kdo/kaj vam gre na živce #3
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
na živce mi gre svak, ki se je začel v Gant oblačit!
mislim, prej je nosil s'oliver in podobno kakanje, no, je pogruntal, da je kvaliteta res kvaliteta! ampak sedaj moram pa mirkat, da slučajno ne bi bila kdaj v enaki srajci!
dragi svak, glede na to, da si sivolas, ti ni pasala srajca, ki si jo imel včeraj, ker je bolj za mlade in zeleno vijolična srajca ne paše na sive lase...sploh pa ne moreš imeti do polovice odpeto srajco in spodaj vijolično majico...naj ti še prišepnem, da boš zgledal kmet tudi če boš armanija nosil, to pa zato, ker se ne znaš obleči...
aja, pa žena naj ti srajco bolje spegla!
kakorkoli, svak mi gre na živce, ker je začel Gant nosit....

mislim, prej je nosil s'oliver in podobno kakanje, no, je pogruntal, da je kvaliteta res kvaliteta! ampak sedaj moram pa mirkat, da slučajno ne bi bila kdaj v enaki srajci!

dragi svak, glede na to, da si sivolas, ti ni pasala srajca, ki si jo imel včeraj, ker je bolj za mlade in zeleno vijolična srajca ne paše na sive lase...sploh pa ne moreš imeti do polovice odpeto srajco in spodaj vijolično majico...naj ti še prišepnem, da boš zgledal kmet tudi če boš armanija nosil, to pa zato, ker se ne znaš obleči...

aja, pa žena naj ti srajco bolje spegla!

kakorkoli, svak mi gre na živce, ker je začel Gant nosit....

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
somebody napisal/-a:- da se z nekom zmeniš in se tudi ne potrudi poslati sms-a, da ga ne bo
Podpis. Identičen primer sem sinoči doživela tudi jaz in sem še vedno besna.

na živce mi gre folk, ki se ima za ful fency šmency in nevem kaj...v hotelskih sobah briše prah iz nočnih omaric, v študentu ona ne bo ker ne prenese niti enega lasu v tuškabini, itd, itd.. In potem pirideš k njej domov in surprisee.. svinjarija, zatohlo,.. c´mooon! 

Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka