Essence
Zaenkrat je samo v Mullerjih, v Dm še kar neki časa ne bo verjetno
So mi pa res všeč nove stvari. Šminka All About Cupcake, pa lip glossi, pa lip balmi v malih posodicah

So mi pa res všeč nove stvari. Šminka All About Cupcake, pa lip glossi, pa lip balmi v malih posodicah

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Dita- napisal/-a:schpeltza napisal/-a:V kranju so ga imeli še veliko.
Razen škoda mi je bilo, da so bili magnetki za magnetni lak vsi prodani... Grrr
V Müllerju ali v DMu??
uhu, morm v šoping
V müllerju!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Aaaa, jz ga pa hotela it dons pogledat in seveda črnega ni bilo.*mala* v temi "zadnji nakup" napisal/-a:Essence Cracking top coat
Ja pa kaj če že imam enega (črnega)

Sam kakšna gužva je pa bla okol Essence stojala.

^^ Js ga tud v Lj nisem našla več
Potem pa v Nm, ko so ravno postavljale stvari na stojalo in so mi ga prijazne prodajalke zbrskale iz ene še zaprte škatle
Sem si ga izborila
A je katera našla že kako stran z veliko novimi swatchi? Bi si rada mal ogledala, preden še več kupim

A je katera našla že kako stran z veliko novimi swatchi? Bi si rada mal ogledala, preden še več kupim

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ravno včeraj sem imela napad na esence. sem kupla tisti eyeliner v gelu črn pa vijola, pol ta razpokan lak + magnetni. (mi je zgledalo tok kul) sam tisti bedn magnet ne dela nič, sem morala uporabit boljšega. pa barva mi je itak bla grda sam zanimalo me je kaj bo ta magnet delal. + še en lipgloss.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
- Komunikatorka
Meni se zdi, da je super gel liner. Jaz veliiiiko lažje naredim lepo linijo kot pa z barvico ali tekočim. Sem na youtube našla še dober tutorial kako narediti lepo "zanko" na koncu tako da zame zmaga.
Edimo problemček (recimo da) se pojavi, ko ga moraš odstranit. Je namreč watterproof (zdaj ne vem al sem jaz zagrabila pač tega, pa da obstaja tudi navaden) in ga je kar podvig odstranit, al pa sem jaz tako nesposobna. Je pa tudi plus to da je vodoodporen, ker se ne razmaže!
Jaz sem z njim zelo zadovoljna!
Edimo problemček (recimo da) se pojavi, ko ga moraš odstranit. Je namreč watterproof (zdaj ne vem al sem jaz zagrabila pač tega, pa da obstaja tudi navaden) in ga je kar podvig odstranit, al pa sem jaz tako nesposobna. Je pa tudi plus to da je vodoodporen, ker se ne razmaže!
Jaz sem z njim zelo zadovoljna!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Zlati in srebrni lak sta bazi in ne crack lakca.
Pridejo pa ziher (so del rednega prodajnega programa) - v bistvu redno filajo poličke, pa jih sproti zmanjka.
Če se ne motim, bodo tudi DMi v nekaj tednih dobili nove izdelke.
To je bilo pa tako super napisano, da sem morala posredovat vsem Parokeetkam.
Toliko novih lakov je, da sploh ne vemo kje bi začele. 

Če se ne motim, bodo tudi DMi v nekaj tednih dobili nove izdelke.
Konkubina* napisal/-a:... ki ju še sploh na Parokeets strani ni!...(
To je bilo pa tako super napisano, da sem morala posredovat vsem Parokeetkam.

Tale Blossoms kolekcija mi je najboljša zadnje čase
Bodoči LE:
you rock!
(prva 2 bosta moja
)
meet_me@holografics.com
(bom kar preskočla)

Bodoči LE:
you rock!

(prva 2 bosta moja

meet_me@holografics.com

(bom kar preskočla)