Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
ker so me vse te tako imenovane prijateljice toliko razočarale da si ne predstavljam da bi jim še kdaj zaupala in če bi jih poklicala se še oglasle neb, al pa bi se mi smejale kakšne težave mam..ena mi je celo rekla da komi čaka da me moj tip razočara da bom pol jokala njej na rame ona me bo pa skenslala. ma dolga zgodba, sej počas pridobivam nove prijateljice, ampak vse imajo svojo družbo, svoj življenje, in nekak nism še čist padla v kero družbo oz. nobena mi ni še toliko blizu da bi ji lahko zaupala, ker enkrat sm že padla na to foro in so na koncu za moje težave vsi izvedeli..zdaj pa pč malce bol pazim.
ful mi je všeč tiana, da te ni sram priznat, da nimaš prijateljic in vse povedat tko kakor je...tudi sama sam sem pred časom izgubila družbo, ker sem se odselila na par let in odtakrat naprej si težko najdem novo..prijateljice imam, a to ni to..
sej bo, boš vidla, sam ne se pustit, da ti te t.i.prijateljice govorijo take neumnosti...svetujem ti, da kamorkoli prideš in s komerkoli si, se z njimi pogovarjaš..z vsakim bodi dobra..v vsakem trenutku bodi pripravljena spoznati nekoga novega, naj ti ne bo nikoli dosti!!
zakaj se pa ne udeležiš kšnega cosmo srečanja al pa kej tazga...
upiš se nekam, kašn ples, aerobiko...neki kamor zahaja množica!
drgač se pa tud men zdi, da je en mesec premal časa, da spoznaš nekoga toliko, da misliš da je to-to in da žaluješ za njim celi dve leti!
ne bi rekla, da žaluješ, ti si samo osamljena...take stvari se dogajajo ponavadi ljudem, ki so osamljeni, nimajo veliko družbe, nimajo zapolnjeno življenje...imajo pa preveč časa za razmišljanje!
vsem takim svetujem, da se pogledajo v pravi luči.ne delajte iz sebe žrtev!!!!
zakaj ste tako rade žrtve, a se vam ne zdi to ful ponižujoče?
a niste raj ponosne, pogumne, neustaršne, občudovanja vredne ženske, ki pač doživljajo vzpone in padce, ampak jih nič nem ore streti?!
tako glejte nase, ne pa jaz sem ena boga revca, vsak lahko hod po men in me tepta,ker sem tok nežna občutljiva dušca...pa v jok!
vsi smo na istem, vsi imamo probleme...kako pa je tistemu, ki je izgubil starše, otroka,jih kdo posili, ali pa spi na ulici?
to, da vas pusti fant je žalostno, ampak on gre naprej in čas bi bil, da greste tudi ve!
že tisočkrat sem rekla-klin se s klinom zbija, takoj ko si boste našle novo zvezo, ne avanturo, ampak zvezo, boste pozabile na bivšiga!!!dam roko v ogenj..če ne boste me lah poiščete kle na forumu, pa mi jebete vse po spisku!!!
ampak, tudi ko se najdete novega, ne smete delati spet te napake in naresti iz tega tipa boga in da se vam ceu lajf vrti sam okol nega, ker potem boste istok ončale kot do zdej!!!
Življenje je eno!!!!!Samo eno življenje mamo!!!!Izpolni si ga do meje nemogočega, naj ti bo dan prekratek za vse kar bi rada doživela!Sprosti se in uživaj, kdorkoli že si!
:bussi:
sej bo, boš vidla, sam ne se pustit, da ti te t.i.prijateljice govorijo take neumnosti...svetujem ti, da kamorkoli prideš in s komerkoli si, se z njimi pogovarjaš..z vsakim bodi dobra..v vsakem trenutku bodi pripravljena spoznati nekoga novega, naj ti ne bo nikoli dosti!!
zakaj se pa ne udeležiš kšnega cosmo srečanja al pa kej tazga...
upiš se nekam, kašn ples, aerobiko...neki kamor zahaja množica!
drgač se pa tud men zdi, da je en mesec premal časa, da spoznaš nekoga toliko, da misliš da je to-to in da žaluješ za njim celi dve leti!
ne bi rekla, da žaluješ, ti si samo osamljena...take stvari se dogajajo ponavadi ljudem, ki so osamljeni, nimajo veliko družbe, nimajo zapolnjeno življenje...imajo pa preveč časa za razmišljanje!
vsem takim svetujem, da se pogledajo v pravi luči.ne delajte iz sebe žrtev!!!!
zakaj ste tako rade žrtve, a se vam ne zdi to ful ponižujoče?
a niste raj ponosne, pogumne, neustaršne, občudovanja vredne ženske, ki pač doživljajo vzpone in padce, ampak jih nič nem ore streti?!
tako glejte nase, ne pa jaz sem ena boga revca, vsak lahko hod po men in me tepta,ker sem tok nežna občutljiva dušca...pa v jok!
vsi smo na istem, vsi imamo probleme...kako pa je tistemu, ki je izgubil starše, otroka,jih kdo posili, ali pa spi na ulici?
to, da vas pusti fant je žalostno, ampak on gre naprej in čas bi bil, da greste tudi ve!
že tisočkrat sem rekla-klin se s klinom zbija, takoj ko si boste našle novo zvezo, ne avanturo, ampak zvezo, boste pozabile na bivšiga!!!dam roko v ogenj..če ne boste me lah poiščete kle na forumu, pa mi jebete vse po spisku!!!
ampak, tudi ko se najdete novega, ne smete delati spet te napake in naresti iz tega tipa boga in da se vam ceu lajf vrti sam okol nega, ker potem boste istok ončale kot do zdej!!!
Življenje je eno!!!!!Samo eno življenje mamo!!!!Izpolni si ga do meje nemogočega, naj ti bo dan prekratek za vse kar bi rada doživela!Sprosti se in uživaj, kdorkoli že si!
:bussi:
jst mam tak občutek, da vas je kar nekaj kle skenslalo prijateljice zaradi tipa. tudi jst sm jih nekaj pa še to zaradi tipa( bila sem neumna), ker mu niso bile všeč in mi je zelo žal, nekaj pa jih je le ostalo. po dobrih 3eh letih sem ugotovila, da to ni to, da ne morem biti z njim za vedno. prebolela sem ga še prej preden sem ga pustila. sedaj imam največjiga srčka na svetu
. že takoj na začetku sem mu povedala, da zaradi njega ne mislim niti enkrat skenslat nobene prijateljice, da če mu kakšna ni všeč to ni moj problem; on pa zaradi mene nobenega prijatelja. in nama kar uspeva.
saj ko nehata, ti ostanejo prijateljice.

