Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

simona poglej se kako boš nekoga prizadela,zakaj to počnete pa kaj so fantje naredl ...niste fer res ne
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

joj men je pa najhuj brat blog od tiste zarad kere je blo konc vse..

srce se mi je zravn trgalo :cry:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

SapraVeronika napisal/-a:joj men je pa najhuj brat blog od tiste zarad kere je blo konc vse..

srce se mi je zravn trgalo :cry:

kaj?? tegale pa nism zaštekala zdej?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ne pač.. ženska ma blog na ednevniku.. in pač sm brala, kar je napisala.. :( ko je pisala kok ga ma rada itd..

in je težko to brat, ko berem da sta srečna pa ne vem kaj vse :? u bistvu pa še bolj težko, ko vem da je to tista zarad katere je blo vse konc
Zadnjič spremenil SapraVeronika, dne 22. Avg. 2006 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

**SiMoN@** napisal/-a:joj punce..še par ur pa bom tut jst med samskimi..saj tko se mi zdi..prevarala sem ga, in to mu moram zdaj prizna...hudo mi je, sam un, s kterim sem bluzila mi je čedalje bolj všeč..tako da ne vem, kaj nej naredim...s tipom se mava ful rada in vse, sam mislim da mi ne bo odpustu..oz. sej mi ne more...k sm bila taka prasica da sm se kej tazga sploh upala spomnit..budala jst! :cry:

simona sori, ampak nevem kaj zdej jokcaš...sej si sama kriva, da si nardila tako situacijo..očitno ti že ni veliko do njega, drugače ga enbi šla prevarat...nočem bit nesramna, ampak kar si skuhala pa še pojej :?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

SapraVeronika mi lahk daš link od bloga. Bi prebrala, ČE LAHKO? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

*sashika* napisal/-a:jst mam tak občutek, da vas je kar nekaj kle skenslalo prijateljice zaradi tipa. tudi jst sm jih nekaj pa še to zaradi tipa( bila sem neumna), ker mu niso bile všeč in mi je zelo žal, nekaj pa jih je le ostalo. po dobrih 3eh letih sem ugotovila, da to ni to, da ne morem biti z njim za vedno. prebolela sem ga še prej preden sem ga pustila. sedaj imam največjiga srčka na svetu :love: . že takoj na začetku sem mu povedala, da zaradi njega ne mislim niti enkrat skenslat nobene prijateljice, da če mu kakšna ni všeč to ni moj problem; on pa zaradi mene nobenega prijatelja. in nama kar uspeva.
saj ko nehata, ti ostanejo prijateljice.

zakaj bi skenslala prjatle zarad tipa??ne razumem,a zdej maš srčka pa ti bo lažje,mislim ,da vem kdo si v resnici,pa koga si pustila,nekoga ,ki te ima še danes noro rad,pa ki je zate vseskozi naredi vse,mar se motim...ne mislim ,da ne sasiha(saša)
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

*sashika* napisal/-a:jst mam tak občutek, da vas je kar nekaj kle skenslalo prijateljice zaradi tipa. tudi jst sm jih nekaj pa še to zaradi tipa( bila sem neumna), ker mu niso bile všeč in mi je zelo žal, nekaj pa jih je le ostalo. po dobrih 3eh letih sem ugotovila, da to ni to, da ne morem biti z njim za vedno. prebolela sem ga še prej preden sem ga pustila. sedaj imam največjiga srčka na svetu :love: . že takoj na začetku sem mu povedala, da zaradi njega ne mislim niti enkrat skenslat nobene prijateljice, da če mu kakšna ni všeč to ni moj problem; on pa zaradi mene nobenega prijatelja. in nama kar uspeva.
saj ko nehata, ti ostanejo prijateljice.

zakaj bi skenslala prjatle zarad tipa??ne razumem,a zdej maš srčka pa ti bo lažje,mislim ,da vem kdo si v resnici,pa koga si pustila,nekoga ,ki te ima še danes noro rad,pa ki je zate vseskozi naredi vse,mar se motim...ne mislim ,da ne sashika(saša)
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

zakaj pa nobena ne napiše tisto kar sem spraševala, o preteklih zvezah in sedanjih, kaj smo se naučile :cry:
dejte no dejte,mene to ful zanima..
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

lubenica, odpri novo temo s tem vprašanjem, pa gremo tja... :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

mal ot, ampak useen... neron, zakaj morš napadat punce tuki gor? za primer:
simona poglej se kako boš nekoga prizadela,zakaj to počnete pa kaj so fantje naredl ...niste fer res ne

zakaj si ji to reku... a ni bolš, da prizna, da ga je prevarala, kokr pa da bi bla z njim še naprej v laži... pač je tko nanesl... se zgodi...alkohol dela svoje.. pa vem, da to ni izgovor... ok, a bi blo teb lažje, če bi ti tvoja punca lagala v obraz, da je vse v redu, če bi blo v resnici neki narobe... vrjetno ne ane?
pa zakaj se spravlaš na sašo? zakaj mislš, da jo poznaš... sj velik saš na svetu... pa lej, če te je pač ena punca przadela, še ne pomen, da te bo še kkšna druga... pust nas, da v miru prebolevamo, ne pa da napadaš vse, kar leze in gre...

še enkrat sorry, sam to sm mogla povedat, k mi gre res na živce, da nekdo kr neki napada tle gor :evil: :evil:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lubenica napisal/-a:zakaj pa nobena ne napiše tisto kar sem spraševala, o preteklih zvezah in sedanjih, kaj smo se naučile :cry:
dejte no dejte,mene to ful zanima..

heh, nj ti bo :D sorry, sam sm vrjetno spregledala vprašanje :)

em, naučila sm se, da se morm res poglobit v nekoga, da bom vedla, s kom mam opravka... na slepo ne grem več v vezo... ne smem bit več tok popustliva, kokr sm bla, met morm mejo, kok sm lh ljubosumna (k učasih sm bla čist preveč-priznam), poskušala bom ne-dopustit, da me še kdo przadane... če bo na poti kkšna ovira, se bom trudla jo premagat... to je na kratko to... :)

aja, pa če zvem, da gre moj tip v zapor, ga pustim tist moment :twisted: :evil:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

zdej o tem obstaja druga tema, ne?
My dreams are my reality...
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja sam smo se časovno mal zgrešile :wink:
ej punce, jst že ene dva dni poslušam cd od destinychild nr.ones-še posebi independent women, survivor itd...preporočam za pobiranje s tal :wink:
p.s.sam preskočte tist komad Emotion :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Drage moje... pri meni je danes točno dva meseca, kar sva nehala in vam poročam, da že en mesec nisem jokala za njim :razz:

In mi niti na kraj pameti ne pade, da bi :)

jupi :wink:
Zaklenjeno