Najbolj smešne izjave
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- danes delam v naši stari hiši, strgam dol staro barvo in pride moj 8 letni bratranec in me gleda, in stoji tam pol ure in me gleda, jaz pa se obrnem in mu rečem:
" daj pojdi k mami, ker me dekoncentriraš pa ne morem delati, prosim"
Pride nazaj od mame in mi prinese koncentrat za pomivanje tal
Delam še nekaj ur, in pride in mi pomaga...delam do 8ih in pride po njega njegova mami da ima večerjo pripravljeno, pa reče.
"neeeee, ..... daj ostani tukaj ponoči pa bova strgala"
" daj pojdi k mami, ker me dekoncentriraš pa ne morem delati, prosim"
Pride nazaj od mame in mi prinese koncentrat za pomivanje tal

Delam še nekaj ur, in pride in mi pomaga...delam do 8ih in pride po njega njegova mami da ima večerjo pripravljeno, pa reče.
"neeeee, ..... daj ostani tukaj ponoči pa bova strgala"

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- delfinchek
- Debatorica
V najpametnejšem ameriškem top modelu, vsej mislim da se oddaji tak reče; so žiranti spraševali najšibkejši punci:
žirant: ˝Kdo je napisal Toma Sawyerja?˝
girl n.1: ˝Tom Sawyer.˝
žirant: ˝Dobiš stavo, pri kateri si stavila 5$ s kvoto 3$. Kolko dobiš ven?
girl n.1: ˝Ja če stavim 5$, dobim 5$ a ne?˝
žirant: ˝Kako se piše Mary Alice?˝ Mary Alice je voditeljičino ime?
girl n.1: ˝Alice.¨
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Zadnjič smo šli s starimi starši jest v eno picerijo, pa je mat naročila pico s pInceto.. Tudi ko jo je natakar popravil je čez par minut dobila svojo pico s pinceto..
Ima pa mt eno kolegico, ki same take vn meče.. Ona ma mehki disk, pa ciabato naroči v trgovini (dejansko je tako vn vrgla tudi ena kolegica ko sva šla na morje.. Sm debelo pogledal, ker bi pričakoval, da ženska ve da je to čebata in ne ciabata prebrano dobesedno). Aja pa moja mat je bila tudi pred parimi dnevi v nev jorku.. Mamo v familiji en kup takih cvetk

Ima pa mt eno kolegico, ki same take vn meče.. Ona ma mehki disk, pa ciabato naroči v trgovini (dejansko je tako vn vrgla tudi ena kolegica ko sva šla na morje.. Sm debelo pogledal, ker bi pričakoval, da ženska ve da je to čebata in ne ciabata prebrano dobesedno). Aja pa moja mat je bila tudi pred parimi dnevi v nev jorku.. Mamo v familiji en kup takih cvetk

Kvota je nabrz 3 ne $3.dayđremer napisal/-a:V najpametnejšem ameriškem top modelu, vsej mislim da se oddaji tak reče; so žiranti spraševali najšibkejši punci:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Sramežljivka
Your interest in it do?
If you are afraid to buy some Chinese-made products more expensive, I want to recommend to you a nice place. efox.com, it is a well-known online distributors, all items are cheaper than local shops both in the United States and China. For example, a laptop computer, you only need $ 1200, iPhone is about $ 500. Your interest in it do?
Re: Najbolj smešne izjave
z mojim se lih začenjava mečkat na kavču, jaz se naslonim na njega: "mmm, kako imaš mehko kožo"
on: "mhmm, ko si ti zraven je vse mehko"
on: "mhmm, ko si ti zraven je vse mehko"

Let's swim to the moon .....