Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Em no.. Kaj bi pa komentirale na to: Ženska je mela res dobro zvezo, tipa k jo je mel fejst rad, šel je na kolena pred njo da bi ostala z nim, jokal je za njo in vse.. Ona ni bila ravno "pridna", ni ga sicer varala, ampak ga je po malem izzivala.. Nazadnje ko sta končala je mel on 2 veze, se potem pijan enkrat za 3 dni spet vrnil k njej in jo pol pustu. Takrat ji je priznal, da jo še vedn ljubi.. Mislim, da je ostalo preveč nerešenga, da bi se zveza obdržala.. Zdaj ima spet že drugo vezo.. Za nekaj dni je s to žensko ker sta mela pač enga skupnega frenda hodu vn.. Skos jo je gledu (da jo pozorno gleda, je blo moč opazit, ko ji je dežna kaplca padla na nogo, si jo je btw pobrisala, on pa izjavi "pa sej je bla sam kaplca no"..) pa take.. parkrat je tko omenu njuno vezo.. Pa včkrat ji je reku "lepa si", enkrat ko se je česala.. Čez nekaj dni so tej ženski povedal da ma v telefonu ene 10 njenih slik.. Slikano njo od nog do glave.. V noge, dekolte, obraz.. Po opisu obleke se je spomnila da je bla tko oblečena en večer ko so bli skup zuni.. Ampak ni mu hotla pa nobenih čustev pokazat, bla je bolj hladna, tako.. prijateljska.. Na netu jo je pol brez veze neki napadal, se spotikal ob njo ipd., drugič pa jo je kr neki na private-u napadel.. Ko je rekla frendu naj prever za slike je tip odvrnu da "jo je sliku da bi svoji punci pokazu kok debela je".. ker beden izgovor, vsi so se z žensko naravnost smejal.. Res je, da ga ona JE prizadela, sam dost ji je že vrnu nazaj.. Nek cyber frend je ženski reku, da če je neb meu rad se ne bi spotikal.. Po tem je jasno razvidno, da je njemu še vedno do nje? Al se pač motm? Zanimajo me vaša mnenja.. Najbrž čustva prikriva, ponos je hudič..
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Pa kaj je s temi tipi narobe...a so ti usi mal čez les...pa kuj njemu zej ni jasno???Pač končala sta ... maščeval se ji je (kar je meni res otročje)...besede bolj bolijo..če bi ji povedal lepo normalno in šel iz njenega življenja mirno...bi punca sama prej kot slej dojela da je naredila napako...in bi tako lahko celo imel kakšno šanso še...sam tale si pa čist sam u izi mal grob koplje...Jasno je da je ne more pozabiti...samo da dela pa take scene je pa totalno bedno in ponižujoče... uglavnm jaz bi se pogovorila z njemu na 4 uči...ga vprašala zakaj?...če bi pa s tem nadeljeval mu pa itak ni pomoči!
Se mi pa smilijo vse tiste naivne punce,ki je sedaj z nimi...ja so kar lepa tolažba!

uglavnem zame je en velik otrok,ki nima v glavi še vsega pošlihtanega in tudi ne ve kako se odreagira v takih situacijah...čisto neodraslo!

Lahko samo vprašam koliko sta stara!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

takole bom rekel...
ko je bilo pri meni kakšne veze konec, mi je bilo pomembno le to, da sem odšel z dvignjeno glavo. to pomeni, da sem v vezo vložil celega sebe in sebi nisem mogel očitati tega. seveda konec prizadene, ampak hvala bogu nisem taksen clovek, ki bi zaradi konca o bivšem partnerju povedal vse najslabse. konec koncev se zdaj spominjam le lepih trenutkov, malo manj lepi so pozabljeni, najpomembnejše pa je, da sem trenutno srečen. :)

tako imam za tiste, ki se kakorkoli maščujejo svojim bivšim partnerjem, le eno besedo: cepci!

to je tudi moj odgovor na chikyjin post.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja se strinjam, da je totalno otročji in smešen s svojim obnašanjem..ujel so ga za slike, pol ga je blo pa sram priznat, je pa izjavu tako bedarijo, sam da bi obdržu svoj moški ˝ego˝
stvar je očitna-še vedno jo ful ljubi, vendar hoče, da bi ona prilezla nazaj, ker je ona kriva. Noče se tolk ponižat, da jo spet na kolenih pros, da se mu vrne..
Zato jo z zvezami dela ljubosumno in dela take bedarije, da bi ona trpela za njim...
U bistvu se mi model ful smili.
Grozn je, da maš nekoga tok rad, druga oseba ti pa tega ne vrača..
pa je ta ženska še zaljubljena vanga..
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Nincy ona bo 17 kmalu, on pa bo 19 čez pol leta..

