Matura [Združena tema]
Na listu z vprašanji za ustno poklicno maturo imam tko napisan - slovenščina (navedla bom 2 primera)
2. Antika
-Homer: Odiseja ali Ilijada
Sofokles: Antigona ali Kralj Ojdip
2. Antika
-Homer: Odiseja ali Ilijada
Sofokles: Antigona ali Kralj Ojdip
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
28. člen
Kandidat vstopi v izpitni prostor na poziv.
Kandidat odgovarja na vprašanja z izpitnega listka, ki ga sam izbere. Izbranega izpitnega listka ni mogoče zamenjati. Izpraševalec lahko od kandidata zahteva dodatna pojasnila iz vsebine vprašanja na listku. Uporabljene izpitne listke je treba izločiti.
Kandidat ima pravico do najmanj 15-minutne priprave na ustni izpit. Ustni izpit traja do 20 minut. Ko en kandidat odgovarja, se naslednji pripravlja. Za pripravo na odgovor lahko kandidat uporablja konceptne liste in jih po izpitu odda.
am pupše, kaj pa to?? kopiranpo z izpitnega reda na ricovi strani... to me zaj res v dilemo spravlja... sem pa bila zih, ka se da menjati
?:?:?:?
Kandidat vstopi v izpitni prostor na poziv.
Kandidat odgovarja na vprašanja z izpitnega listka, ki ga sam izbere. Izbranega izpitnega listka ni mogoče zamenjati. Izpraševalec lahko od kandidata zahteva dodatna pojasnila iz vsebine vprašanja na listku. Uporabljene izpitne listke je treba izločiti.
Kandidat ima pravico do najmanj 15-minutne priprave na ustni izpit. Ustni izpit traja do 20 minut. Ko en kandidat odgovarja, se naslednji pripravlja. Za pripravo na odgovor lahko kandidat uporablja konceptne liste in jih po izpitu odda.
am pupše, kaj pa to?? kopiranpo z izpitnega reda na ricovi strani... to me zaj res v dilemo spravlja... sem pa bila zih, ka se da menjati

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
FairyAngel napisal/-a:Jaz pa niti slučajno nisem druga po abecedi ... Pri nas imamo to v večih skupinah; tam kjer je poln razred sta 2 skupini, tako, da nas je le pol naenkrat pri enem predmetu.
no, pr nas se itak tko ne bi splačal, nas je po novem samo 25

ja, se ti pa zniža možno število točk, če zamenjaš listek pri maturi. nažalost.
bojim se pa vprašanj o kakšnem razvoju jezika, pa te kentumske a kakšne skupine... bruh. to mi je pa res krneki.
a ta vprašanja o jeziku so lahko 3. vprašanje? kot 1. oz. 2. vprašanje je pa vedno izhodiščno besedilo ane?
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
francija napisal/-a:MissBitch napisal/-a:... to me zaj res v dilemo spravlja... sem pa bila zih, ka se da menjati![]()
Se mi zdi, da se da menjati listek samo na poklicni maturi in če menjaš je potem ocena lahko največ 3.
A je tko?
ma ne veeeem. zaj mi več NIČ ni jasno :S
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...