Hahahah sej mam dejansko nickname Exit zaradi Exit festivala. Se spomnem, ko se nisem mogla spomnat kak nickname bi mela, pa sem pogledala malo okol, pa videla svojo karto za festival, pa sn bla "aha kul"

men je bla itak najboljša druga sezona. Naomi pa Emily sta mi ble <3, Panda mi je bla tko zanimiv lik, pa valda Cook. Tretja sezona oz tretja generacija mi je bla še najbolj švoh, in me niso ravno prepričali

filme sem tudi pogledala...nope. prov razočarana, ker sem komaj čakala, da vidim kako so se razvili liki, kaj se z njimi dogaja, ampak je bilo res samo slabo

No men je pa vseeno Noora bolj všeč kot Effy, ker je bolj realna, bolj mirna, skulirana, medtem ko je bila Effy samo kaotična, in me je s svojim obnašanjem delala živčno, samodestruktivnost na višku. Tko bom rekla. Effy me dost na mene spominja, ko sem bila stara 16 (obupna sem bila), Noora pa tko bolj na verzijo sebe, kakšna bi rada bila - torej umirjena, skulirana, bolj racionalna.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”