Tudi jas se pridružujem tej temi. Odkar sem prišla študirat v mb, nimam več toliko stikov z mojimi "starimi" frendicami, saj to je razumljivo če si tolko oddaljen od doma in jih zelo redko vidiš in na koncu skorajda izgubiš vse stike. Imam res 2 dobri prijateljici, vendar vseeno pogrešam tu v mb družbo, s katero bi šla na kaki čvek, kavico, med vikendi žurat.
In se strinjam da je vsako novo spoznanstvo dobrodošlo
Moje stare prijateljice so se spremenile oz. njihova družba mi ne odgovarja več tako, kot mi je včasih (malo so preveč divje). Če je tu kakšna iz Posavja kdaj za kakšno kavico, it ven v soboto, ... naj mi piše. Poznanstev ni nikoli preveč pravijo.
Tle je milijon oglasov za prijateljice pa mislim da ti oglasi ravno ne zastarajo. Če bi vas jz spravlala skupi bi bli že vsi tle v happy dokler vas smrt ne loči odnosih. Določeni imate tako podobna mnenja da sm včasih ko nism pogledla nicka mislila da je to napisal nekdo drug.
rokerca in natiika...evo, tud jst sem trenutno v mb in študiram in mi primanjkuje družbe, ker so usi moji znanci še doma, al pa ga še žurajo okoli...tk da se lahko zmenimo za kako kavico res, nova poznanstva so veeedno dobrodošla
delusional napisal/-a:zato k če bo grda, se bodo še mene tipi začeli izogibat k bom z njo. dobro, spet ne sme bit preveč lušna, da mi ne bo pobrala še mojih kandidatov