*purple* napisal/-a:zato ker če pogledamo tvoj prejšnji post, katerga je floribunda citirala, si jasno napisala tvoje zaničevalno mnenje kadilcev.In ne bom spet pisala kaj in kako, sam to ti povem, da NE ne mormo pet minut brez in to se navadte razumet, tko kot mi vas razumemo da vas to moti.
počas mi je žal, da sem bla in sm še uvideven kadilc, res žal.
Mimo določenih stvari pač nisem mogla, ker takšni in podobni komentarji brez prave osnove me pa res totalno pogrejejo! Zdaj mi pa ti povej, kaj ti razumeš pod besedno zvezo
uvideven kadilec oz. v tvojem primeru kadilka? Ne mislim se opravičevati za to, kar bom sedaj napisala, ampak uvidevnih kadilcev NI! To je dejstvo. Če bi obstajali uvidevni kadilci, NE bi prižgali cigarete v družbi nekadilcev, ampak bi se vzdržali in jo prižgali doma ali kjerkoli, kjer ne bi ogrožali zdravja drugih ljudi, ki se pač niso odločili za tehniko samouničevanja. Konec koncev se gre na pijačo vendarle z nekom, ki je bodisi tvoj prijatelj, bodisi tvoj znanec, manj kot to bi rekla da ne, ker se na pijačo pač ne gre z neko x osebo, ki je ne poznaš. In če torej kadilec gre na pijačo z nekadilcem, bi lahko bil toliko fer do njega in ne bi uničeval tudi njega, če že sebe mora. Jaz pravim da dokler bodo obstajale cigarete, bosta obstajala tudi dva bregova, ki ločita razum kadilcev in nekadilcev. Tako pač je in vedno bo! In tale zakon, ki so ga uvedli, je edino prav, kar so kdaj koli storili za nekadilce, ker to sploh ni za verjeti, v čem smo živeli prej (pa naj se zdaj oglasi kakšen zagret kadilec, da pretiravam - za njegove pojme sigurno pretiravam, ampak kdor želi naj se kar zadanfa v lastnem dimu, če mu to tako prija) - si šel na pijačo, se usedel v prostoru za nekadilce in vonjal tisti smrad četudi je kadilec sedel v drugem prostoru. Da ne govorim o tem, kako se usedejo za mizo skupaj kadilci in nekadilci in neka mlada mamica prižiga cigareto za cigareto, zraven pa dva otroka, ki sta kašljala kot bi poslušal starčka, ki je kadil 50 let. Žalostno, drugega ni kaj reči. Tam, kjer se v družinah kadi in se vrstijo prižgane cigarete kot po tekočem traku, bodo otroci še dalje trpeli to sranje, kasneje pa jih bo morda ravno zaradi "zgleda" staršev potegnilo v taisto početje. Simpl kot pasulj, ne? Začaran krog bi lahko rekli.
Floribunda: Če zdržiš kot praviš faking celo večnost brez čika, zakaj pa potem ne moreš zdržati pri kavici brez da bi prižgala čik? Jej, ja kaj pa boste potem počeli pozimi?

Ne morem drugega kot da se smejim izjavam kot je ta. Zaradi mene lahko kadiš oz. kadite kolikor hočete, to je vaša stvar, pa če boste po zimi prali zavese in jih poskušali oprati vonja cigaretnega dima, glavno da odslej več ne bo kajenja v lokalih itd., čeprav zdaj v toplih mesecih situacija ni kaj dosti drugačna, ker sediš zunaj na terasi, pa ti nekdo za hrbtom kadi kot turk in ti sili dim v nos, da ne govorim, kako smrdim ko pridem domov in me vprašajo v katerem pajzlu se še kadi v notranjih prostorih. Hja, jebiga boste rekli, ne? Samo da ste v kolegialnih odnosih s čikom, pa je.