Big Brother 2008
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Dejstvo je, da je bil Dejan pijan in je totalno popizdil ampak ne bi, če ga Tjaša ne bi sprovocirala. Potem se je hotel mirno pogovorit ona pa si je pela...svašta res. Pa NI je udaril, vsaj zame to ni udarec. Sandi pa je govoril kako jo je potem mlatil in ne vem kaj vse. Ne vem zakaj se pozablja da je ONA njega konkretno mahnila. Pomoje bi jo moral BB izseliti.
Houd de wereld tegen
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Ah, potem bi morali tudi Sebastjana izselit, ko se je v petek tik pred oddajo znesel nad Eltaybom, ne vem sicer, kaj je bil povod, ampak moje misli so bile - kaj bi blo, če nebi blo ograje ... sicer ni šlo za fizični obračun, ampak Dejan pa tudi ni hotel odnehat, ko mu je rekla, naj gre proč. Pismo, če tako nori in divja, valda moraš človeka mal umirit, če kaže na to, da se zna fizično spravt nate. Jaz ne vem, kakšnja je bila njegova kretnja z roko, ampak božanje ziher ni bilo. Pomojem je bila to je Tjašina hitra reakcija v strahu na nadaljevanje.
Sandija pa izselit.
Sandija pa izselit.
Jaz tud nisem mogla verjet danes zjutraj ko sem videla, da je Dejan šel ven
. Ne podpiram tega, kaj vse je Tjaši rekel in da ji ni dal miru. Ono, ko jo je 'pobožal' po licu pa zame ni nič, ker je niti približno ni udaril. Pač pijan je očitno malo težaven, ampak glede na to, da Tjašo osebno poznam (okej, lani sma delale 1,5 mesca skup) in VEM kako arogantno, tečno, trmasto in žaljivo bitje je to, se sploh ne čudim, da je nekdo popizdil zravn nje! To pač je ona-jaz je ne poznam drugačne. Vedno izpade žrtev, ona nič ni kriva in bla bla bla. Saj se mu je res umikala in vse, ampak kar dret se ne bi rabla na njega. On je popizdil in se začel prav dret šele, ko mu je rekla, da mu je*e mater. Eh nevem no...Glede Sandija nimam besed,razen to, da ne štekam kaj ljudje vidijo na njem
!
Nimam nekega favorita, ampak Seba me vedno znova preseneča. Na začetku mi sploh ni bil pri srcu, zdaj pa je pokazal že par takih stvari, da mislim da si zasluži zmago. Pa recimo Naske je še ql zaenkrat. Aja pa Mateja in Saša se mi tud ne zdita napačni.
Ve katera ki ima kartico in je gledala včeraj, kaj vse naj bi Sara govorila? Baje, da bi naj full nekih stvari vun povedala pa me zanima kaj, če katera ve
.Mja Sara mi je tud uganka no...

Nimam nekega favorita, ampak Seba me vedno znova preseneča. Na začetku mi sploh ni bil pri srcu, zdaj pa je pokazal že par takih stvari, da mislim da si zasluži zmago. Pa recimo Naske je še ql zaenkrat. Aja pa Mateja in Saša se mi tud ne zdita napačni.
Ve katera ki ima kartico in je gledala včeraj, kaj vse naj bi Sara govorila? Baje, da bi naj full nekih stvari vun povedala pa me zanima kaj, če katera ve

Tiavanna napisal/-a:Prav je, da je šel, nima kaj mlatit nobenga, ne glede na to, kok močno jo je.Sicer bi se definitivno tut Tjaša lahko malo bolj na nivoju obnašala, čeprav jo po eni strani razumem, ker vem kako je, če ti en pijan kreten ne neha lapat. Pa tisočkrat mu je rekla, naj jo pusti in gre proč. In ne razumem, zakaj so zdej vsi hinavci? Ok, Sandi je totalno napihnu in zapretiraval, to se strinjam, ampak kar se ostalih tiče pa res ne razumem? Bi ga mogli potrepljat in pohvalit al kaj?
Smešno mi je pa tut to, da se že skos celo temo vleče, da kakšen je Sebastjan in da kako bo ziher koga udaril, pol k pa Dejan to nardi, je pa bogi. In sploh ni pomembno, kok močno jo je. S takim argumentom bi se lahko pol vsak nasilnež zagovarjal, ker bolečina je itak relativna, ne. Eh.
Definitivno ne odobravam, kar je storil, ampak ta smrklja si je pa definitivno preveč dovolila, zeksala je 3/4 litra vina in ga začela mazati s to peno in to ne enkrat , ampak 3-krat, čeprav je vedela kako pijan je in da nimajo tople vode, da bi si lahko to dobro spral. Res, da ji je on potem začel težiti, ker se je hotel z njo pogovoriti, ona pa mu je nazaj začela blablablabla in si zakrila ušesa. (to bi ji še js trezna eno primazala

