Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Evo moje nove... Jst ne vem, kaj mi je zadne cajte, še pred kratkim so mi bli taki škornji res :tot: , dons jih pa probam in so mi res hudo zgledal, tko da so šli kr z mano. Jooooj, sam uni v Massu so mi pa še kr :gut: , ampak 150 evrov...?!

Evo slikca od ta novih...

Slika
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Js pa mislm, da si bom v katalogu La redoute kupila ene črne z mašnco (gležnarje) pa bele, tud gležnarje. A ma katera uzkušnje s tam katalogom? Čevlji, ista cifra ko pri nas, al ne?
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

mene pa zanima če je bila kera v pittarelotu pred kratkim in če imajo mogoče srebrne alpa rdeče škornje...bi rada kakšne drugačne barve, da niso lih črni :P
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz še zmer pravm:

EBAY IT IS!

10x cenejše cene..pač najdš..pa 1000x hujši škornji, gležnarji, petke..karkoli!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jst sm si tud dans naročila ene škornje prek kataloga... otto... in sicer direkt iz Nemčije, ker jih v našem katalogu nimajo, pa tud v štacunah nism nikjer nc pametnega v rjavi barvi našla... zdej bomo pa vidl če bojo tud v resnic tko dobre kt zgledajo :)
The secret of success is consistency of purpose.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Kere, kere??? Jst sm si jih tud ogledvala, par je blo res hudih :wink:

Folk, a sm si ful grde škorne kupla (na uni fotki zgori)?...K nism več prepričana v svoj nakup :wall:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Kaychee napisal/-a:Za kolk pa povprečno kupujete čevlje? Mislm cenovno..

odvisno od 20€ pa do 100€...

zdaj k sm ugotovila, da cena nima čist nič s kvaliteto kupujem rajš mal cenejše... zato, ker sem se že ene parkrat zajebala s kakšnimi dragimi čevlji....

*sem kupla škornje za 90€, k me žuljo, al kaj jst vem kaj... uglavnem sploh jih ne morem nosit, ker me v njih blazno bolijo noge...
*da ne omenjam nekih usnjenih čevljev z mass-a, k jih nimam skor nikol gor, ker me tko žuljo pa tko faking trdi so...
*pa seveda čevlji s peto za 60€ k sem jih mela 5x gor...

pol pa recim kupim en kao krš u jelotu pa jih nosim po 2 leti neprestano...
*zadnjič sem kupla balerinke za 17€ pa so perfektne, s tem, da jih skoz nosim pa so kot nove
*da ne omenjam gležnarjev za 30€, ki sem jih nosila 2leti skoz, brez da bi me enkrat ožulil...

edino za superge sem še pripravlena dat mal več... ostalo pa sem ugotovila, da nima smisla... mam smolo z dragimi čevlji...

pa še rajš si kupim 2/3 čevlje iz jelota, da mam mal za kombinirat, kot pa ene komad drage pol sem pa vsak dan isto obuta...brezveze...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Yazmeen napisal/-a:^^Kere, kere??? Jst sm si jih tud ogledvala, par je blo res hudih :wink:

Folk, a sm si ful grde škorne kupla (na uni fotki zgori)?...K nism več prepričana v svoj nakup :wall:

hehe, tele: Slika

sicer niso nc posebnga, sam sm jih vzela zarad barve, k sm iskala glih ene take temno rjave elegantne... ampak sm tud mal skepticna kako bodo zgledale na men :?

sem pa vidla une tvoje črno sive z massa in če že moram po pravic povedat so bl po mojem okusu kt te k si jih zdej kupla... čeprov tud te niso napačni, sam jst sm bl za take elegant variante kt so uni z massa :wink:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Ja to pa itak, z unimi iz Massa se ne morjo primerjat, men so uni še zmer najhujši, sam mi je velik dat 150 evrov za njih, k jih ne bom tolk nosila, pa ene podobne (na špico in s tanko petko) že mam. Ampak, če me kej pič, si jih lahko nazadnje še kupm :roll:

Teli (k sm dala fotko gor) so pa bolj modni, sam ne vem, če se nism nategnla z njimi, ker to niti ni moj stil :?

Tvoji so pa tud luštni, bolj taki elegantni, pa nevpadljivi, fajn za povsod (za eleganten stil, za na kavbojke...)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ ma za na kakšne kavbojke bodo teli tvoji čist ok :) ... pač maš za spremembo tud ene mal drgačne... je pa res da so uni z Massa dokaj vpadljivi in se zna zgodit da se jih prej naveličaš... pa tud cena je mal visoka ja... drgač so pa men iz otto kataloga tud teli ful ušeč:
Slika

sam mal visoko peto majo :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Direkt za ubit se :D Drgač so pa lepi, pa men so uni od Playboya tud ful hudi, čist črni. Sam une zajčke bi za kej druzga zamenjala.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ haha ja res... sam bl jih gledam bl me ma da si še te nabavm :oops: ...
drgač pa une zajčke po moje lahk tud stran daš... tko sm jst npr. ene špičake, k sm jih pred kratkim v Pitarello kupla, doma čist predelala k mi neki ni glih skp pasal... pač po načelu sam svoj čevljar :D
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

^^a loh kera slikco prlima od teh od playboya??
Loue me..i'm ž@bic@
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Vermilion napisal/-a:edino za superge sem še pripravlena dat mal več... ostalo pa sem ugotovila, da nima smisla...

pa še rajš si kupim 2/3 čevlje iz jelota, da mam mal za kombinirat, kot pa ene komad drage pol sem pa vsak dan isto obuta...brezveze...

Js tud zdej tko pravm.. Čevlje s petko in razne škornje ki jih kupim tko, z dans na jutri, si kupim po zmerni ceni (do 40€). Če pa namenim kupit superge, pol dam pa seveda več.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*ž@bic@* napisal/-a:^^a loh kera slikco prlima od teh od playboya??

evo
Slika
Zaklenjeno