- Da se stvari ocitno res zgodijo z razlogom..

izgubim star siht, s katerim sem
zadovoljna, sem zalostna.. Cez en mesec skoraj po nakljucju dobim siht, ki je - zaenkrat - moj prvi
dream job 
sicer sem sele en teden tam, ampak zaenkrat mi je res vsec. Mlad kolektiv, kul projekti, kul muzika. Upam, da traja.
- Vcasih se mi zdi, kot da take stvari kar padejo z neba in mi rahlo pritisne na slabo vest, ker vem, da bi kolegi s 'foha' ubijali za taksne sluzbice.. pa morajo kelnarit. Ampak dammit, kaj vse sem jaz ze morala dat cez s temi sihti.. I deserve this.
- Se pa za nazaj s smehom spominjam na vse neljube dogodke

Ce si od najstniskih let prisiljen stat na lastnih nogah, se marsikaj nabere.. Od prenasanja huge-ass promocijskih pultov po trgovskih centrih - z
vlakom, ne z avtom.. Do prenasanja lokalnih pijanckov in vaskih posebnezev, prejemanja grozenj s strani ljubljanske ladijske mafije (it's a thing!), igranja postrežčka enemu najbogatejsih slovencev, prodaje v druzbi pocestnih pijanckov/nakitarjev (se vedno mi kaj podarijo, ko grem mimo

) izdelovanja krizank in miselnih igric, vecurnega ploskanja Jonasu, animiranja japonskih turistov, itd. itd. Dang, zadnjic sem dobila se ponudbo za delo v svicarskem bordelu. Samo se to bi se manjkalo na cv-ju
- Da si bo treba res omislit nekega decka pocasi, ker mi ze malo preseda ta cirkus
- Sinoci sem pri sebi lahko potrdila, da izkljucno izgled NI dovolj za neko seksualno atrakcijo. Ma niti za ONS.. Priznam, vceraj sem bila v pravem moodu in si 'privoscila' malo mlajsega tipa - fant lep kot slika, šlik material vseh 16 letnic, ni da ni... ampak
o.moj.bog. Pri iq-ju so pa mati narava zategnili pas. Si recem jebes, za teh par uric bo ze dober.. Ampak ne. Moral je govorit..

Prisezem, da sva bila prakticno sredi akcije, ko sem se morala ustaviti in ga brcniti s sebe.. Ker sem v tistem momentu dobila obcutek, da sem v postelji z 12 letnim otrokom. And my vajajay don't like dat.
- Pa res ni napacen, dalec od tega.. Ampak je tip cloveka, ki bi ga rad samo pokril z deko in ga bozal po glavi. Lepi, perfektni glavi

- Majkemi, da me bojo tile desk-job komolci spravili v grob. A obstajajo kaksni pisarniski komolcni scitniki? Dibz na patent, ce ne