Hehehe sem setavla kroglice, pa slikico nad tv, zdaj mam od stvari še svetilko, magnet in dlajinec. Pa na mikroskopu mam neko čudno kao šifro al kaj bi to naj blo.
Aja, dalje pa ne vem
Tale magnet daš zadaj za omaro (tam pri postli, ko je bil en ključ) na enega izmed kablov, pa gre po njem in ti da disketo.
zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle.
P.S.Zanimivo, kaj vse nastane, če klikneš v pravem zaporedju.
Nad tistimi tremi predali klikni tam ob svetlem robu. kaj pa je s tistim rač. ki ima temen zaslon? Men sam piše da moram neko kodo vnest, pa ni nikjer možnosti vnosa.
Prepiši si kodo, ki jo dobiš na tisti krogli pod mikroskopom. Ker mikroskop obrne stvari - obrni list za 180 stopinj.
Potem klikaš kroglice na sefu kakor kažejo ti ''znaki'' - prva je spodaj levo, druga levo (sredina), tretja zgoraj desno, pol desno sredina, nato desno spodaj in desno zgoraj.
*tenisačica* napisal/-a:zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle. P.S.Zanimivo, kaj vse nastane, če klikneš v pravem zaporedju.
samomojca napisal/-a:Jao, jaz pa klikam od leve proti desno pa na vse možne načine
Z luminolom sem polila CG sliko na steni (nad posteljo), zaprla sem luč in na sliki so sedaj številke v krogu. Večkrat sem odprla predal (pod mikroskopom) in dobila zelo majhen ključ na kartonasti škatli. Z ključom sem odprla zadnji predalnik pri računalniku. Dobila kladivo z katerim sem razbila ogledalo. Za tem ogledalom je nova uganka, s katero se trenutno ubadam.
*tenisačica* napisal/-a:zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle. P.S.Zanimivo, kaj vse nastane, če klikneš v pravem zaporedju.