Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
neron napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:lej neron, tole mislim res prijazno, ne kot eno zajebavanje. Mogoče bi si sam ful olajšal svoje prebolevanje, če bi se pogovoril s kakšnim psihologom? En znanec je to naredil in mu je bilo ful boljše, pa tut na glas priznat mu ni bilo bedno.
kaj sem pa sedaj reku narobe spet,saj nič ne omenjam kaj je?
mislila sem na splošno, glede na vse poste, ki si jih o njej napisal. Pa tut tvoja zgodbica se mi je zdela, kot da malo o sebi govoriš, priznam.
Maychy napisal/-a:lubenica napisal/-a:maychi do oktobra bomo mi že prebolele tele naše kekce, tko da se zmigi, mi se pa lah dobimo že nasledn tedn zarad meneDrugače pa če že bo res kak žur se bom močno potrudila prit.Ja, sam dokler prejšnjega ne preboliš se tako al pa tako ni pametno spuščat v karkoli s kom drugim, ane?
hotla sm povedat, da če se dobimo me, ki prebolevamo neke zveze, bomo do takrat že vseeno to prebolele, pol pa nima smisla da se opijamo pa šinfamo naše bivše

joj neron..ti kr neki govoriš..nobenga smisla, nobene logike v tvojih postih...
ful si dosadan..dej pliz spoki že s tega foruma, k te mamo vsi dovolj..če bi spoznala to tvojo sašo, v katere imenu pišeš poste(psiho
) bi jičestitala, da je bla lah cela tri leta s tabo v zvezi...
Še sedemletn otrok je inteligentnejši pa normalnejši od tebe...
Še enkat, pejt k psihijatru, pa svetujem ti čimveč špinačke pa ribe, da se ti mal možgani vklopjo

Še sedemletn otrok je inteligentnejši pa normalnejši od tebe...
Še enkat, pejt k psihijatru, pa svetujem ti čimveč špinačke pa ribe, da se ti mal možgani vklopjo

neron napisal/-a:buča spet si začela žalit pssssssssssssssssssst
neron ona je sam povedala tko kokr je. Nobenga žaljenja. Ti se pa ne buni nazaj tle, ampak ji pošli zs al pa ignoriri. Aja pozabla sm, to ne bi blo v tvojem stilu-premal otročje ane

Konc offtopica iz moje smeri. Nadaljujem pr prebolevanju. Lubenica ti pa tut bot pametna pa se potrudi bit u sklopu teme

Še neki kar se tiče teme:
Moja kolegica je drugač ostala brez fanta, pa je pol bla dve leti tko sama, lahko ga je žurala z družbo pa tko- čist brez obveznosti. Pol je pa naenkrt naletu tisti pravi, tko čist npričakovano in je blo to to

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Zvoncica napisal/-a:lej neron, tole mislim res prijazno, ne kot eno zajebavanje. Mogoče bi si sam ful olajšal svoje prebolevanje, če bi se pogovoril s kakšnim psihologom? En znanec je to naredil in mu je bilo ful boljše, pa tut na glas priznat mu ni bilo bedno.
to pa res nebi blo slabo

neron, se ti en zdi da že malo pretiravaš??!A zdej ej to že ena tretja?kje ej pa saša ostala?

neron napisal/-a:ena tretja zakaj sploh sem jo v prvo vidu,zalubla se je vame mene je napadla če ste firbčni kr ena jaz sem jo odbijal,ker mi ni do tega,da bi kr vsako nabrisal,pa še pijana je bila,prvič sem jo vidu takrat,pa zadnič hvala bogu
In kaj ma to veze v temi o prebolevanju?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.