Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

kikyca- kaj imaš pa v mislih?
To je ful odvisno od tega, kar ponavadi nosiš. Če nisi nikoli v krilu, ga ne obleči. Sama bi kakšno pleteno obleko+ škornje+ plašč.
Ne sili se v nekaj, v čemer ti bo totalno neudobno in neprijetno (kot bi blo npr. meni v elegantnih črnih hlačah, ki jih nimam, niti nočem imet :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

*mala* ima prav. Zagotovo sledi svojemu stilu. Če si ponavadi v kavbojkah, boleci temne kavbojke, bluzo in črn plašč ter škornje. Oz. kaj v tem smislu. Pač glede na to, kaj nosiš drugače. Če bi malo povedala, kakšen stil imaš, bi ti veliko lažje svetovale.
Sama bi zagotovo oblekla črne gležnarje s peto, črno minico, oranžno bluzo s pentljo, plašč in kakšen nakit. Vsekakor manj je več. :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lol, oranžna bluza s pentljo + mini krilo + nakit + gležnjarji s peto.. definitivno uporabljaš slogan "manj je več" napačno, ker ta kombinacija je "preveč". :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js definitivno nebi oblekla minico. Je le bolj uradna zadeva to in se nekak pričakuje malce bolj konzervativno (malce nad kolenom recimor).

Esprit mi ima na spletni strani par stvari, ki bi jih takoj oblekla na svoj zagovor diplome. Npr. KLIK, KLIK (drugače skombinirano, mogoče druga barva)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ninča napisal/-a:Če si ponavadi v kavbojkah, boleci temne kavbojke, bluzo in črn plašč ter škornje.

Ne, ne, ne...to se mi zdi res neprimerno oblačilo za (vsaj meni) tako pomemben dogodek. Raje bolj v elegantno smer, ampak še vedno tako, da se boš počutila udobno.
The world is as you are.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Moja fav kombinacija, ki jo uporabljam praktično everywhere.. :D so gležnarji, kavbojke, majčka in reklc. Reklc je vedno primern za takšne priložnosti.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Meni se res za podelitev diplome ne zdi neki pretiravat. Se mi za zagovor bolj zdi pomembno kaj oblečeš, ker takrat te le gledajo in ocenjujejo, pri podelitvi pa pač samo prevzameš diplomo in se meni ne zdi skoraj nič kaj takega če imaš kake lepše kavbojke. Sem že videla kar nekaj slik iz raznih podelitev diplom pa folk res nosi svašta, pa so čist vsakmu dal tisto diplomo v roke :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^To je pa tud full odvisno od faksa do faksa. Pri nas je ravno podelitev zlo slavnostna in ji dajajo večji pomen. Tud cel program je pripravljen, zraven podelitve in govora še neke glasbene točke pa tak. Na zagovoru bi pa komot lahko prišel v kakih črnih kavbojkah recimo. Na podelitev pa pridejo fantje v oblekah, punce pa v lepih oblekcah ali pa krilcih in srajčkah in so vse v nulo zrihtane (sem slikce pogledala iz prejšnjih podelitev).

V minici se pa res ne bi spodobilo it pa še po mojem bi si jo cel čas dol vlačla ko bi šla na oder po diplomo pa še po stopnicah gor bi res blo nerodno. Bi pa mogoče tisti v prvi vrsti bli srečni, ko bi mi lahk od spodaj gledali :D No mal heca... Mislila sem, da bi mela eno oblekco mičkeno nad koleni (nekak tak kot je mala slikce prilepla), sam je problem da ni z dolgimi rokavi ker sem kupla že prej in je blo predvideno da bo podelitev spomladi ko je že toplo vreme. Zdaj bi si pa mogla kupit nekaj za čez še ampak nasploh zdaj razmišljam, da bi si kako drugo mal lepšo oblekco kupila ali pa krilo pa kako srajčko zraven kot je ena predlagala. Elegantnih hlač si tokrat nekak ne želim oblečt, sem jih že mela na zagovoru pa tud nekak mi niso ravno všeč... mam raje pol krilce oblečeno ko so kake take zadeve in dogodki.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ah, najbolje da greš po trgovinah in probavaš razne kombinacije. Ker tudi če ti predlagamo outfit in tud če ti bo všeč, vprašanje kaj se dobi in kak potem dejansko zgleda na teb...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Ja saj :D Sem tud napisala, da me bolj kot ne iz radovednosti zanima kaj bi si ve oblekle ali da mogoče še kako drugo idejo dobim. Drugače pa sama itak približno vem kaj bi tak da ta teden še skočim mal brskat po trgovinah pa upam, da najdem kaj všečnega. :)
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Na podelitev se pa res ne spodobi prit v kavbojkah. Itak, da ti bodo diplomo predali, ampak ne zgleda no. Od intelektualca se nekak pricakuje, da se bo znal priloznosti primerno oblect. V glavnem kikyca, cez obleko lahko obleces blazer. Samo ne kake bele srajce z dolgimi rokavi spodaj oblacit prosim.Tudi krilo in srajcka bi bila cist fajn in primerna kombinacija.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