Najbolj zrelo in pošteno se je obnašal Seba, ki je Dejana odvlekel stran do spovednice potem pa zavzel nevtralno stališče, saj ni bil priča dogodku, tako kot bi mogli storiti ostali, predvsem ElTyeb in Marcelo. Ne pa da sta rekla Dejanu naj spakira kovčke, brez da bi vedela, kaj je v resnici bilo.
Tiavanna napisal/-a:Prav je, da je šel, nima kaj mlatit nobenga, ne glede na to, kok močno jo je.Sicer bi se definitivno tut Tjaša lahko malo bolj na nivoju obnašala, čeprav jo po eni strani razumem, ker vem kako je, če ti en pijan kreten ne neha lapat. Pa tisočkrat mu je rekla, naj jo pusti in gre proč. In ne razumem, zakaj so zdej vsi hinavci? Ok, Sandi je totalno napihnu in zapretiraval, to se strinjam, ampak kar se ostalih tiče pa res ne razumem? Bi ga mogli potrepljat in pohvalit al kaj?
Smešno mi je pa tut to, da se že skos celo temo vleče, da kakšen je Sebastjan in da kako bo ziher koga udaril, pol k pa Dejan to nardi, je pa bogi. In sploh ni pomembno, kok močno jo je. S takim argumentom bi se lahko pol vsak nasilnež zagovarjal, ker bolečina je itak relativna, ne. Eh.
Se popolnoma strinjam z napisanim

Je pa Dejan u klepetalnici reku, da se osebe ni niti dotaknu.

Glede Tajba je reku, da se mu je zdel, da je vedu, da pride njegova, ker naj bi šel na kolena še predn jo je sploh vidu.
Aja glede Jaguarja je še reku, da je blo to rečeno in podpisano zarad zajebancije, igre in šova.
mislim, da je začela tjaša... potem se je dejan pretirano odzval. naj mi vsaj ena zatrdi, da se ne bi tako odzvala, če bi te nek pijan tip začel napadat ko si zunaj. mislim, da bi se tudi jaz ustrašila, ker je začel prav riniti v njo. res je ni počil, ampak me prav zanima kako bi se nadaljevalo, če ne bi posredoval sebastjan.
dejan je dober človek, ampak ko se napije (vsaj po včerajšnjem dogodku sodeč) je totalni luzer. sili v človeka, trdi svoje, obrača besede (ko mu je "jebala mater" itak ni mislila dobesedno
) in ne da miru. upam, da v resničnem življenju ni tak, ker mu lahko še marsikdo stopi na žulj tako kot mu je tjaša.
še bolj kot dogajanje med njima pa mi gre na živce poznejše razprave o dogodku. sandi si je kar precj zmislil zraven, ostali so kar zahtevali, da se izseli... saj so njihove reakcije skoraj pričakovane, ampak ne vem, če so bili na pravem mestu, da mu sodijo.
dejan je dober človek, ampak ko se napije (vsaj po včerajšnjem dogodku sodeč) je totalni luzer. sili v človeka, trdi svoje, obrača besede (ko mu je "jebala mater" itak ni mislila dobesedno

