jozica1 jaz tudi svetujem Ga.ma, tega Remingtonovega sem jaz sprobala ker sem se isto odločala med tema dvema in sem pol vzela Ga.ma. Ta remington mi je bil krneki, take čudne lase mi je nardil. Zdaj mam pa že leto pa pol Gama ionskega in je 1A
jaz mam pa remingtonovega shine therapy in mi je čist fajn za tok kot ga jaz rabim..je tanek, hitro se segreje in da se nastavit temperaturo od 180°-240°C na displejčku zgoraj.bil je pa okrog 50€
mene pa zanima kakšna je reazlika med ionskim likalnikom in navadnim ? pa še neki mam problem da ko si zlikam lase...in k pridem zutri vn na zrak se mi skor takoj skodrajo lasje... a ve kera kaj bi pomagal proti tem ...
Jst mam zdj isti problem. K j blo mrzlo sm se zjutraj zlikala pa sm mela skor ceu dan ravne lase. Zdj k je pa toplo, grem samo na avtobus in pridem v šolo vsa štrleča. Kaj bi blo to? Kaj uporabt proti tem, če sploh je kaj?
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Se strinjam. Iz izkušenj bom povedala, da sem skozi dala že 4 Remingtonove lilalnike in pri vseh se mi je zgodilo enako - začele so se luščiti ploščice in tako je bila zaščita las zmanjšana. Zato sem se odločila kupiti GA.MA in sem res več kot zadovoljna. Niti praske še ni na ploščicah in ga imam že več kot 2 leti. Nakup, ki se splača.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Ja sej ta likalnik vsi ful hwaljo. Jz bi ga tut ful mela, a kera lahko to naroči pa da prevzamem pol od vs v ljubljani? Ker po pošti nebi naročila si domov zto ker je drago in pol bi tastari ful težil...
Sej frizer ni kot zdravnik,da ima vsak svojega in lahko "stvari" opravljaš le pri njem. Ti kr mal prekliči frizerske salone v tvoji bližini in vprašaj,če kateri prodaja te likalnike,pa ga kupiš.So pa res 1A!
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.