Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Jaz tudi ne vem če je Sebastian tako slab...zaenkrat se mi zdi da ni naredil nič takega, da bi ga po defaultu imeli za nasilneža. Tudi razumem da Dejan nosi taka oblačila kot jih ima, ne vem zakaj Tyeb govori o tem da se nosi...saj oblačil ni nabavil zdaj. Pač tak je njegov stil in meni ni niti tako slab.
Houd de wereld tegen
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jooooj, prov ne morm da neb...Smetka, lih tko opisuješ Sebastjana, k da bi ga sama že najmn 20 let u nulo poznala no, ne vem, od kje veš vse to, da bi un umru za prjatla in take...ga pač favoriziraš, sam pretiravat ti pa spet ni treba no.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

ŽuŽa napisal/-a:Nasprotno od Mateje mi je pa Saša antipatična. Ne vem zakaj, ne zarad predstavitvenga filmčka. Mogoče zato, ker se tok neki ven meče s tem, da rada šraufa. Pa skos neki govori, da je dolenjka čeprov zame un del Slovenije sploh ni več dolenska, niti ne zavijejo več tko fino k tapravi dolenci :) .

Kaj da ni taprava Dolenjska. :D Dolenjska je vse, kar je na desnem bregu Save. Tako da je Šentjanž še kako Dolenjska. Še Marcelo je po vsej verjetnosti Dolenjec, če je iz Boštanja. Samo tam je lahko že malo vprašljivo.

Drugače sta pa meni obe tanovi čist simpatični. Saša je cukrček, za Matejo bomo pa videli koliko bo "Mateja" in koliko "od Tajba punca".
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Yazmeen napisal/-a:Jooooj, prov ne morm da neb...Smetka, lih tko opisuješ Sebastjana, k da bi ga sama že najmn 20 let u nulo poznala no, ne vem, od kje veš vse to, da bi un umru za prjatla in take...ga pač favoriziraš, sam pretiravat ti pa spet ni treba no.

kaj je s tabo?
Točno tko kor je Tonja napisala v eni temi od seksa (mislim da v število spolnih partnerjev)...Ene tuki GOR RES NE PRENESETE DRUGEGA MNENJA!
A sem ti kjaz kaj rekla,pač sebata ne maraš,kurc! Nič ga ne favoriziram,čisto realna sem. Če bo spet se izkazal za kretena,bo pač moj favorit nekdo drug! Naz ačetku mi je šel ful na živce. MOJE MNENJE je pač tako tvoje pa da je kreten! In jaz spoštujem tvoje mnenje,zato spoštuj še ti mojega in mi nehaj nekaj govorit.Okej?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja itak, da maš ti svoje mnenje, a sm ti kje napisala, da ga neb smela imet?! Jst sam pravm, da že orng pretiravaš, k ga opisuješ, k da bi ga res poznala že ceu življenje in to mam u mislih fore, kako bi on uletu in dal življenje za prjatla, pa take. Res ne vem, od kje veš vse to...od tega k ga zdele en mesec po eno uro na dan na tv-ju gledaš, al kaj??? In sploh ni fore tle, da jst njega ne maram, tud če bi kdo o kšnmu drugmu iz BB pisu take bedarije, bi mu isto povedala nazaj.

Sicer se mi pa sploh ne da več ukvarjat s tem, sam me pa kr pojezi, k vidm, kako ženske reagirajo na take tipe (to zdj pišem na splošno, ne leti na nobenga osebno), k tip znori in se obnaša k ena podivjana žival in je za moje pojme čist sposobn koga še nalomt v tistmu momentu, je vse navadn, pač pokaže svoja čustva, k se pa mal pojokca pol, so pa babe vse medene in se kr topijo...ah, sj je brezveze razlagat, pa še iz teme sm zašla, tko da...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Ne vem kje si prebrala da gledam eno uro na dan, Mam kartico in jih spremljam kadar mam čas. Kar pomeni,da jih spremljam ogromno, ker tudi delam na računalniku. Tako da ne bod neki pametna. In res je,s teme si zašla,pejt mal vn na zrak pa zadihej. To kakšni tipi so meni všeč in kakšni ne je stvar moje preference,če pa tebi niso ti pa pač niso. Tisto kar so v oddaji pokazal je blo 10 minut prepira,ki je trajal dve uri. Vem o čem govorim, moje mnenje o sebastjanu je tako,tvoje je drugačno,ustvarjeno na podlagi ene ure gledanja po tv-ju na dan,tvoje mnenje spoštujem,zdaj pa nehaj težit,kar smo offtopic.

Nova naloga je bedna bolj da ne bi mogla bit, podložniki so indijanci,gospodarji pa kavbojci. Očitno sestavljajo naloge 12 letniki,ki še vedno uživajo v tem da so ljudje non stop oblečeni v neke kostume. Beda. Mar bi jim dal kaj takega kot je bil puding.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ej umir se ti mal, ok? Edina stvar, k se tebe tiče v mojih postih je, da sm napisala, da lih tko pišeš o Sebotu, k da ga kao res poznaš u nulo, kar ga pa pač ne morš, pa če si ga gledala po 24 ur na dan in to je blo vse kar se TEBE tiče, drugo je blo pa pač moje mnenje o Sebotu!!! Zapovrh vsega, si pa še žaljiva, tko da bi blo mrbit zate bolš, da greš mal ven na zrak!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Smetka_ napisal/-a:Nova naloga je bedna bolj da ne bi mogla bit, podložniki so indijanci,gospodarji pa kavbojci. Očitno sestavljajo naloge 12 letniki,ki še vedno uživajo v tem da so ljudje non stop oblečeni v neke kostume. Beda. Mar bi jim dal kaj takega kot je bil puding.

tudi ko so kuhali puding so mogli bit oblečeni v kuharska oblačila... :wink:
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Kaj vi tud nimate slikic tekmovalcev na vrhu strani bigbrother al je to samo pri meni?
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

...
I love SISLEY& RW
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ninc napisal/-a:Kaj vi tud nimate slikic tekmovalcev na vrhu strani bigbrother al je to samo pri meni?

Jst jih mam.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Dans so se ga pa udesili.
Včer so kupil 12 l vina,dons ni nč več.

Deki je zeksal cel liter, Sara pol litra, tjaša 6 deci. So se šli igrco.pa marčelo pol litra.Posledica : Sara je razložila vso svojo f** zgodovino,pa to kako je fotr šel od doma,njo tepu itd...Da je mela tipa s pirsom na kurcu...in svašta. Pjana je ko kamela.
Jeanine spi,tajb in mateja sta trezna,seba in naske ter saša tud še kr.Ostali so gotovi.
Zdaj se vsi objemajo in se imajo radi...Skratka : spovednica v živo,na vrtu.
Sara je potrebna in se obeša po Marčelu.Dons k sta oba gotova zna še kej bit.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Uuuuuu dejte še kej povedat :D

Dirty details!!!! :D
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Evo, pa Dejana ni več v hiši. Je šel prostovoljno ven oz. tako, da niti ni dobil dovolilnice od Big Brotherja ampak je kar stisnil tisti rdeči gumb, ki odpre vsa vrata.

Nevem pa kaj se je dogajalo, ma menda da so se napili, pa menda da mu je Tjaša dala klofuto, potem zgleda da so se še gospodarji neki vmešali pa da so se neki žalili in zgleda da so mu popustili živci.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

škoda, dejan je bil moj favorit :(
usi so se mi zamerl, še uni k so mi bli prej kul so mi bedni ratal.
Odgovori