Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Meni je kul za prozorne hlačne nogavice kožne barve to, da se sploh ne vidi, da jih imaš. Danes imam na sebi krasne 20 denske (me nič ne zebe, ker je na primorskem čez dan kar toplo).

Drugače pa so tudi take lahke črne nogavice, kot jih je prilepila CaliLove, lepe. A verjetno so udarec mimo, če si oblečen v svetlo oblačilo - potem črne nogavice po moje ne pašejo zraven.
bibica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bibica15 »

mogoče ni najbol pomembna kriza.. se pa tiče svetovanja :)
torej imam eno res pomembno modno kriiizo :/ namreč, je katera doma blizu Ljubljane- Rudnik in mi je pripravljena storiti res ogromno uslugo, za katero bo seveda bogato poplačana?

Torej če povem celo zgodbo na dolgo in široko: letos sem si v New Yorkerju kupila rjavo kapo, s cofki na glavi.. postali sma najboljši prijateljici in vsi so bili navdušeni nad njo.. pred dvema dnevoma pa se mi je zgodilo, da sem jo pozabila na vlaku in kljub neštetim klicem na vse železnipke postaje, mi je ni uspelo dobiti nazaj.. To me sedaj muči že dva dni, zato sem danes klicala v skoraj vse New Yorkerje v Sloveniji in končno se je ena takšna kapica še našla v Ljubljani..
ker pa sem iz okolice Velenja, in še brez vozniškega izpita, sedaj potrebujem pomoč.. in sicer, da bi ena šla tja mi jo kupila in poslala po pošti.. seveda, bi tudi jaz njej poslala denar za kapo in stroške s poštnino, pa še kakšno lepo darilce zraven.
Rezrevacija na kapo pa traja le dva dni, tako da če mi ne uspe, se v soboto usedem na vlak in si grem ponjo :/
PROOOSIM za pomoč, več informacij pa na zasebnem sporočilu. Vsake pomoči bom neizmerno vesela.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Ninča napisal/-a:bistvopa je to, da si ti cel vesel to kupil, z največjim veseljme dal denar za to stvar, si si komot lahko rpivoščil, ker si pač lahko in potem se nekdo znaša nad tebe, češ ali nimaš drugega dela? če pa imaš čas, denar in vse kar rabiš. je s tem potem kaj narobe? če si pogosto kaj kupiš, znižano ali ne, nima veze, imaš za to čas in denar, ne da stradal, zapadel v dolgove ali karkoli drugega. pač imaš denar da si lahko rpivoščiš in potem uživaš v tem. je s tem kaj narobe?

O ti revca. Mislim, da vas denar ravno ne tišči. Da imaš čist preveč krame je tudi res, eno je nuja, drugo gušt, tretje pretiravanje.
Če pa imaš tolk časa in denarja, pa raje tisto steno, pred katero se zadnje čase tok rada slikaš, prekitaj, pošmirglaj in prebeli, boš vsej enkrat nekaj koristnega naredila.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

sirova štručka napisal/-a:Če pa imaš tolk časa in denarja, pa raje tisto steno, pred katero se zadnje čase tok rada slikaš, prekitaj, pošmirglaj in prebeli, boš vsej enkrat nekaj koristnega naredila.

:rofl: :rofl:
Res. Jst sebe štejem za hudo šopingašico in se pogosto težko uprem kakšnemu nakupu, za katerega vem, da bi bil precej nepotreben...AMPAK, ženska, zakaj za boga kupiti celo kolekcijo essence, da potem ugotoviš, da trije izdelki ti niso všeč, dva pa boš morda celo uporabljala?! :eek:
Pa seveda, vsaka ima kakšno šibko točko, obsedenost. Pa naj so to čevlji, laki za nohte, torbice ali šali...ampak ne pa vse to, no. :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Gracia »

Jaz tudi včasih še preveč nakupujem, ampak vedno stvari, ki jih potem nosim, četudi jih nujno ne rabim. Da bi pa po nepotrebnem kupovala vse živo, kar bi potem enkrat ali pa še to ne oblekla oz. uporabila, pa ne.
Glede stene mi najprej ni bilo jasno, o čem sploh govorite, ko pa sem videla na blogu, bi jo tudi jaz na tvojem mestu prebelila, ker je videt grozno. :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Prvič: nehajte se spravljati name in na to kaj kupujem. Kot da je tudi vsem vam vsedno vse všeč, kar kupite. Kot da nobena nima doma nepotrebne navlake. In kdaj pa kdaj kupi kakšno stvar, ki ji je tam všeč, doma pa potem ugotovi, da je grozna.

Drugič: tista stena s katero mate vse toliko problemov, pa ni doma. Drugim ap ne bom govorila, kaj naj delajo. Tako da malo premislite, preden kaj rečete.
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Ti malo premisli, preden se greš slikat pred tako steno in to objavit na svojem blogu. :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Saj je moj blog in en tvoj. In če ti ni všeč, to lahko poveš, ni ti pa treba tega šinfat. Potem pač ne hodi na moj blog in problem rešen.
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne se razburjat. Saj ga ne berem, ker mi ni zanimiv. Na tvojega sem naletela, ker je "opevan" v dosti temah o modi in ker je bilo govora o štrihanju stene, sem šla pogledat to čudo. :D
Zadnjič spremenil Gracia, dne 03. Dec. 2011 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ti, nina, imaš kratke noge z debelimi bedri in veliko rit, ali ti samo tvoj outfit naredi noge in rit take? mogoče pa je glih fotograf ujel tako perspektivo?

mimogrede, kdo tebe slika? tvoj fant? "svaka mu čast", da bi jaz mojo moral tolikokrat slikat na njeno poziranje, bi popizdil! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Jp + prekrižane noge nič ne pomagajo pri temu :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Nina, na tvojem blogu sem zasledila (ko smo pač glih pri tebi) - Accessories NI ENAKO kot Accessorize!!!

Mislim, jaz nisem navdušena nad njo, njenimi outfiti, pozami, bla bla bla bla ...
Ampak ne zdi se mi, da bi imela debele noge in veliko rit. Ravno nasprotno... Zdi se mi narobe, da kdo to govori, ZELO narobe. Tudi, če zgleda tako... pa je fora, da ne!

Me je prav strah kaj bi šele bilo, če bi jaz dala gor svojo sliko- sploh spodnjega dela.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ne, samo outfite ima take, da jo in optično skrajšajo in naredijo širšo kot dejansko je :wink: Vsaj kakor js vidm po slikah.

In kaj je tako zelo narobe s tem, če se to pove??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Meni se zdi precej logično, da se pokomentira nekoga, ki se javno izpostavlja ravno s tem namenom, da dobi kritike. Če pa ona ne zna prenesti negativne kritike, pa je njen problem. Če bi bila ona moderatorka tega foruma, bi vse negativne komentarje na njen račun itak v momentu zbrisala. :D
Če se nekaterim zdi tako ZELO narobe, ko se pove, da nekdo nima ravno idealnih mer (ali pa je tako samo videt na slikah), zakaj se pa potem lahko brez problema napiše nekomu, da je presuh? A tisto pa misliš, da ni negativna kritika za punco, ki se počuti normalno v svoji koži in ne hrepeni po tem, da bi bila kar se da suha oz. ker takšna pač je?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz nisem komentiral, sem samo postavil vprašanje: imaš debelo rit in debele kratke noge ali si samo tako oblečena, da tako zgleda???

logično, na enih slikah se vidi, da ima čist kul postavo,ampak tole je pač moj način.

morda bi lepše lahko povedal v smislu, kot je že mala napisala, da jo outfit optično spremeni, ampak jaz sem Jochie, ne gre drugač... :D :D :D

pa ja, priznam, zanalašč sem postavil vprašanje, da pljunem na karbid, da ne bo dolgčas... :D :D :D
Zaklenjeno