Kaj ste danes jedli?
-
- Debatorica
Z: jogurt, banana, mandlji, fige, laneno seme
K: polnozrnat kruh, sir, olive, pomaranča
M: pomarančni sok s sojinim mlekom, polnozrnat piškot
V: vegetarijanski ražnjiči (tofu, seitan, bučke, paprika, jajčevci), pečen krompir iz pečice, mešana solata (zelena solata, rdeč fižol, paradižnik), presna torta ('testo', pomaranče, banane, smetana, čokolada, kokos)
K: polnozrnat kruh, sir, olive, pomaranča
M: pomarančni sok s sojinim mlekom, polnozrnat piškot
V: vegetarijanski ražnjiči (tofu, seitan, bučke, paprika, jajčevci), pečen krompir iz pečice, mešana solata (zelena solata, rdeč fižol, paradižnik), presna torta ('testo', pomaranče, banane, smetana, čokolada, kokos)
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Z: kos kruha s semeni, namazanega s sirnim namazom, sveže iztisnjen pomarančni sok + kava
D: kider country čokoladica
K: paniran piščančnji zrezek + mešana solata
V: velika skleda solate + mala porcija polnozrnatih testenin z omako iz paradižnika
D: kider country čokoladica
K: paniran piščančnji zrezek + mešana solata
V: velika skleda solate + mala porcija polnozrnatih testenin z omako iz paradižnika
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
- Debatorica
Z: jogurt, banana, suhe fige, laneno seme
K: bo polnozrnat kruh, jajce, sir, kumarica
M: bo smoothie iz kivija, pomaranče, banane
V: bo ječmen (z gobami, porom in korenjem) ter dušena jabolka s smetano
K: bo polnozrnat kruh, jajce, sir, kumarica
M: bo smoothie iz kivija, pomaranče, banane
V: bo ječmen (z gobami, porom in korenjem) ter dušena jabolka s smetano
- delusional
- Cosmopsiho
čudim se kak ti pri taki hrani notranji organi ne razpadejo
da ne bom offtopic: zjutraj kruh namočem v omako od včerejšnje pečenke, za kosilo pomfri + paniran zrezek, za večerjo pa bo verjetno leftover zrezek od kosila pa kruh.

da ne bom offtopic: zjutraj kruh namočem v omako od včerejšnje pečenke, za kosilo pomfri + paniran zrezek, za večerjo pa bo verjetno leftover zrezek od kosila pa kruh.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- delusional
- Cosmopsiho
mogoče je danes blo bol "gušt" kosilo, ampak drugače pa sem, mislim da, daleč od tega, da bi krof pa pico pojedo čez dan.
saj se ne delam norca al pa kaj ampak ker poznam nasploh tvoj stil prehranjevanja se čudim, da že nimaš kakih problemov z želodcem al pa kostmi. Saj hvala bogu ampak pač komentiram...

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Z: kos kruha s semeni obloženega z Joštom
D: Activia s kosmiči
K: kos piščančjega zrezka (pečen s sirom na vrhu, njam) in riž
V: pečena zelena paprika in bučke & pol ure zatem še sadna solata (iz banan, jabolk in pomaranč, prelita z navadnim jogurtom).
D: Activia s kosmiči
K: kos piščančjega zrezka (pečen s sirom na vrhu, njam) in riž
V: pečena zelena paprika in bučke & pol ure zatem še sadna solata (iz banan, jabolk in pomaranč, prelita z navadnim jogurtom).

...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
- Debatorica
Z: banana, jogurt, laneno seme, rozine, indijski oreški
K: vegetarijanski hot dog, paradižnikova solata
M: pehtranova potica, čaj
V: pire krompir, špinačna omaka, sadna solata s smetano
K: vegetarijanski hot dog, paradižnikova solata
M: pehtranova potica, čaj
V: pire krompir, špinačna omaka, sadna solata s smetano