Pa ja. Valda! hehe. Mb itak zakon, no Pa jaz imam blizu potem, pa vse. Maš prav - bo vsaj keš ostal. Sicer pa grem marca na Waco Jesus, pa ziher bo vmes še kaj - ni dvoma! Isto aprila...pač ne bomo šli na te večje koncerte. Ali pa tudi..
Hm...pa ti če maš tak blizu lahko vsaj greš peš na In Flames
Ma ja, sem se sprijaznala z usodo, sem zaj že ubrala plan da bom zaj marca raje pospucala par izpitov pa mal gnara pršparala pa mogoč pol polet na MC za kak dan... Death Angel se mi lušta videt zaj Pa Hollenthone, obožujem jih
Vidiš, niti ni tako nora ta tvoja ideja Jaz bi tudi lahko raje diplomo pisala, ja hehe. Dobro da obstajajo še drugi koncerti - po mladinskih klubih itd, da ja ni tečno.
Jaaaa, Hollenthone - meni so tudi zakon! Pa lani sem jih vidla, so bili na BA! Zakon, no
Aaaaaaaaa lihkar pogledala novi line-up za The Darkest Tour: CoF me sicer ne zanimajo, pridejo pa poleg mojih Moonspell še Rotting Christ!!! Zaj sn čist hepi, ne morem verjet.... aaaaaaaa Ka bo noro, komi čakam!!!
Jaz sem pa vesela zate )) Mater kako me moti da so vse kar sem hotela nekam prestaviti. Smrk, smrk. Sem pa bila včeraj na Waco Jesus, naslednjo soboto pa grem na punk koncert. Pa bo...bodo pač manjši koncerti morali zalečti
A pol boš ti tut In Flames za ziher kenslala? Men je bedno, ker so pač na petek pa ker je klasik lublanska cena... Nisem taka orto fenica, da bi si jih prvošla. Raj šparam za aprila
Šmrk, če bi blo vse po planih, bi v pondelk noreli na Amarthih... Jaz še kuj nisn prebolela.
Ja, jaz sem tudi In Flames skenslala. Pa valda da ne grem v Lj na koncert! Fuck! In enako kot ti, tudi jaz nisem Amonov še prebolela. Ful so zafrčkali vse skupaj. Zdaj sploh ne vem na kaj bom šla...nič več ni za mene
Allo, allo, mal temo obnovit:). Kaj zdej, kšni koncerti splanirani?? Prov zakon je zdej tlele, največ dobrih bendov prhaja k nm. Na Paranoid open air-u bodo kr Atheist waaaaaaa Drgač pa gre še kera na Gods of metal??
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Jaz imam zaenkrat v planu samo Moonpspell v okviru The Darkest Tour naslednjo nedeljo Ou jea, to bo sekalo... Tak da zaenkrat aktivne priprave na to, naprej se bo pa videlo... Vse ponavadi zavisi od cajta (čeprav za dobr koncert si ga zmer vzamem) pa gnara (tega pa včasih žal nimam od kje vzet....)
the big red machine napisal/-a:To nedeljo, Cradle fo Filth, Moonspell in turisas. Upajmo da bo Dany ravno prav zadet in da ne bo kdo od publike nafukal
Smo preživeli, ha? jaz sem najbolj šla zaradi Turisas, vendar sem jih zamudila! Svašta! Moonspell so bili fajn, Cradli pa smešni kot vedno
Jaz grem tud sam petek-nedelja, pa mi nekot tud ni žal za pon+tor, čeprav je nekaj poslušljivih bendov, ampak ne dovolj. Mislim da bo vikend zadojst Upam pa, da se je line-up končno ustalil, ker se je v zadnjem tednu ful spremenil....