Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Damyanchyka napisal/-a:No lej,če bi pozorno prebrale bi vidle da sm napisala,da po eni strani pa razumem,da vam je ql ker ga ne poznate..Jst tut ocenjujem folk k je not po tem,kar počnejo not..logično..pa hvala za pohvale za dobr post ;)

Jaz sem pozorno prebrala tvoj post, zmotlo me je samo, da si napisala da se ti smilimo...ampak ok...ni panike več!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

..Evelyn.. napisal/-a:Očitno ti nisi gledala posnetka :roll: Tjaša se je zapičla vanj s tisto peno, on se je hotu pogovort, ona pa kot en otročaj se neki dere in komej se jo je dotaknil ta psica ga je pa klofnila in ozmerjala..mislm..
In res sploh ni fer to od BB, Tjaša bi morala letet ven.

:lol:
Kaj Dejana pa nisi slišala zmerjat? Prasica grda? Kurba?
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

ooo pa je res sel ven. sm mislila da slabo vidm na strani od big brotherja.. nism gledala posnetka še ampak zame je ispadu pussy.. kr gre vn jaooooo kok folka bi dalo svašta da pride not ona pa kr gre :) bad mu je
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Dejan jo je začel tako zmerjat po tem, ko mu je ona je*ala mater. Res je, da niti približno nima pravice s takimi besedami zmerjat nekoga (tu je res pretiraval), ampak jaz bi tud ponorela če bi mi kdo rekel, da mi je*e mater. To je meni ena najgrših in najbolj krutih žaljivk kar jih kdo lahko reče! Pa nisem neka razvajena mamina hčerkica (daleč od tega), ampak tega pa ne bi pustila!

Drugače pa ja OBA sta po malem kriva, ampak če bi se mogla postavit na katero stran bi se definitivno na Dejanovo. Samo moje mnenje je to, da ne bo slučajno pomote...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Maya19 napisal/-a:^ona mu pa nima kaj pred celo Slovenijo je*at mater!

kakšna bv... pa kaj potem, če mu je? kaj pa je on vse njej rekel? mislim, da se je na te besede obesil kot nek manijak... kaj vse povemo z kletvicami, pa sploh ne mislimo resno... da o tem kakšne besede so prihajale iz njegovih ust, niti ne omenjam... mislim, da se je on bolj spravil na osebno raven, ko ji je rekel k***a, pra***a ...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ma bedna sta oba-Tjaša in Dejan. Čeprov tisto, da je on njo udaru, se men sploh ni zdel. Sm gledala posnetk, pa jo je u bistvu sam prjev oz. se je dotaknu, ona ga je pa zašamarila. Sj ne vem, če jo je sploh hotu udart, mogoče jo je sam hotu prjet, ona je pa takoj odreagirala. Drgač bi pa s tistim "blablabla" tut men pošteno na živc stopla; njeno kreganje je na nivoju 5-letnga otroka, k se dere lalala al pa blablabla pa si tišči ušesa. Sj je tut on moril, nobenga ne zagovarjam, k tut on ni biv kj dost bolši. Je pa pomoje govoru z bl normalnim tonom pa se hotu "zment", ona se je pa sam drla. Pol se pa začne "boga revca" jokat. Mislm svašta.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

ela85 napisal/-a:
Maya19 napisal/-a:^ona mu pa nima kaj pred celo Slovenijo je*at mater!

kakšna bv... pa kaj potem, če mu je? kaj pa je on vse njej rekel? mislim, da se je na te besede obesil kot nek manijak... kaj vse povemo z kletvicami, pa sploh ne mislimo resno... da o tem kakšne besede so prihajale iz njegovih ust, niti ne omenjam... mislim, da se je on bolj spravil na osebno raven, ko ji je rekel k***a, pra***a ...

