Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tole razumi kot: ker sem te prebolela imam novega in ne: novega imam, zato sem te prebolela. Boš potem bolj razumel.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

good point maychy :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Zvoncica napisal/-a:Pomoje da punci že nekaj časa ni bilo več do bivšega. Do njega ni čutila več ničesar. Kot da bi ga prebolevala že v času, ko sta bila še skupaj. V takih primerih pol ni čudno, da po porih dneh začne z drugim, sploh če ji je bil že prej všeč.

Ja samo pol nekateri nedorasli moški, hočejo vrnit to tko, da se tut oni silijo k iskanju nove ženske. Ampak taki ne pridejo daleč, sploh pa ne srečno. Pač ne razumejo, da jih partnerke nimajo več rade (če bi jih mele, jih ne bi pustile). Pa potem ne znajo odraslo reagirat.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

dobro nehajmo spet!!
ta punca ga je imela zelo rada pa še ga ima nekaj jo je v čpino udarl,ampak žal je prepozno,doda prebolel je nav,poskuša če razumeš kaj hočem povedat,ta fant bi lahko mel vsak dan novo vezo,pa noče nevem,ampak bi lahko.
Rekel sem samo to ,mogoče pa pomaga,če se takoj spustiš v novo vezo
MOGOČE
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:no renatka,to ti je isto kot prejšni primer,zakaj ne takoj potlej v novo vezo,ampak dandanes se veliko punc vrne k bivšim,veliko,po eni strani imaš pa prav da ni dobro takoj se strinjam

A ne vidiš razlike med tem:

- punca fanta nima več rada, do njega ne čuti NIČESAR več. Zato si dobi drugega

- fant še vedno IMA RAD to punco. Torej naj njo preboli ne pa si išče druge.

In če sta ta dva primera tebi enaka.. :roll: Tko ogromna razlika je med njima.

Recimo, če bi mene minal do mojga fanta bi ga pustla. In bi zlahka našla novega.

Če pa bi on pustu mene (jst pa ga ,mam še vedno rada), bi ga mogla pa najprej prebolet.

Zdej vsaj približno opaziš razliko?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:dobro nehajmo spet!!
ta punca ga je imela zelo rada pa še ga ima nekaj jo je v čpino udarl,ampak žal je prepozno,doda prebolel je nav,poskuša če razumeš kaj hočem povedat,ta fant bi lahko mel vsak dan novo vezo,pa noče nevem,ampak bi lahko.
MOGOČE

1) Kako veš, da ga ima še vedno rada
2) Noče v novo zvezo, kljub temo pa bi na vsako silo rad meu punco?

Ja tole je res čist logično :roll:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka_ napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Pomoje da punci že nekaj časa ni bilo več do bivšega. Do njega ni čutila več ničesar. Kot da bi ga prebolevala že v času, ko sta bila še skupaj. V takih primerih pol ni čudno, da po porih dneh začne z drugim, sploh če ji je bil že prej všeč.

Ja samo pol nekateri nedorasli moški, hočejo vrnit to tko, da se tut oni silijo k iskanju nove ženske. Ampak taki ne pridejo daleč, sploh pa ne srečno. Pač ne razumejo, da jih partnerke nimajo več rade (če bi jih mele, jih ne bi pustile). Pa potem ne znajo odraslo reagirat.

saj temu fantu je neka všeč že 3 leta,ampak je noče,nevem zakaj,pa nje ni pustil zaradi te druge.
Da se prebolet,tudi v drugi vezi pa če maš novega partnerja takoj čez 5 minut
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:Da se prebolet,tudi v drugi vezi pa če maš novega partnerja takoj čez 5 minut

Ja ampak dokler ne preboliš, novega partnerja varaš v svoji glavi in mu lažeš. Drugač pa probajmo tkole: Začneš recimo vezo z eno punco, čeprav nisi prebolel bivše. In ji rečeš: Oprosti ušeč si mi, bova midva skupi. Ampak jst obenem prebolevam punco. Če ji boš povedu, da z njo prebolevaš punco, boš sicr iskren do nje ampak skor 100% upam trdit, da te bo odjebala ko bo to slišala.

