Sarissima napisal/-a:uuu dej še kako info več, to me je vedno zanimalo! zakaj bi pa dlake do oktobra zrastle? a ni to kao trajen poseg?
a si se odločila za "celo telo" zrihtat? koliko taka reč sploh košta?
ugl, laser je na moji teoretični wishlisti že nekaj časa, morda pa en dan zberem pogum in iz denarnice povlečem kartico![]()
Mislim nekaj jih bo zagotovo zraslo na tej pazduhi do oktobra, ker niso vse dlake v isti fazi rasti in odpadejo samo tiste, ki so v času tretmaja v aktivni fazi. Največ do 25 % (bolj realistično 10-20%) naj bi se jih z enim tretmajem dokončno znebila, kar pomeni, da bo potrebno vsaj ene 5 tretmajev, potem pa se odločiš, če je rezultat že zadovoljiv ali ne.
Jaz sem se odločila skoraj za celo telo, razen ene par con ne (recimo zgornji del rok imam presvetle/prešibke, da bi bili rezultati zadovoljivi), pod ustnico mi je tudi rekla, da mogoče ne bo ratalo, ker so presvetle, na zadnjici jih tudi skoraj nimam, zato sem rekla, da ne bom, ker tam se niti ne brijem. Cena pa verjetno odvisna od salona do salona. Pri meni bo en tretma 500 EUR, ker sem res šla na ziher opcijo - najboljši laser na trgu + skoraj celo telo. Ampak sem full optmistična, da se bo splačalo in da spomladi ne bom niti britvice več rabla v roko vzet.

- je bilo včeraj na poslovilni zabavi lepo, ampak tudi malo žalostno. Ta moj kolega Indijec je res tak sonček, full mi je žal, da gre zdaj po doktoratu nazaj v Indijo; res upam, da se vrne.
- je pa fajn, ker če se odločim za potovanje, je rekel, da me gosti pri njih, tako da moram se odločit, mogoče spomladi.
- sem včeraj testirala nove energijske kroglice za zabavo in so njami, ni nobena ostala na koncu.
- je rekel ta kolega, da v Indiji preden jejo grejo najprej pred hišo in zavpijejo ''je kdo lačen''? Nisem vedela tega pa na internetu tudi nisem nič našla na temo.
- sem pred dvema dnevoma delala cvetačno juho z malo krompirja (zmiksano) in je bila njami, ne vem, zakaj se nisen tega spomnila že prej, ker mi drugače cvetača vedno počrni, še preden celo porabim.
- me je ena ženska s svojo objavo malo napsihirala, ko je napisala, da veliko rastlinskih mlek vsebuje repično olje in dikalijev fosfat, ki sta kao škodljiva. Grem gledat na svoje ovseno mleko in res to vsebuje. Potem berem na netu, da je dikalijev fosfat škodljiv samo če imaš kake probleme z ledvicami in v normalnih količinah pri zdravih ljudeh ne. Ve kdo kaj o tem?