Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

ponoč je bla cela pizdarija. Večina je bla pjanih k kamela,edina trezna sta bla naske in seba,ki sta tud približno 3 ure mirila dejana. Dejanu se je odpelal,ni vedu kaj dela,ni vedu zase...S tjašo sta se neki spregala,drug druzga jebala v glavo, in je pršlo tko deleč da je dejan se začel dret nanjo "prasica,kurba itd..." tjaša pa nazaj "jebem ti mater" in dejan nazaj "ti boš meni jebala mater?A ti sploh veš kaj je moja mami?a ti sploh veš kok mi pomen pa kva vse je nardila zame?"...No pol jo je pa po faci poknu....Tjaša ga je zašamarila nazaj. Pol jep a začel tolčt po njej (ne vem kako močno,al pač kaj je blo)...Pol je seba pršu pa red naredu,modela pelu v spovednico,not sta bla več k uro....Potem ko je vn pršu mu je že mal popustil in se sploh spomnu ni da je to delu in vse...Vmes so se vsi zbudil.Pršli do ograje.Marčelo je reku da govori v imenu vseh...In mu je reku da ne govorijo več z njim pa da če je kej dedca da naj spoka kufre pa spizdi z bajte. In je stisnu rdeč knof.

V glavnem...Mislm da se mu bo zarad tega posnetka lajf sesul.Brez jaguarja je pa že tko ostal....Jao ej...Sej ne morš vrjet.

Sara je kozlala,skakala v marčela,ki se ni dal,eltajbu govorila kakšna da je mateja (v negativnem smislu)....Potem so jo merkal ogromno časa,da ne bi spet bruhala v postelji.

Povedala je poimensko vse o svoji familiji, rekla da ji je seks šport in da se na tipe ne mara navezat itd... Skratka. Jeba.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

bed :eek:
pol je bla cela štala ponoč :eek:
na BB strani uradno nč ne piše še, sam na forumu.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Aja op.p DEJAN TJAŠE NI TEPEL NAZAJ. Sem zdaj prebrala v živo...Enrkat sta drug drugega udarila...To da je dejan tjašo nazaj tepel sej e pa Sandi zmislil.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Tukaj,od enega ki je videl:

Gledati je potrebno celotno dogajanje ne samo klofuto. Tip je prišel iz kopalnice na vrt, kjer je tjaša mirno sedela in se pogovarjala s Sandijem. Začel ji je težiti glede dogajanja prej . Tjaša se ni pustila sprovocirati in ga je verbalno zavračala. Tip je bil vseskozi žaljiv do nje, pluval po njej Pfrrrr, in rekel ti si nula ker mu je tjaša odgovarjala na njegove žaljivke trdilno,da je nula in hvala Dejan, je tip dvignil levo roko v višino desnega Tjašinega lica, tam roko nekaj sekund zadržal, nato pa kratko zamaknil proti licu Tjaše, ta je v trenutku vstala in mu primazala eno nazaj. Ko mu je zabrusila še, TI MENE NE BOŠ TEPEL p***a TI MATERNA, je tip znorel. Takrat je tam bil že Seba. Tjaša se je zatekla k Sandiju, kateri jo je pri ograji prijel. Tip se je zaganjal s telesom (prsmi) v hrbet Tjaše in kričal ti mi boš jebala mater. Seba ga je z veliko težavo strgal od stran od Tjaše in ga z muko potiskav v stanovanje vse tja do spovednice, tip se mu je vseskozi upiral, nekdo v skupini je rekel, da je videl. da je tip celo Sebo udaril, nato pa odšel v spovednicoTjašo
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ok če je bil Sandi res tok grd do Dejana pa mu je reku , da je Tjašo mlatu pol je pa res prasec od prasca no. Sem mela ful boljše mnenje o njem na začetku.

Sam kr ven je šel Dejan no. Tko čudno se mi zdi, ker glih z njim je šel BB stavt za jaguarja in ravno on je šel zdej ven. Če ni tole res vse zrežiran kot že dost folka govori.

Emm kaj je pa Sara govorila Taybu o Mateji? Mislm karkol je je svinjsko od nje, ker Mateje sploh ne pozna :roll: .

EDIT: spregledala sem zadnji Smetkin post :oops: .

