* Drgač sem imel plan, da bi letos za rd peljal folk ven, samo letos sem hotel narediti še precej bolje...
* Zdej pa dva ključna mi "sabotirata" (par), ker se ne znata (vnaprej) zment... itak se vedno zadnji hip odločata... smo pa velikokrat šli zadnje čase ven, da nisem rabil sam
* Nevem če bo šla last-minute rezervacija za to kar hočem... zdej je itak vse narobe, ker imata oba korono, itak sta začudena kako je jaz nimam, jaz pa sem začuden, kako sploh vesta da je korona
* Pa on je bil ornk anticepilc in skoz razlagal, da je to prehlad, ne vem zakaj se je pol šel testirat (sej tud v teste ni verjel)

...ja, jaz sm pa pač žleht
* Itak sta mi nazadnje šla tud malo na k***c, ker nista uspela z mano it na plesišče... pa še ful hitr hodita domov... je ona ful dobr plesala in nagovarjala folk, ko je bla pijana, drgač pa očitno ne upa... ampak takrat je pa svojemu šla na živce
* No saj smo imeli še eno kolegico, ki bi pa lahk bila meni (šugar) mamy, z njo sem pol lahk šel na plesišče, pa tud za roko sem jo vodil sem pa tja, kot da bi bla moja... se mi zdi, da mi dominacija kar gre

...sej drgač mi je mal nerodno blo, ker je starejša, ampak so pa punce ful okrog mene plesale, ko sem bil z njo... ker ko sem sam, pač ne... neki je na tej varnosti, pa še na čem
* Ja, saj jaz res ne vem kak sta lahk korono dobila, če sta stala izven dogajanja, jaz ko sem bil v centru pa nism. No saj jaz zase vem, da ko so 1x na plesnih vsi fasali korono, vejretno tam, sem jaz samo veliko protiteles imel... sem se pač prekužil (že zdavnaj... in na vsake tolko vedno znova in znova)... ne bom kar tako fasal korone... saj sem velikokrat prehlajen in to je to... mal prehlajen in to je to.
* Mislim, kar šit je to, ker mam sam neodločen folk okrog sebe. In me mineva, najraj letos rd-ja sploh ne bi praznoval, saj že lani ga nisem hotel, pol sm se pa ornk sprsil... sam je kar šit folk motivirat...
* Sej letos sem upal, da se bo lažje dogovarjat, da se bosta vsaj ta ki zdaj imata korono in sta verjetn mal jezna name

...vsaj tokrat znala naprej zment, ker pač hočem, da smo v pravem klubu ob pravem času, ne pa da se neki last minute menimo
* Sam nič ne bo. Počas se mi več ne da.
* Drgač je (bil) moj plan, da povabim še svojo šugarbejb zraven, ja tisto, "glavno", ki je prespala... sam to bi bila zapletena situacija... ker pol bi ji pač moral vnaprej povedat, da ta folk bolj ali manj ve za moje "avanture" oz. vsaj določen folk, ki bo tam, bo vedel da je t.i. "prijateljica" "spremljevalka"... sej bi bil ful vesel, če bi imela dovolj "jajc", da bi pač sprejela igro... sej če bi bilo po mojem bi povabil dve s sabo
* Ampak če ne gre, pač ne gre.
* Sem pa ful bolj vesel zadnje čase in sproščen... odkar sem začel "borilne veščine" trenirat... je ena terapevtka imela kar prav, da to rabim, da fitnes ni zame, to bi pa rabil, da spravim jezo ven... in pol ker sem čist na začetku, ne rabim ravno z neko močjo tolčt, da se mi mišice naredijo
* Za ples je tud imela prav, da to ni zame, in bo težko... in po eni strani sem res v čudne vode padel, da bi imel žensko, ki kar dobro zgleda, sam pa pač res bi moral športno vzgojo imeti "manj uspešno" in sedaj se 20-30 let pozneje ukvarjam in hočem nekaj narediti na telesu, ki pač ni za to
* Ampak "čudež", ki se dogaja je, da lahko najprej razmišljam, da glede na to, da nisem invalid, možnosti vseeno imam, drugič pa... da pač hitro uživam in sproščam glavo, ko sem v kakrkšnemkoli "športu" oz. vadbi... in mislim, da to je dovolj
* Pač bo kar bo. Se mi zdi, da je zadnjič ena študentka na vadbi flirtala z mano, sicer zelo malo, pa še zabaven sem ji bil... 1x se bo že nekaj zgodilo... morda bom pa kaki, ki dobro zgleda seksi, zarad svoje posebne samozavesti, smisla za humor... in ker se trudim, čeprav nisem za to. Ne vem, bomo videli.
* Meni se zdi, da mi še vedno precej bolj paše in ples in fitnes in šport... kakor pa da bi na neke filozofsko-literarne krožke hodil
----
* Drgač pa sem še ful jezen na ta folk okrog mene, prijatelje sedaj mislim. Počas bom imel poln k***c hoje na poroke pa obhajila, birme pa te banalnosti.
* Mislim, meni se res ne zdi spoštljivo, da me folk kliče na vse te zadeve, jaz seveda pridem (do sedaj), ko pa jaz kličem pa sami izgovori... kot da bi jih klical v bordel... pa so čist spodobni kraji (navzen, haha; drgač jaz sem dolgo bil naiven, ampak saj pol sceno spoznam tako na lastni koži, da jo sam izkusim/občutim... brez nekega mentorja... nisem imel te sreče, da bi mi kdo predstavil prave ljudi)
* Saj se s svojim šefom občasno pogovarjam, ga imam kar rad in on mene - to je zdej prvi tak šef, ki ga imam rad... višje grem, lažje (mi) je hahaha

...pa je rekel, da zakaj mislim, da se svet ustavi, ko dobiš otroka, da on na lastnik izkušnjah ve, da temu ni tako
* Sem si mislil, saj res, same izgovore ima folk okrog mene. Prej ni hotel žurat, pol pa itak je otrok zelo priljuden izgovor za vse.
* No saj nekaterim moškim se res nič ne ustavi, ko dobijo otroka, nekatere ženske pa "nasankajo"
* Ampak ja, saj sčasoma se da vse urediti, če je interes, varstvo se po letu dni starosti po mojem komot da dobiti.
* Drgač pa nazadnje sm za aperitiv naročil jegra in je ta moj šef preprosto komentiral... da ima
M. rad šugar v življenju
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)