Ja njej je do njega in mu je to parkrat tud pokazala.. Sam jo je na nek način pustu v nekih upih pa ji vseen ni pustil bliz, če me razumete kaj hočem reč..

Zelo rada bi govorila z njim na 4 oči, pa je to tako težko.. Sploh dobiti ga na samem. Ni se sposoben zmenit normalno, kaj js vem..

Ja, skrajno nezrel in otročji je.

Danes več skor nč ni normalno..
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Tale tema je še vedno ena najhujših za brat pa jo usen spet berem :oops: .Hotla sm povedat,da sm najdla en supr komad k bo mogoče kero spravu u bolšo voljo in sicer od Sergeje-Danes je nov dan.Poslušte ga,ne bo vam žal,če ga pa komu ne bo hotl zlowdat al pa karkol loh pa jst po msnju pošlem :) .Jst si ga zavrtim prov vsakič k sm slabe volje in se pol resnično ful bolš počutim in vidm da ubistvu ni use tok slabo kot se zdi :) .Se opravičujem za OT :oops:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*chiky* napisal/-a: pa take.. parkrat je tko omenu njuno vezo.. Pa včkrat ji je reku "lepa si", enkrat ko se je česala.. Čez nekaj dni so tej ženski povedal da ma v telefonu ene 10 njenih slik.. Slikano njo od nog do glave.. V noge, dekolte, obraz..
M-M-M-M-Monster Creep!!! (UT :))
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Mahagonij napisal/-a:
M-M-M-M-Monster Creep!!! (UT :))[/quote]

Lahko to razložiš, please? ;)
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

ravno sem s celja končn ste zaklenil temo renatka hvala ti srce si
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Jochie napisal/-a:takole bom rekel...
ko je bilo pri meni kakšne veze konec, mi je bilo pomembno le to, da sem odšel z dvignjeno glavo. to pomeni, da sem v vezo vložil celega sebe in sebi nisem mogel očitati tega. seveda konec prizadene, ampak hvala bogu nisem taksen clovek, ki bi zaradi konca o bivšem partnerju povedal vse najslabse. konec koncev se zdaj spominjam le lepih trenutkov, malo manj lepi so pozabljeni, najpomembnejše pa je, da sem trenutno srečen. :)

tako imam za tiste, ki se kakorkoli maščujejo svojim bivšim partnerjem, le eno besedo: cepci!

to je tudi moj odgovor na chikyjin post.

Jaz se strinjam s tem..tisti in tiste k naknadno obmetavate svoje bivse z raznimi "ljubkovalnimi" imeni se mal zamislte..kaksno luc to mece na vas ker ste dejansko bli s temi svinjami, prasicami ipd.
Mislm ja ok sj si kdaj jezn pa reces jao ker debil pa to..sam pretiravat pa ni dobr, k to tud enostavno za nas ni dobr k kr ostanes na mestu po mojem mnenju.
sasa20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje-okolica

Neprebrana objava Napisal/-a sasa20 »

Če si ga imela zelo rada,ga boš teško prebolela,saj mislim tako nevem no,poišči si novega fanta lažje ti bo ampak ne imej ga za tolažbo,dobodi si pravo ljubezn in pozabila ga boš,toda v srcu morda nikoli!!!!
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

sasa20 napisal/-a:Če si ga imela zelo rada,ga boš teško prebolela,saj mislim tako nevem no,poišči si novega fanta lažje ti bo ampak ne imej ga za tolažbo,dobodi si pravo ljubezn in pozabila ga boš,toda v srcu morda nikoli!!!!

Dej lej Neron ni več smešn...da se upišeš z nikom od bivše in tlele poskušaš nardit vtis, da piše ona in da ji je hudo...ne vem...ne hecam se več in nočm žalt,ampak a si razmišlu,da bi si poisku pomoč?Res kakšno strokovno pomoč, k ti bo pomagala čez tole?
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

sasa20 napisal/-a:Če si ga imela zelo rada,ga boš teško prebolela,saj mislim tako nevem no,poišči si novega fanta lažje ti bo ampak ne imej ga za tolažbo,dobodi si pravo ljubezn in pozabila ga boš,toda v srcu morda nikoli!!!!

call me stupid, sam tale tvoj odgovor nima niti mal smisla. če si bo poiskala novega tipa (btw sploh ne vem komu odgovarjaš) zato da ji bo lažje, ga bo imela za tolažbo. pravo ljubezen si pa človek težko dobi, dokler še objokuje prejšnjo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

uu potem s epravi da s eobeta nov kozmo miting??jeej....

drgač pa zvončica (iz prejšnjih postov) ČESTITAM!! :razz: le tako naprej, pa bo svet vedno lepši..in pa hitr kam si očke spočit :P
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

kr nej pride ga bomo prvezale pa ga mele za pikado..če si upa...
Zaklenjeno