^^To je pa tud full odvisno od faksa do faksa. Pri nas je ravno podelitev zlo slavnostna in ji dajajo večji pomen. Tud cel program je pripravljen, zraven podelitve in govora še neke glasbene točke pa tak. Na zagovoru bi pa komot lahko prišel v kakih črnih kavbojkah recimo. Na podelitev pa pridejo fantje v oblekah, punce pa v lepih oblekcah ali pa krilcih in srajčkah in so vse v nulo zrihtane (sem slikce pogledala iz prejšnjih podelitev).
V minici se pa res ne bi spodobilo it pa še po mojem bi si jo cel čas dol vlačla ko bi šla na oder po diplomo pa še po stopnicah gor bi res blo nerodno. Bi pa mogoče tisti v prvi vrsti bli srečni, ko bi mi lahk od spodaj gledali

No mal heca... Mislila sem, da bi mela eno oblekco mičkeno nad koleni (nekak tak kot je mala slikce prilepla), sam je problem da ni z dolgimi rokavi ker sem kupla že prej in je blo predvideno da bo podelitev spomladi ko je že toplo vreme. Zdaj bi si pa mogla kupit nekaj za čez še ampak nasploh zdaj razmišljam, da bi si kako drugo mal lepšo oblekco kupila ali pa krilo pa kako srajčko zraven kot je ena predlagala. Elegantnih hlač si tokrat nekak ne želim oblečt, sem jih že mela na zagovoru pa tud nekak mi niso ravno všeč... mam raje pol krilce oblečeno ko so kake take zadeve in dogodki.
Yada, yada, yada...