Najbolj smešne izjave
- Tearjerker
- Cosmopsiho
V temi o idejah za darilo se najde ena reklamerka, s ful |337 skillz pisanja reklam:
WTF ko sem prebrala ta stavek sem skoraj krepnala od smeha, ko da bo lilijanca mamica, matični mleček pa ati pa bota mela male lila matične mlečke.
lilijanca napisal/-a:Jaz sem lani za roj. dan od družine dobila liofiliziran matični mleček, jemala sem ga tri mesece in rezultati so bili res odlični( popravil se mi je imunski sistem-kaj je že prehlad?, najpomembneje pa se mi zdi, da sem tudi zanosila ravno zaradi jemanje tega matičnega mlečka (pred tem sem se trudila že več kot leto dni). V času nosečnosti ga nisem jemala, bom pa naredila trimesečno kuro takoj, ko neham dojiti:-).
Zadeva mi je tako všeč, da sedaj vsakemu za večjo obletnico oz. praznovanje podarim matični mleček.
WTF ko sem prebrala ta stavek sem skoraj krepnala od smeha, ko da bo lilijanca mamica, matični mleček pa ati pa bota mela male lila matične mlečke.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Včeri na Čopovi med čakanjem na semaforju:
Punca a: (totalno živčna in neki razkurjena) ''Jooooj kako so mi tisti šli na živce danes v razredu, ni čudno da mi je počil film če pa ne znajo utihnit med uro!!''
Punca b: (jo poskuša mal umirit) ''Pa sej so se sam mal smejali no..''
Punca a: ''PA SEJ JAZ SE TUDI VČASIH SMEJIM - AMPAK V RAZREDU NAJ BO MIR!'
..Sem si prou predstavljala kako se hodi v klet smejat
Punca a: (totalno živčna in neki razkurjena) ''Jooooj kako so mi tisti šli na živce danes v razredu, ni čudno da mi je počil film če pa ne znajo utihnit med uro!!''
Punca b: (jo poskuša mal umirit) ''Pa sej so se sam mal smejali no..''
Punca a: ''PA SEJ JAZ SE TUDI VČASIH SMEJIM - AMPAK V RAZREDU NAJ BO MIR!'
..Sem si prou predstavljala kako se hodi v klet smejat

-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:^^ men je pa kjut stavek, in ravno takšnole sranje odganja folk iz tega foruma
lej, forum obstaja kakšnih 6-7 let uporabniki so prihajali in odhajali, bili so bolj ali manj priljubljeni, na forumu se je dogajalo marsikaj, ampak nikdar nihče nikogar ni pogrešal, če je kdo odšel. zakaj? ker s(m)o tisti, ki s(m)o se resnično ujeli, postali prijatelji v realnem življenju in prisotnosti na cosmoforumu ne pogrešajo.
ti si na cosmoforumu princ na belem konju, idealen moški z idealnimi karakteristikami in karakterjem, prav gotovo kakšna uporabnica vzdihuje ob prebiranju tvojih postov, sanja o tebi, morda tudi masturbira, ampak dejstvo je, da ko boš ti odšel, se te po nekaj mesecih ne bo nihče več spomnil.
forum oz. internet je virtualna in dinamična zadeva. če vse skupaj vzameš preveč osebno, te zna stvar prizadeti in zaradi tega odideš iz foruma. tvoja stvar, tvoj problem. ampak dejstvo je, da bo forum še vedno obstajal, dokler bodo to hoteli šefi iz cosmopolitana, da bodo uporabniki prihajali in odhajali zaradi raznoraznih vzrokov ter da sirovo sranje ni glavni razlog za večino odhodov. sploh pa dokler si ti tu s svojo popolnostjo, boš tole sirovo sranje lahko z lahkoto pokompenziral! pa moje tudi!

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^ hvala za kompliment Jochie, zaradi njega je moja palačinka še bolj okusna.
Kar sem rekel, da se takoj spravi na nove uporabnike, ne samo dotični stavek.
Zdaj mi pa reči, da forumu ne primanjkuje novega folka, ta forum je eden izmed redkih ki sploh še vedno deluje.
Zdaj mi pa reči, da forumu ne primanjkuje novega folka, ta forum je eden izmed redkih ki sploh še vedno deluje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:^^ hvala za kompliment Jochie, zaradi njega je moja palačinka še bolj okusna.
mislim, saj je tisti post, ki ga je sirova citirala, res smešen...načeloma študentka prava?

in kaj se je tukaj spravila na novo uporabnico, če ji je post smešen in ga je objavila v najbolj smešne objave? saj mene in tebe so tudi že kdaj citirali, pa sva odšla zato?
lej, nihče ni popoln, ne moreš biti vsem všeč, prav tako je tudi težko, da greš vsem na jetra. pač si kakršen si, nekdo te bo sprejemal takšnega kot si, drug te bo kritiziral, se norčeval iz tebe ali kakorkoli že in če boš zaradi tega obupal in odšel, je to popolnoma tvoj problem. kapiš?