saj ko nehata, ti ostanejo prijateljice.
tnx zvonček...čedalje pametnejša sem
ej nauš verjela, un me skoz mesegira, da se vidva, da se ful slabo počut, da se morva dobit, da bo znoru, neki u tem stiku, kdo bi ga razumu tega debila
in se pač nism hotla dobit zdej mi pa pošila enga frenda da mu dam keš...mensezdi da se res ful grize, sam boli me patka...

ej nauš verjela, un me skoz mesegira, da se vidva, da se ful slabo počut, da se morva dobit, da bo znoru, neki u tem stiku, kdo bi ga razumu tega debila

lubenica popolnoma se strinjam s tvojih zgornjim "ta dolgim" postom..
Drugače pa Purple,ne vrjamem, da je ljubezn v 1 mescu lahko tako močna, da ga ne bi mogla prebolet v 2 letih. In se tudi tle strinjam z lubenico, da to je osamljenost. In vrjemi, da vem, kaj je nekoga ljubit bolj kot vse na svetu. Ampak za razliko od drugih sem pri prejšnji zvezi se res potrudila in šla naprej..Pa sva bla skupi več kot 1 mesec-mislim, da v tem času lahko nekoga samo do neke mere idealiziraš potem pa sanjaš o tem idelu, ker si pr njemu videl res samo dobro.
Zdej pa sm srečna, ja.. že neki let.. pa to še ne pomeni, da nikoli nisem bla razočarana.
Drugače pa Purple,ne vrjamem, da je ljubezn v 1 mescu lahko tako močna, da ga ne bi mogla prebolet v 2 letih. In se tudi tle strinjam z lubenico, da to je osamljenost. In vrjemi, da vem, kaj je nekoga ljubit bolj kot vse na svetu. Ampak za razliko od drugih sem pri prejšnji zvezi se res potrudila in šla naprej..Pa sva bla skupi več kot 1 mesec-mislim, da v tem času lahko nekoga samo do neke mere idealiziraš potem pa sanjaš o tem idelu, ker si pr njemu videl res samo dobro.
Zdej pa sm srečna, ja.. že neki let.. pa to še ne pomeni, da nikoli nisem bla razočarana.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Sp3lca napisal/-a:lubenica popolnoma se strinjam s tvojih zgornjim "ta dolgim" postom..
OMG ženska a ti razumeš da tega tipa poznam od rojstva da sva bla vedno skupi in vse pač 1 mesec sva hodila 1 let prej sva se pa skos dobivala biu je v mojmu lajfu 3 leta ...mogoče bo to boljše za razumet, da smo družinski prjatli,sosedje..itd...in se mal težko ne videvaš s takmu,ki gre na vsak izlet s tabo in tvojo družino!
Sicer pa ja sej kaj se sploh ukvarjam s tabo...itak sem osamljena

