Slike vaših nohtov
Punce, a se nič več ne lakirate, da tak nobene nove slikce?
Moji trenutni. Essie- Chubby Cheeks.

Ker moja fotka ni najbolj realne barve, je tukaj link do Parokeets slike tega laka: KLIK
Moji trenutni. Essie- Chubby Cheeks.
Ker moja fotka ni najbolj realne barve, je tukaj link do Parokeets slike tega laka: KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
marelca napisal/-a:rastalove napisal/-a:Inčaa napisal/-a:^^ ful lepi nohtki rastalove!kaj to si mela kako šablonico za tale vzorec al kako?
Hey!
Jp, uporabljam KONAD in je res zakon. 1000 in en vzorec...
kje se pa dobi ta KONAD in kolko kej pride? sm malo gledala po youtubu in se mi zdi zlo zanimivo.
Hey! Jst sm ga naročila iz Amerike... www.ocnailart.com ali www.wowsocool.com pa si malo poglej!
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- positive vibration
- Cosmofrik
Samo eno vpr: to si sama rekla, naj ti tak do pol nohta narišejo al ne znajo drugače?
Sicer izgleda ful hudo, za kako divjo čago
, samo ful mi ni všeč, ko do polovice nohta naredijo, in potem tk smešno zgleda, kot da bi mela ful kratek un rozast del in pretirano dolg beli del nohta.
Tudi umetnih nohtov ne znajo delat drugače, sem opazla. Poleg tega, da jih naredijo vedno preveč debele za moj okus.
Pa brez zamere. In se opravičujem za OT, nadaljujte s slikami.
Sicer izgleda ful hudo, za kako divjo čago

Tudi umetnih nohtov ne znajo delat drugače, sem opazla. Poleg tega, da jih naredijo vedno preveč debele za moj okus.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
positive vibration napisal/-a:Samo eno vpr: to si sama rekla, naj ti tak do pol nohta narišejo al ne znajo drugače?
Sicer izgleda ful hudo, za kako divjo čago, samo ful mi ni všeč, ko do polovice nohta naredijo, in potem tk smešno zgleda, kot da bi mela ful kratek un rozast del in pretirano dolg beli del nohta.
Ah ne, nisem sama rekla naj mi tko naredi ...sm tud jst kasneje opazla, da je na enih nohtih res samo do polovice. Drgač pa je mogoče morala tko narest, ker sm mela svoje nohte kratke in ni bilo druge kot, da tko naredi. Ja, je res tudi glede debelih nohtov...se mi zdi, da je fora v tem, da jih ne spilijo enakomerno in potem noht izgleda debel. Ni zamere, prov je, da poveš svoje mnenje