- Da sem se v prst urezala in sedaj ze pol ure krvavim

.Led Zeppelin napisal/-a:-* sem vesel da je RM bannan, upam da jih to uniči za vsaj 2, 3 leta. Mi lepo Pogbaja kupimo poleti, in jih zradiramo iz pokalov za nekaj let.
Se je nam zgodilo isto, ampak upam da dobijo ban že poleti.
-* sem imel slab dan, ampak ko sem izvedel to, sem se začel režati in sem se takoj počutil boljše. Preziram jih, jeb. jim m.

. Po eni strani sem jim fouš, ker tudi sama res čakam na to, po drugi strani pa mi je trenutno res fajn v življenju in mi ni težka tale študentska
. Ampak stvari se morajo enkrat končat, da se lahko začnejo druge al nekaj.

izgubim star siht, s katerim sem zadovoljna, sem zalostna.. Cez en mesec skoraj po nakljucju dobim siht, ki je - zaenkrat - moj prvi dream job
sicer sem sele en teden tam, ampak zaenkrat mi je res vsec. Mlad kolektiv, kul projekti, kul muzika. Upam, da traja.
Ce si od najstniskih let prisiljen stat na lastnih nogah, se marsikaj nabere.. Od prenasanja huge-ass promocijskih pultov po trgovskih centrih - z vlakom, ne z avtom.. Do prenasanja lokalnih pijanckov in vaskih posebnezev, prejemanja grozenj s strani ljubljanske ladijske mafije (it's a thing!), igranja postrežčka enemu najbogatejsih slovencev, prodaje v druzbi pocestnih pijanckov/nakitarjev (se vedno mi kaj podarijo, ko grem mimo
) izdelovanja krizank in miselnih igric, vecurnega ploskanja Jonasu, animiranja japonskih turistov, itd. itd. Dang, zadnjic sem dobila se ponudbo za delo v svicarskem bordelu. Samo se to bi se manjkalo na cv-ju
Prisezem, da sva bila prakticno sredi akcije, ko sem se morala ustaviti in ga brcniti s sebe.. Ker sem v tistem momentu dobila obcutek, da sem v postelji z 12 letnim otrokom. And my vajajay don't like dat. 

.
. Testira če si dober material.
.Led Zeppelin napisal/-a:-
-* mi gre na k***c tisti brezdomec z rdečo brado, ki vedno mori da kupišrevijo. Težak kot slon.

preprosto in učinkovito. 
res deluje uredu punca

slovenc79 napisal/-a:- na začetku je bil hec, ampak zdaj me pa res zanima cauliflowerres deluje uredu punca