Zvoncica napisal/-a:Drage moje... pri meni je danes točno dva meseca, kar sva nehala in vam poročam, da že en mesec nisem jokala za njim![]()
In mi niti na kraj pameti ne pade, da bi![]()
jupi
go girl
go Zvonči go

men je vedno lagala,ha,pa sem jiodpustu le zakaj?vedel sem da laže,pa sem bil tiho,prosim,ljubezen dela svoje,a si že mela koga nadvse rada??da bi umrla zanj?jagodka85 napisal/-a:mal ot, ampak useen... neron, zakaj morš napadat punce tuki gor? za primer:simona poglej se kako boš nekoga prizadela,zakaj to počnete pa kaj so fantje naredl ...niste fer res ne
zakaj si ji to reku... a ni bolš, da prizna, da ga je prevarala, kokr pa da bi bla z njim še naprej v laži... pač je tko nanesl... se zgodi...alkohol dela svoje.. pa vem, da to ni izgovor... ok, a bi blo teb lažje, če bi ti tvoja punca lagala v obraz, da je vse v redu, če bi blo v resnici neki narobe... vrjetno ne ane?
pa zakaj se spravlaš na sašo? zakaj mislš, da jo poznaš... sj velik saš na svetu... pa lej, če te je pač ena punca przadela, še ne pomen, da te bo še kkšna druga... pust nas, da v miru prebolevamo, ne pa da napadaš vse, kar leze in gre...
še enkrat sorry, sam to sm mogla povedat, k mi gre res na živce, da nekdo kr neki napada tle gor![]()
neron napisal/-a:tebe k je pa že velikokrat prizadel,ga pa še kr gledaš
neron napisal/-a: men je vedno lagala,ha,pa sem jiodpustu le zakaj?vedel sem da laže,pa sem bil tiho,prosim,ljubezen dela svoje,a si že mela koga nadvse rada??da bi umrla zanj?
majchy84 napisal/-a:Dons me je prizadel zadnjič, enostavno ne morem več, zdj šele vidim, da je skor vse, kar mi je v dveh letih povedal, laž. In najbolj od vsega si želim, da ga ne bi sploh nikol spoznala. Ampak od dons naprej mu ne bom več pustila, da se tkole dela norca iz mene, dost mam![]()