A vse kritike sprejmes na tak nacin? C'mon, stop being a baby pa nalimi slikce nazaj, da vidim to zloglasno dolzino, me res firbc matra. Pa glede barv tudi. Pretty please.
And you don't talk so loud ... An you don't walk so proud ... Any more ... and what for? °°Guns N' Roses - Estranged°°
Meni so pa bili vsec. Vsaj drugi dve slikici (prva se ne spomnem zakaj mi ni bila vsec).
Sploh ne vem kaj se sekiras... Veliko puncam so rekli da imajo grde nohte samo zaradi barve oz barvne kombinacije ). Mislim, da tudi meni, ampak se ne sekiram ker konec koncev so moji nohti ane ^^.
Uh, mislim, da vse kdaj pokasiramo kako negativno kritiko glede dolžine, barve, oblike ... Hudo dolgočasno bi bilo na tem svetu, če bi vsi imeli enak okus.
Priznam, da imam rada konstruktivne kritike in jih dostikrat tudi upoštevam, ostale me pa ne ganejo.
Tudi jaz ne maram na sebi rdečih nohtov, ampak na drugih pa mi je prav všečen.Če pa ona ne prenese kritike glede dolžine in barve in vsega, pa je njena stvar.Vsaka ima svoj okus in tako pač je
Rasta love dej nazaj no, mene tudi zanimajo. Al pa na ZS poslji. Mene so tut ze parkrat skritizirale pa kaj nej zdej, v jok pa na drevo? Vsak ma pac svoj okus... Sam res me firbcajo teli nohti tvoji