Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

Zvoncica napisal/-a:Drage moje... pri meni je danes točno dva meseca, kar sva nehala in vam poročam, da že en mesec nisem jokala za njim :razz:

In mi niti na kraj pameti ne pade, da bi :)

jupi :wink:

go girl
go Zvonči go :lol:
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

Zvončica, in prav je tako :D
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

jagodka85 napisal/-a:mal ot, ampak useen... neron, zakaj morš napadat punce tuki gor? za primer:
simona poglej se kako boš nekoga prizadela,zakaj to počnete pa kaj so fantje naredl ...niste fer res ne

zakaj si ji to reku... a ni bolš, da prizna, da ga je prevarala, kokr pa da bi bla z njim še naprej v laži... pač je tko nanesl... se zgodi...alkohol dela svoje.. pa vem, da to ni izgovor... ok, a bi blo teb lažje, če bi ti tvoja punca lagala v obraz, da je vse v redu, če bi blo v resnici neki narobe... vrjetno ne ane?
pa zakaj se spravlaš na sašo? zakaj mislš, da jo poznaš... sj velik saš na svetu... pa lej, če te je pač ena punca przadela, še ne pomen, da te bo še kkšna druga... pust nas, da v miru prebolevamo, ne pa da napadaš vse, kar leze in gre...

še enkrat sorry, sam to sm mogla povedat, k mi gre res na živce, da nekdo kr neki napada tle gor :evil: :evil:
men je vedno lagala,ha,pa sem jiodpustu le zakaj?vedel sem da laže,pa sem bil tiho,prosim,ljubezen dela svoje,a si že mela koga nadvse rada??da bi umrla zanj?
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jz mam nekoga nadvse rada, sam ni pa šans, da bi seb karkol nardila .Še posebi pa ne zarad izrodka kot je tvoja bivša. Če je vse to res, kar si pisal, potem te niti približno ne razumem. Nebi mogla jokat za tako osebo k se je do mene obnašala kot do psa. Jz bi jo prej sovražila, ne pa ti k bi se ubil zarad nje. O svašta. Bodi raj srečen, da si se je rešil, ne pa cmizdrit. :x
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

rad sem jo mel,navezal sem se nanjo 3 leta skupnega zivljenja vsak dan skupaj kako naj jo pozabim,kako!!!!!!
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Neron jz ne razumem kako jo imaš lahko sploh še rad, če te je tok prizadela, pa bla tok nesramna... A te je pustila zarad druzga al kaj? A ti je povedala zakaj?
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

ni mi povedala zakaj odšla je brez besed,nevem mislm da me je varala,čeprav so najo zelo vplival starši,ko je živela pri meni je njena stara mat vsak dan klicala,in jo naštimovala,naj se vrne domov,po 3 letih ji je naposled le uspelo,a vi kle pravite da jokcam alo nič nisem storil prosim,
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Najbol me je razjezil k si v eni drugi temi napisu, da bi se ubil. Če te je pa varala pa nej ti sploh nebo hudo za njo. Nekje sem prebrala, da hočeš spoznat punco (na tem forumu), samo nevem če te bo kera sploh hotla od tuki, k bo brala vse to. Čas je, da jo pozabiš in je ne omenjaš, ker sam sebi delaš štalo.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Dons me je prizadel zadnjič, enostavno ne morem več, zdj šele vidim, da je skor vse, kar mi je v dveh letih povedal, laž. In najbolj od vsega si želim, da ga ne bi sploh nikol spoznala. Ampak od dons naprej mu ne bom več pustila, da se tkole dela norca iz mene, dost mam :evil: :cry:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

tebe k je pa že velikokrat prizadel,ga pa še kr gledaš
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

neron napisal/-a:tebe k je pa že velikokrat prizadel,ga pa še kr gledaš

Temu se reče "neki čutt do nekoga"...če pa ne čutš nč tko k tvoja do tebe ne, pol ji je pa useen če njeno sliko napopaš na net pa pišeš novele o tem kaka bič je, pa je nau ganl...a tebe gane če neznanke kej grdga o teb rečejo? Sigurn ne tok kokr če to reče en k ga maš rad...
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

neron napisal/-a: men je vedno lagala,ha,pa sem jiodpustu le zakaj?vedel sem da laže,pa sem bil tiho,prosim,ljubezen dela svoje,a si že mela koga nadvse rada??da bi umrla zanj?

velka napaka.. ja, sj vem, da če maš nekoga rad, da je težko it naprej brez njega, samo pa, da veš da ti laže, da te ma za norca itd... tega jz ne bi prenašala... in sorry, sam si si kriv, da je tko... lh bi jo ti pustu in bi ti blo velik lažje, ker bi vedu, da si zase neki dobrga naredu... pa tega pač nisi naredu, rajš si bil še vedno z njo in si poslušou njene laži... a se ti ne zdi to trapasto?
drgač pa ja, mela sm nadvse nekoga rada in me je przadel... lagal mi je, me varal... in spoznala sm, da me ni vredn in sm šla naprej ... brez njega... po 4ih letih življenja z njim sm šla naprej... in mi ni žou, ker vem, da mi je samo škodo delu...

majči, zate pa ne vem, kaj nj rečem... probi ga preprosto ignorirat... pa se ne bo mogu več norca iz tebe delat... ne zaslužš si tega... sj te ne poznam, sam vseen to vem... nihče si ne zasluž, da mu nekdo laže... nihče!
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

ma ni vredno umret za nekoga k dela s tabo kot da si una smet tam na cesti.
jst sm tud poznala tipa in to... a mela rada. in ni vedu kaj bi. Pol pa zvem take fore da z drugimi puncami vn hodi in to. In enostavno zame ga ni več. Se mi ne da več sekirat za usako stvar. Bo že uredi tko kot je. Sej ni edini :)
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

majchy84 napisal/-a:Dons me je prizadel zadnjič, enostavno ne morem več, zdj šele vidim, da je skor vse, kar mi je v dveh letih povedal, laž. In najbolj od vsega si želim, da ga ne bi sploh nikol spoznala. Ampak od dons naprej mu ne bom več pustila, da se tkole dela norca iz mene, dost mam :evil: :cry:

tudi jaz sem se podobno počutila...če si prepričana v to, potem...
pogumno in vso srečo! :knuddel:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

maychy sej bo boljše... boš videla da bo :bussi:
Zaklenjeno