Tamala_mrha napisal/-a:- sem od konca lanskega leta, ko sem pisala o težki realizaciji ene uboge kave, "zradirala" dve kolegici iz svojega življenja, in se je ena ravno zadnjič javila na gmail chatu, da bi zdaj pa reees lahko že šli na kavo, ker je tolikokrat zaj...., pa sem si mislila, ne hvala bejba, sem ti dala kar nekaj popravnih izpitov; že tako ni šlo vedno za nujne obveznosti, pač pa kar neke vrinjene, ki si jim dala prednost pred najinim dogovorom za kavo, ki je bil dorečen par dni prej, in takšnega zmešanega zaporedja se pač ne grem, kar pričakujem tudi od kolegice;
- dejansko ji nisem odpisala čisto nič. Maščevanje ni moje področje, ampak v takem neškodljivem primeru sem ji prav rade volje vrnila na isti način kot mi je ona z ignoriranjem sms-a pred novim letom![]()
- imam stokrat raje samo dve najboljši prijateljici, teh občasnih kav pa se mi ne da posluževati, čeprav sem nepoboljšljiva kofetarica ... Ne rečem, če srečam kakšno znanko/ca in se nama obema zalušta, z veseljem spijem kavo z njo/njim, nekih kvazi kolegic pa ne rabim podpirat, ko me rabijo, če me imajo tričetrt časa na ignoru (pa me boli đoka, če zaradi über nujnih opravkov ali fanta)
- četudi gre samo za kolegico, ni važno; glede na to, da sta mi bili včasih obe prijateljici, in smo kolegice ratale samo zaradi oddaljenosti, še ne pomeni, da ko jima ne paše, kar ignorirata sms
- ne gre toliko za analiziranje odnosa, ker sem čez to že šla, bolj gre za to, da sem morala odmašiti še zadnje "cevi", da zdaj lahko grem dalje, brez da bi se sekirala, če katero kje srečam in ji ne namenim več kot samo "zdravo"
ma kaj je s tabo?