*purple* jaz se povsem strinjam s tabo. In nikjer nisem napisala da ljudje ki se bojijo psov ne smejo it tja, ker se sprehaja veliko psov. Valda lahko vsak gre tja, kjer mu je volja. In ja, z mojim kužkom se sprehajava po poti spominov, in si mislim da veš koliko psov je tam...
Pa tud vem da je zakonsko določeno da pes mora bit na vrvici. In če koga motim, me lahko prijavi. Normalno. Bom plačala kazen, in probala najt prostor, kjer pač ne bo sploh nobenega človeka, in bom psa tam spuščala. Sicer ne vem kako bi naj ta prijava zgledala... Ali pokličeš policijo, pa rečeš naj pridejo tja, in začnejo kar vse popisovat (ker itak ni skoraj noben pes na povodcu)? Kakorkoli, se strinjam s tem, da če te pes ki je spuščen moti, pokličeš policijo in to prijaviš.
Lejla86 - tud s tabo se strinjam

Sicer imam jaz psa na vrvici, če se sprehajama ob cesti, ali v mestu oziroma kjerkoli kjer ni narava (park, pot spominov, ...) Ampak kot pravim, grem stavit da nekdo ki se na smrt boji psov, bo izbral prostor za sprehod tam, kjer ni psa na vsaka dva metra. Pač moje mnenje no. Itak pa noben ne more dosežt to, da bi vsi pse pripenjali... Vedno se bo našel kdo, ki bo ga mel spuščenega.