Hmm ja razumem Tjašino reakcijo, tud jst bi ga najbrž nazaj klofnila v trenutku samoobrambe pač. Sam ne zastopm kako je sploh pršlo do tega, da se je Dejan začel spravlat na Tjašo? Mah čudno vse skupi.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Dejan je šel vn??? :eek: :eek: :eek: Faaaaaak! To pa je presenečenje! Ma kaj je klofnu Tjašo al kaj? To pa ne bi pričakovala od njega! Sam na njihovi strani (24.ur) piše, da se je je sam dotaknu po licu, ona pa mu je klofuto prlimala! Ja fak, kaj dela alkohol! :(
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Hvala bogu, da se je "Bom reku tako" spokal ven, ker mi je biu antipatičen že od prvega trenutka. Nek težki filozof, ki so mu zdaj popustile use zavore. Najbrž ga je zjebal tud to, da je nominiran. Sam res šok, kaj se je dogajal. Upam, da bojo kaki posnetki. :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

sam zdj je do konca 7 izselitev + finalna oddaja, njih je pa zdj po dejanovi izselitvi 10 not.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

sej sm reku že od prvega momenta ko sem ga videl, da tip je ena tipična pederčina z obale. Naj gre domov jokat mamici :unknown:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ojej!! Ta Tjasa je pa nenormalna. Tud mene bi verjetno tak sprovucirala s tistim svojim BLA, BLA, BLA in bedastim obnasanjem... In on nje sploh ni vdaril (ok, tu mogoce razumem Tjasino reakcijo, ker se je morda vstrasla, da jo bo in ga je nazaj, ceprav jo je samo tako malo po licu), ampak bi lahko Tjasa vsaj potem povedala, da je v bistvu ni, ne pa da se je nekaj jokala in scene delala, kot da jo je premlatil do konca. In je bla ona do njega zelo nesramna ze cel cas.
Tud ElTyb se mi je zelo zameril, ko mu je rekel, da naj spakira in gre (ceprav mogoce bi razumela v tem smislu, ker so res vsi stanovalci govorili, da jo je res vdaril, ceprav je bil zraven samo Sandi) in je verjetno zato rekel, ceprav res ne bi rabil. Marcelo pa je itak kmet, mu je cel cas nalagal, da mora zapustiti hiso, pa ga je Dejan vprasal, ce je on videl, da jo je vdaril, pa Marcelo, da ne, ampak da ni vazno itd. Halo?! Prav jezna sem kaki prasci so.
Saj ne recem, Dejan bi se lahko kontroliral, ampak za moje pojme ni bilo iz njegove strani nic kaj tako zelo narobe (ceprav sem proti vsakemu nasilju) - in mislim, da bi se morala Tjasa kazensko izseliti, saj fizicno obracunavanje ni dovoljeno.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

dejan je šel čez vse meje... res, da je ni udaril tako močno, da bi ne vem kako bolelo, ampak gre se za princip. in mislim, da je hujši kot "udarec" bil njegov odnos do tjaše. naj vam gre tjaša še tako na živce, takih besed si ne zasluži. če bi bil on res pameten, bi že takoj nehal govoriti z njo. upam, da se je na posnetku videl in da ga je sram. in da se bo upravičil tjaši in ne žanin. :roll:

dejan mi je bil tako... nekje na sredini. je imel svoje trenutke, ko se je smilil sam sebi in je imel trenutke, ko je bil zabaven. teh je blo zadnje čase nekam malo...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ma res je ni udaru, ampak se je je samo dotaknu. Ampak ok, Tjaša ga je pač nazaj, očitno jo je že dovolj. Je pa pol totalno popizdu in se ga je res full vstrašla. No sej bi se ga jst tut.
Drugač pa ja, Tjaša zna z besedami in zna provicirat, čerpav ko gledam posnetek od včeraj, Dejan ni dal mira. Se mu je skos umikala prej, on je pa skos za njo hodu in ji težil. S pijanim človekom se je nemogoče pogovarjat.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ja, če pa je rekla, da ji utruja že eno uro... ni se ga mogla znebiti. kamorkoli se je umaknila, je lezil za njo.

jaz sem samo čakala, kdaj se bo zlomila in se razjokala. je bila še tak dobra, da je zdržala. mislim, jaz bi se najbrž "zlomila" že prej. in ko je lezil v njo... me zanima kaj bi blo, če ne bi seba prišel zraven... po moje bi jo še parkrat po buči. sandi pa je bil nemočen zaradi ograje...

ni pa mi všeč, da je sandi zadevo malo napihnil. ampak še vedno se bojim, da je ta včerajšnji dogodek vozovnica za malečnik... upam, da ne.
Odgovori