Tukaj imaš ene.
Sicer mi je pa Buffy najlepši in ga moram nujno dobit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Če je katera zamudila - Vampire love v DMju za ff - ravno danes so filali stojalo ^^
Circus, circus v Milerju na Čopovi. V napad Btw, če katera kje opazi lakec Don't feed the tiger bi bila zelo hvaležna če me obvesti - ker v Milerju jih ni (več?)...
^^ ja, na Čopovi majo res to. In sicer v zelo malih količinah, tako kot vse take zadeve...tako da, če je kateri kaj všeč mora it hitro pogledat in nabavit. Meni ni nič ql...mogoče parfum ne diši slabo, ampak ni nek presežek.
Ljubljančani smo hudo zadaj, danes sem končno prišla v posest vampirskih lakov Into the dark in Hunt me if you can.
Jutri pa dobim še onega vijoličastega...jupi! Kar se tiče cirkusa mi pa ni nič všeč, tako da ne bom jokala za praznimi stojali
^^ aaaaa, prvi 3 laki bodo moji! NUJNO! (še posebno 3).
crystalliced mi je pa totalno obupna! Vam prepustim.
Dons v Mullerju v Supernovi najdla Circus, Circus! (edino en meni všečen lak manjkal- ga bom lovila v Nm)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nevem, meni nobena ni všeč. Čeprav bo nazadnje verjetno spet tako kot s to vampirsko kolekcijo. Na promo fotkah mi je vse zgledalo tako čudno potem pa sem šla mimo stojala in hotela met vse