jaz bi oblekla oblekco, najverjetneje bi jo izbrala v zari pa kak blazerček gor :)

pa ne oblačit teh starikavih kombinacij kot npr. črno krilo/elegantne hlače + bela srajca. saj ste mlade!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

kikyca napisal/-a:^^To je pa tud full odvisno od faksa do faksa. Pri nas je ravno podelitev zlo slavnostna in ji dajajo večji pomen. Tud cel program je pripravljen, zraven podelitve in govora še neke glasbene točke pa tak. Na zagovoru bi pa komot lahko prišel v kakih črnih kavbojkah recimo. Na podelitev pa pridejo fantje v oblekah, punce pa v lepih oblekcah ali pa krilcih in srajčkah in so vse v nulo zrihtane (sem slikce pogledala iz prejšnjih podelitev).

Mislim, da je kar večina podelitev takih, da so slavnostne in da ima dekan govor, so razne glasbene/plesne točke... vem da je tudi na našem faksu tako, sem pa na slikah iz podelitve vidla da folk res obleče svašta. Seveda ne oblečeš prvo stvar, ki jo prevlečeš iz omare, sm mislem da je čist ok, če imaš recimo kake črne kavbojke pa kako lepšo majčko. Itak si ne bo noben zapomnu kaj je npr. Micka Novak nosila na ta dan :wink:

Sm ok mogoče tudi res odvisno od tega tudi kakšen faks je. Ko sem bila prisotna na podelitvi na pravni fakulteti je folk večina bil kar elegantno zrihtan.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

kikyca napisal/-a: Mislila sem, da bi mela eno oblekco mičkeno nad koleni (nekak tak kot je mala slikce prilepla), sam je problem da ni z dolgimi rokavi ker sem kupla že prej in je blo predvideno da bo podelitev spomladi ko je že toplo vreme. Zdaj bi si pa mogla kupit nekaj za čez še ampak nasploh zdaj razmišljam, da bi si kako drugo mal lepšo oblekco kupila ali pa krilo pa kako srajčko zraven kot je ena predlagala.

ali pa če si samo kak blajzer kupiš za čez? odvisno tut kaka je oblekica.
sj res pojdi po trgovinah, vzemi oblekico s sabo, potem boš pa videla ali je bolje, da kupiš kaj novega ali pa boš najdla kak super dodatek k že kupljenemu. aya, pa imej v mislih, da so ponavadi take dvorane ful ogrevane, tko d mogoče pa ni slaba varjanta, da se lahko malo slečeš.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Odvisno tudi, na kateri fakulteti boš diplomirala.

Če si pravnica, se obleci bolj konzervativno, če pa si umetnica
si lahko privoščiš kaj bolj odbitega.

Čisto nevtralna možnost je ta: oprijeto krojeno (tube skirt) krilo do kolen, gori kakšno oprijeto bluzo ali bolj chic krojeno elegantno majico. Če bi našla primerno obleko, bi sicer lahko imela obleko, a jo je neverjetno težko najdet (tako z dolgimi rokavi, dovolj dolgo dolžino krila in ne previsoki pas, ki zgleda bolj poslovno in ne ženstveno) In škornje.

Ne glede, kakšen je tvoj stil, kavbojke pusti doma. Podelitev diplome je enkraten dogodek, saj tudi poročiš se ne v kavbojkah, ne? Če kril res ne maraš, se obleci črne hlače in srajčko, zgori pa blazer.
Zaklenjeno