Ja no punce vse ki žalujete za fanti ste osamljene...čist boge in same na tem svetu...

Zanimivo tlele bodo ene še diplomo naredile iz tega!
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 21. Avg. 2006 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
pa stara zakaj si tok občutljiva???
sej ti ni noben nč reku,mi lah kle sam predvidevamo, kaka si ti, ti pa če se v tem prepoznaš kul, če ne pa tud u redu a ne??
nisi nam pa tud povedala to, da se poznata že sto let, to je pol valda drugač. sam zlo velike razlike pa spet ni..
ampak to je naše mnenje, ti maš valda pravico do svojga
pa noben te kle ne žali, sam debatiramo
sej ti ni noben nč reku,mi lah kle sam predvidevamo, kaka si ti, ti pa če se v tem prepoznaš kul, če ne pa tud u redu a ne??
nisi nam pa tud povedala to, da se poznata že sto let, to je pol valda drugač. sam zlo velike razlike pa spet ni..
ampak to je naše mnenje, ti maš valda pravico do svojga
pa noben te kle ne žali, sam debatiramo
ma f*o* tale komunikacija med nama... to ne gre!
jest se ne morm dat na pol zarat ene zveze... ce se nava oba potrudla pol...
itak se tud men zdi, da sm ga ze prebolela predn sva sla narazn
...
prov ne da se mi več ukvarjat s tem, ker nimam več energije za to... grem rajš na eno masažo, pa k firzerju da neki zase nardim...
jest se ne morm dat na pol zarat ene zveze... ce se nava oba potrudla pol...
itak se tud men zdi, da sm ga ze prebolela predn sva sla narazn

prov ne da se mi več ukvarjat s tem, ker nimam več energije za to... grem rajš na eno masažo, pa k firzerju da neki zase nardim...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jokica! ej jz te čist štekam...men je tud bivši da bi bla spet skupej, pa sva kao probala, ampak jz isto nism mogla.use se mi je drugač zdel, on se mi je drugačn zdeu, nism mu zaupala niti pou procenta.itak maš pol zmer u glav k tej pustu...pa nevem, tud tistga filinga da me ma rd nism več čutla tko k na začetku, in pol sm ugotovila da mij blo še slabš.pol sm se pa spraula prebolevat.
sm pa mela ful podobne filinge k ti-sploh se mi ni več dal ukvarjat s tem, sploh se soočat z nama.
zdej k si sama seb dokazala da ga lahko dobiš nazaj, pomoje niti ni več tok zanimiv ane?
čeprov ti še zmeri neki je do njega, ampak tole ful olajša prebolevanje.
sm pa mela ful podobne filinge k ti-sploh se mi ni več dal ukvarjat s tem, sploh se soočat z nama.
zdej k si sama seb dokazala da ga lahko dobiš nazaj, pomoje niti ni več tok zanimiv ane?

- **SiMoN@**
- Kofetarica
joj punce..še par ur pa bom tut jst med samskimi..saj tko se mi zdi..prevarala sem ga, in to mu moram zdaj prizna...hudo mi je, sam un, s kterim sem bluzila mi je čedalje bolj všeč..tako da ne vem, kaj nej naredim...s tipom se mava ful rada in vse, sam mislim da mi ne bo odpustu..oz. sej mi ne more...k sm bila taka prasica da sm se kej tazga sploh upala spomnit..budala jst!