Izpit za avto
Alohama eni so pa tud taki ja...to je res...sicer nisem še delala izpita, ma mi govorijo moje prijatlce (--->tiste k so padle;zdej kolkr je res kar pravijo
)...tud izsiljevanje...če se bo njemu zdelo, d si izsilu prednost, te bo vrgu...so pač malo zateženi
tud moja frendica k je u prvo nrdila, je rekla, d jo je tip PRED in PO glavni vožnji ful nadrl...d sploh vozit ni mogla...je pa biu verjetno ta inštruktor "pes ki laja in ne grize
"

tud moja frendica k je u prvo nrdila, je rekla, d jo je tip PRED in PO glavni vožnji ful nadrl...d sploh vozit ni mogla...je pa biu verjetno ta inštruktor "pes ki laja in ne grize

Aloha napisal/-a:Zakaj bi blo pa od inštruktorja (najbrš si misnla komisijo) odvisn? Če znaš furat in ne delaš napak te noben ne more vržt, mislm da se nau šou zmišlevat napak ali ...?
Zato, ker tud js v prvo nisem nardila nobene strasne napake pa me je vrgu. In ze takoj ko sem g vidla, je zgledu zategnjen in tecen, in pr takem mas mal vec moznosti, da te fukne k pr nekom, k ni glih tok zategnjen in ga motjo vsake malenkosti. Mi je tud instruktor reku, da mas kle na Roski par takih, k ce ne zvizis brez napake, ne bos nikol naredu in nazalost, sem js tazga dobila v prvo.
Josephina napisal/-a:deborah napisal/-a:padla sem v petek
tolaz se s tem, da je velik odvisn od tega, kasnga instruktorja donbis.
To mislte komisarja?
Druagče pa je res fuuul odvisno od tega, vsaj v LJubljani. Žal

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
ma, menda nism ustavla enmu frocu k je bil med avti nek in nj bi hotu prečkat cesto. js ga pa tut vidla nism, niti pol k sm se mem pelala. res sm jezna. kaj pa če je mogoče sam stal tm? čist komot bi tm koga čakal. pa menda ne znam zavijat levo. hmm, kk če mi inštruktorca ni nikol rekla d se napačn razvrščam? čudn je to.
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
iziris napisal/-a:
Zdaj pa le vsem pokaži tisto roza knjižico;)
Hehe, k sm jst nardila so mi sosolci rekl ,da jo nej prnesm u solo in sm jo prnesla, itak sm jo mela zravn ker sm se prpelala,yay:) prov ponosna sm nanjo:D
----
Odkar mam izpit sm pa ze zlo velik vozila. Vsak dan 40km do sole in ene parkrat tud nazaj (ponavad ostanem dlje v lj kot fotr pa grem z vlakom domov). Pelala sm pa tud ze na tekmo k sm jo mela cez vikend, v avtu je bla tud frendica,tko da sm ze mela poskusnega zajcka, ki ni clan moje familije. in je rekla,da sm zlo lepo pelala, da mam mal probleme občasno z ustavljanjem,k sm na hitr ustavm in cukne avto...