Je potem povedal, da je to za njega najhujša žalitev, da mu nekdo je** mater, ki mu pomeni največ na svetu in za njega je to veliko hujše, da se kdo spravi na njegove bližnje, ki se ne morejo zagovarjati, kot pa če mu reče da je on nevemkaj, v glavnem, da se spravi na osebno raven.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

mah na njegovem mestu bi premlatla psico. da bi meni tko rekla bi vse zobe zgubila! ce mu je je*ala mater sm pa na njegovi strani, zame je to najhujsa stvar ko mi clovek lahko rece
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*sanja* napisal/-a:Ma bedna sta oba-Tjaša in Dejan. Čeprov tisto, da je on njo udaru, se men sploh ni zdel. Sm gledala posnetk, pa jo je u bistvu sam prjev oz. se je dotaknu, ona ga je pa zašamarila. Sj ne vem, če jo je sploh hotu udart, mogoče jo je sam hotu prjet, ona je pa takoj odreagirala.

Jst vem, da bi na njenem mestu isto odreagirala. Človeka bi prtegnla. Pač taki so refleksi.

Drugač pa ravn gledam tale posnetek njune kregarije. Bedna sta oba. Ne vem, kdo je bolj. Vrjetn Dejan. Tjaša mu je povedala, da se noče z njim pogovarjat oz. da se bosta pogovorila, ko bo trezen, un se pa neki razkur. Sej jst tud ne pustim, da mi kdo žal bližnje, ampak zarad tega se ne bom šla tko razpizdit no.

Drgač pa ... kaj se gredo tele pAkete, če jih ne znajo mirno sprejet? :roll:
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

mirella napisal/-a:mah na njegovem mestu bi premlatla psico. da bi meni tko rekla bi vse zobe zgubila! ce mu je je*ala mater sm pa na njegovi strani, zame je to najhujsa stvar ko mi clovek lahko rece

Men je to tud najhujše ja. Ni panike, če mi kdo reče da sem nevem kaj, ker sem zadost samozavestna in močna, da se ne bi sekirala in bi mi blo vseeno. Če pa bi mi kdo kaj čez družino rekel, pol pa boljše da se mi ne približa! Ker to je pa preveč.

@ ela85 - a torej ti lahko rečeš, da če bi ti kdo žalil družino, da bi bla ti lepo tiho, ker tak veš da ne mislijo resno? Zakaj pa pol žalijo,če ne mislijo resno?! Te bi lahko tud tiho bili. Ni logično no. No ja to mi je jasno, da ne bo šla zdaj Tjaša Dejanu mamo je*at, ker to je res čudno no, ampak tolko smo pa vsi pametni, da tega ne bomo jemali dobesedno. Se pa točno ve kaj je s tem mišljeno! In za mene je to bedno. Saj pravim da tud Dejan bi lahko malo mislil z glavo in se ne bi rabil spustit na njen nivo, tako da od obeh ni lepo.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Kaj jaz edina nisem slišala "jeb*m ti mater" ampak "pi*ka ti materina"? :) Ker je fuuul razlike v pomenu (ta druga ni tako žaljiva do mame) :wink:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

obedve sta zame enako žaljivi :)
Nima kej...
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

zame sta tut obe2 enako žaljivi, sam jst se ne razpizdim tok k od nekaterih reakcije so pa res presenetljive, ker enih se to ful dotakne, zato jst tega nobenmu ne rečem.

Uglavnem nakonc je itak Tjaša najbol boga, oh in sploh in so vsi sostanovalci z njo in ne morejo verjeti česa je dejan sposoben.
zdej bojo še pa tjašo dal ven
in pol bo točno število tekmovalcev (7 tednov+2 tekmovalca za finale)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

itak je blo v prejšnjem BB v zadnjem tednu več tekmovalcev- 3je so bli- andrej, marina in miha. potem je bilo pa še eno izločanje vmes med tednom. tko da jih komot pride več do zadnjega tedna. me sploh ne skrbi to, da jih ne bi dost prej ven zmetali- z glasovanjem ali brez :lol:
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Pa Stane je bil tud še noter zadnji teden - je prvi od teh štirih odpadel.
Odgovori