še bolj kot dogajanje med njima pa mi gre na živce poznejše razprave o dogodku. sandi si je kar precj zmislil zraven, ostali so kar zahtevali, da se izseli... saj so njihove reakcije skoraj pričakovane, ampak ne vem, če so bili na pravem mestu, da mu sodijo.
js sm tudi bla zdj sokirana ko sm vidla to novico..
samo..res dejan je pretiraval, samo udaru je ni! ona pa njega je, ok da ji je pocu film kr ji je sou na k****c, sam je ni udaru, tko se je mal dotaknu je po licu...in sandi se mi je kr mal zamiru zdj s tem k je vse napihnu. je pa res js bi tui znorela ce bi mi nekdo nonstop tezu, ampak mateja je mela prav, se umaksnes, se delas da ga ni ne pa neki zjat LALALA da ga ja se bolj provocira..mislim tjasa je res glupaaa in bi mogla tui ona dobit kazen. se ji vidi da ma iste finte in tezenje in vse ko nejna sestra..vn z njo! glupaa je!!dejan bi pa lahko not pocaku in se soocu s posledicami..
samo..res dejan je pretiraval, samo udaru je ni! ona pa njega je, ok da ji je pocu film kr ji je sou na k****c, sam je ni udaru, tko se je mal dotaknu je po licu...in sandi se mi je kr mal zamiru zdj s tem k je vse napihnu. je pa res js bi tui znorela ce bi mi nekdo nonstop tezu, ampak mateja je mela prav, se umaksnes, se delas da ga ni ne pa neki zjat LALALA da ga ja se bolj provocira..mislim tjasa je res glupaaa in bi mogla tui ona dobit kazen. se ji vidi da ma iste finte in tezenje in vse ko nejna sestra..vn z njo! glupaa je!!dejan bi pa lahko not pocaku in se soocu s posledicami..
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Dejan Tjaše NI UDARU! Sm zdej gledala posnetek in če to pomeni, da jo je udaru, pol pa tudi
. Tudi ko je pizdu nanjo, je ni udaru, ampak se sam drl in imel roke na hrbtu! Drgač pa je vse posledica prevelike količine alkohola in je res prou brez veze, kar je zdej ratalo vn!
Sandi pa je tak bedak, da ni večjega! Tip je kr kazal, kako da jo je Dejan mlatu in to tako vživeto, da mu je še Dejan skorej verjel in seveda ostali tudi, zato sta mu una dva tudi rekla, nej gre vn! U glavnm, meni so je Tyeb zasral že prejšnji tedn, zdej pa še bolj, zravn pa še Marcelo! Da o Tjaši ne govorim, ki se je smilla sama sebi in ponavaljala, da jo je udaru, a so jo je sam taknu (to res ni bil udarc!!!). U glavnm, jez navijam za Sebastjana!

Sandi pa je tak bedak, da ni večjega! Tip je kr kazal, kako da jo je Dejan mlatu in to tako vživeto, da mu je še Dejan skorej verjel in seveda ostali tudi, zato sta mu una dva tudi rekla, nej gre vn! U glavnm, meni so je Tyeb zasral že prejšnji tedn, zdej pa še bolj, zravn pa še Marcelo! Da o Tjaši ne govorim, ki se je smilla sama sebi in ponavaljala, da jo je udaru, a so jo je sam taknu (to res ni bil udarc!!!). U glavnm, jez navijam za Sebastjana!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Pa kaj ne razumete, da je to vse en velik scenarij? Dejana so ze na zacetku napeljevali k izselitvi, ko se je predstavil - ce gre prostovoljno ven, bo dal jaguarja in sale. Cudno, da tega niso pri nikomer drugemu omenjali. In zdaj gre tip ven ... in stavki iz njegove predstavitve ozivijo. Nakljucje? Ne bi rekla.
-
- Cosmopsiho
Res mi ga je žal..
Upam, da ta tedn Sandi svinja leti ven, takoj naslednja pa Tjaša(čeprov bi po mojem mnenju ona morala kazensko bit izseljena, prejšn let sta se miha in pero sam pošalila, pa je moral odit pero takoj drug dan, ona je pa nasilje uporabla + žalila k en kretenski otročaj).
On je bil res drgač kandidat za zmago ah, škoda, kr se je to zgodil... Drgač pa zmago privoščm Sebastjanu, vsi ostali notr so gnoji. Samo Sebastijan in Naske sta še normalna, vsi so pokazal kaki so.

On je bil res drgač kandidat za zmago ah, škoda, kr se je to zgodil... Drgač pa zmago privoščm Sebastjanu, vsi ostali notr so gnoji. Samo Sebastijan in Naske sta še normalna, vsi so pokazal kaki so.
It was forever..but it didnt last long..
MsN napisal/-a:Pa kaj ne razumete, da je to vse en velik scenarij? Dejana so ze na zacetku napeljevali k izselitvi, ko se je predstavil - ce gre prostovoljno ven, bo dal jaguarja in sale. Cudno, da tega niso pri nikomer drugemu omenjali. In zdaj gre tip ven ... in stavki iz njegove predstavitve ozivijo. Nakljucje? Ne bi rekla.
Je v klepetalnici povedal, da avta ne bo dal, kr menda sploh ni nanjga napisan. In kaj jim pomeni tisti 10 let stari avto, toliko denarja dobijo z glasovanjem v eni oddaji.
Menda pa se tjaši slabo piše, tudi nove naloge še niso dobili. Najbolj pošteno bi bilo, da bi šla ven, ostalim stanovalcem pa bi pokazali posnetek. Kar vidim ElTYebov in Marcelov pogled, ko bi videla, da nista pravilno odtaktizirala, glede na to kako ju skrbi, kaj si gledalci mislijo o njiju.