mama07 napisal/-a:Kaj naj kombiniram zraven oblekce s takim vzorčkom? (mogoče se mal slabo vidi, je modre barve, z lila rožicami in tud pikice zelene je not). Reklc se mi ne sliš dobr, jopica bo premal, kaj pa za obut? Pete, gladiatorke, peep toes? Hvala za predloge:D
..Evelyn.. napisal/-a:Nič. To slečeš in oblečeš nekaj drugega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Drugače pa včeraj kolega...se pogovarjamo, gleda smrtno resno v tla, s sklenjenemi rokami.In začne:"Pripeljem si babo domov. In ko sem mislil, da mi bo kuhala in prala kak moja mama, je začela pit kak moj ata!"
Lady_T_Bee napisal/-a:.ker kaj dosti nisem rešila, pomeni, da mi ostane še matematika, kar pa je meni višja znanost (vsaj na našem faxu jo delajo tudi po 5x in jo naredijo samo tisti, ki se z dušo in telesom učijo pou leta! Ne nakladam!)
Ne, ne, sej ti cist verjamem da ima rep gaussove krivulje probleme s takim izpitom. Psssst, naj ti povem eno skrivnost: res sposobni ljudje redno opravljajo obveznosti na univerzitetnih studijih farmacije, kemije, gradbenistva, fizike itd... na VS Ekonomiji teh ni.
OMG, čebulo sn posnifala od smeha ko sem tole prebrala.... Oba posta Touché!
Damon Salvatore? I believe you know him. well, he’s HOT! I just love his sarcasm and his eyes..his crazy eyes..arrr :$ I want someone like he is..
Ninča napisal/-a:jes, Damoon! I love this gay. is so mean and wow. hot hot hot! I love him! I i like vampire diaries becuse of him.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.