Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

pojdi v družbo, naj ti bodo kolegice najpomembnejše, pa VČASIH se pocarkljaj z dobro hrano, kopel si pripravi, o vsem razmisli v miru in se prepričaj, da če je konec je pač konec.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

*purple bitch* napisal/-a:uu potem s epravi da s eobeta nov kozmo miting??jeej....

drgač pa zvončica (iz prejšnjih postov) ČESTITAM!! :razz: le tako naprej, pa bo svet vedno lepši..in pa hitr kam si očke spočit :P

glih včeraj sem dala enemu cifro... hehe :)

pismo zdej k sm nehala tablete jest so mi čist hormoni podivjal pa samo na seks mislim :oops:

pa drugač v življenju nisem seksala s tipom k ni bil moj takratni fant, zdej me pa prav mika :cool:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

lubenica napisal/-a:maychi do oktobra bomo mi že prebolele tele naše kekce, tko da se zmigi, mi se pa lah dobimo že nasledn tedn zarad mene :nixweiss:

Ja, sam dokler prejšnjega ne preboliš se tako al pa tako ni pametno spuščat v karkoli s kom drugim, ane?

Drugače pa če že bo res kak žur se bom močno potrudila prit.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

je kdo omenu žur??? :jump: js bi tudiiiiiii :rofl:
My dreams are my reality...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

moje mnenje pa je,da se čimprej spustiš v novo vezo,ker le tako lahko hitreje breboliš bivšega/bivšo,saj mislm tako,seveda ne smeš prizadeti potem novega s tem,da v njem vidiš bivšega/bivšo,drugače pa ja čimprej!!!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

neron napisal/-a:moje mnenje pa je,da se čimprej spustiš v novo vezo,ker le tako lahko hitreje breboliš bivšega/bivšo,saj mislm tako,seveda ne smeš prizadeti potem novega s tem,da v njem vidiš bivšega/bivšo,drugače pa ja čimprej!!!

Se pravi, da (če ne drugega vsaj od začetka) lažeš novemu partnerju, ker si ga poiskal u bistvu zato, da ti pomaga preboleti prejšnjega. Če bi si recimo ktera od forumašic našla enga tipa sam tko, da bi prejšnjega prebolela, bi ji čist odkrito prvoščla, da jo ta novi še bolj prefuka. Kr ni je bol bedne stvari ko tale, ki si jo tle napisu.

Ubistvu to delajo tko osvnovnošolci pr unih forah: lej on me je pustu ampak jst mam že novga :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Po moje pa sploh ne... Na ta način ne preboliš, ampak samo potlačiš zadeve v ozadje. Potem pa lahko nekoč vse skupaj bruhne na plano ob najbolj neprimernem trenutku. Menim, da je pametneje, da razmisliš sam pri sebi, kaj je bilo, se potrudiš preboleti in se znova naučiš biti sam. Šele potem lahko namreč novemu partnerju nudiš vse kar si zasluži - brez nekega temnega oblaka nad vama.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

renatka samo mnenje sem podal,mogoče pa pomaga,a je bolje biti sam kakih 5 let?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja bolš je bit sam 15let, pa lepo prebolet, kot pa biti v vezi kljub temu, da še vedno ljubiš drugega.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Pomoje pa ni prav, da se ČIMPREJ spustiš v novo vezo. Itak da moraš biti nekaj časa sam, samo kako dolgo, je pa odvisno od posameznika. Enemu so dovolj trije meseci, enemu dve leti, nekdo tretji pa lahko začne z novim že 14 dni kasneje.

Bi pa rekla, da 100%no preboliš bivšega, šele ko se naslednjič (srečno ali pa nesrečno) zaljubiš :wink:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

poglej primer!
punca je pustla fanta po nekaj letni vezi,ko sta končala,je on čez 2 dni pošle sms.
A se lahko pomeniva?
(ona)-tebe sem že prebolela mam že novga!!!!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

neron napisal/-a:poglej primer!
punca je pustla fanta po nekaj letni vezi,ko sta končala,je on čez 2 dni pošle sms.
A se lahko pomeniva?
(ona)-tebe sem že prebolela mam že novga!!!!

Ja očitno ta punca noče več met opravka z bivšim. Ker ga nima več rada oz. ga je prebolela. Ni pa zdej nujno, da je tut on nima več rad.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Pomoje da punci že nekaj časa ni bilo več do bivšega. Do njega ni čutila več ničesar. Kot da bi ga prebolevala že v času, ko sta bila še skupaj. V takih primerih pol ni čudno, da po porih dneh začne z drugim, sploh če ji je bil že prej všeč.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

no renatka,to ti je isto kot prejšni primer,zakaj ne takoj potlej v novo vezo,ampak dandanes se veliko punc vrne k bivšim,veliko,po eni strani imaš pa prav da ni dobro takoj se strinjam
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Neron očitno ta punca ni že dolgo več imela rada svojga bivšega, ker če bi ga imela si nebi našla drugega tako kmalu. In ja to je res grda zamisel, da si najdeš nekoga samo zato, da neboš sam... kako egoistično :?
Zaklenjeno