Če ji ne boš povedal.. To pomeni, da ji lažeš oz. da si neiskren do nje.

Tak folk je pa treba prezirat.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka_ napisal/-a:
neron napisal/-a:dobro nehajmo spet!!
MOGOČE

1) Kako veš, da ga ima še vedno rada
2) Noče v novo zvezo, kljub temo pa bi na vsako silo rad meu punco?

Ja tole je res čist logično :roll:

Vem,da ga ima rada samo ta fant je sedaj trmast,ponavadi se bivša rada vrne k bivšemu,če izve da ima njen bivši drugo,čeprav je v resnici nima ker se je mogoče z njim mela zelo lepo pa sama ne ve zakaj je šla to se dogaja,pa se je že zgodlo pol je jokala žal je tako...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:Vem,da ga ima rada samo ta fant je sedaj trmast,ponavadi se bivša rada vrne k bivšemu,če izve da ima njen bivši drugo,čeprav je v resnici nima ker se je mogoče z njim mela zelo lepo pa sama ne ve zakaj je šla to se dogaja,pa se je že zgodlo pol je jokala žal je tako...

1) take zmedene poste mal težko berem
2) kako lahko zve, da ima bivši drugo, čeprav je nima? :roll:
3) pa tko mi se tlele mal drugačne teme držimo ti si nekam daleč zdele zablodu se mi zdi. tko da briga me za eno punco in za enga fanta. Ko bo on fant tle mu bom svetovala, ko bo ona punca tle ji bom tut. Tkole teb prigovarjat kok bota ena dva u Konstantioplu rešvala ljubeznske probleme se mi zdi pa brezveze.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka_ napisal/-a:
neron napisal/-a:Da se prebolet,tudi v drugi vezi pa če maš novega partnerja takoj čez 5 minut

Ja ampak dokler ne preboliš, novega partnerja varaš v svoji glavi in mu lažeš. Drugač pa probajmo tkole: Začneš recimo vezo z eno punco, čeprav nisi prebolel bivše. In ji rečeš: Oprosti ušeč si mi, bova midva skupi. Ampak jst obenem prebolevam punco. Če ji boš povedu, da z njo prebolevaš punco, boš sicr iskren do nje ampak skor 100% upam trdit, da te bo odjebala ko bo to slišala.

Če ji ne boš povedal.. To pomeni, da ji lažeš oz. da si neiskren do nje.

Tak folk je pa treba prezirat.
zgodlo se je točn to,v celju planet tuš ta tip je bil tam,februarja letos,ena je vanga rinlka,povedal ji je ,da je ravno končal vezo,da jo ima rad ,da je še ni prebolel.
Njena izjava,samski kul,pa ga je objela pa zalizala,videl sem,da mu ni pasalo ampak se ni PRETIRANO UPIRAL,čeprav se je pa je on njo odjebal
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha in zakaj se ti obremenjuješ, če je ena baba februarja zalizala sveže samskega tipa v Planet Tušu Celje?
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

saj se ne ker to osebo zelooooo osebno poznam
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

lej neron, tole mislim res prijazno, ne kot eno zajebavanje. Mogoče bi si sam ful olajšal svoje prebolevanje, če bi se pogovoril s kakšnim psihologom? En znanec je to naredil in mu je bilo ful boljše, pa tut na glas priznat mu ni bilo bedno.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

Zvoncica napisal/-a:lej neron, tole mislim res prijazno, ne kot eno zajebavanje. Mogoče bi si sam ful olajšal svoje prebolevanje, če bi se pogovoril s kakšnim psihologom? En znanec je to naredil in mu je bilo ful boljše, pa tut na glas priznat mu ni bilo bedno.

kaj sem pa sedaj reku narobe spet,saj nič ne omenjam kaj je?
Zaklenjeno