saarijarvi napisal/-a:Lej, če sem te tako špiknila s tistim - oprosti.
Opravičilo sprejeto.
In jaz se opravičujem in tebi in Sarissimi in emanueli... za "overhead" in teženje, da nimate miru, ker včasih hočem "ukrepanje" al pa vam pametujem kaj bi morale storiti.
In vsem ostalim, ki sem jih predvsem negativno izpostavil v "poslovilnem" postu.
In morda komu, ki ga nisem niti omenil tam, pa bi si morda želel da je omenjen
In Led Zeppelinu, razumem da mi ni želel nič slabega. A nekako nisem mogel toliko nasvetov naenkrat sprejet in toliko kritike samega sebe.
Ne govorim o nobenih motnjah ali boleznih, s paranoidnimi mislimi se včasih spovpadamo vsi.
Mislim, da si napisala takrat, da imam paranoidno motnjo in v oklepaju, da dobro veš o čem govoriš. Imam dober spomin

Šlo se je, ker sem
nekoga verjetno že večkrat obtoževal, saj ne rabim ponavljat kaj
V moj bran:
* Ne vem kaj mi je bil za tisti nočni izbruh. Bil sem malo pred tem OK (so se mi stvari zaradi h. že začele popravljati), a povsem nepripravljen tisto (pre)brat.
* Alternativec h. mi hoče (po)kazati, da ima on moč nad mano. Morda niti ne toliko on, a hom. kot taka. Malo me skrbi. Mi je bil izrazito antipatičen nazadnje in kretnje in njegov način govora in... vse
* Zaplet je verjetno nastal, da ko sem zdravil SPB, sem ga dal popolnoma na stran, razen da sem ga obvestil, da bom začel z antibiotikom, a sem rekel, da nočem mešati tokrat. To sem naredil zaradi slabih izkušenj izpred enega leta, kjer tudi njega "krivim", da se zadeva (vnetje) ni dovolj hitro pozdravilo
* Ampak AB-ja sem se bal in sem že v štartu vedel, da mi bo naredil h.
fuckup... že v štartu sem hotel, da se pripravi na intervencijo, ko bom nehal z AB-jem
* No potem je alternativec lagano "izginil" na dopustu... ignoriral moje maile... jaz sem se začel mučiti, videl sem da nekak lahko. Vedel sem kdaj pride z dopusta, še malo časa si/mi je dal... mogoče me je imel dost, ker sem že nekajkrat razmišljal, da bi s h. nehal... pa mi je dal "možnost", da sam vidim kako bo to nehati
* Glavno, tale psihološka (med nama) borba ni (bila) OK
* Morda je tokrat zadel z zdravilom. Kot že rečeno - en tip osebnosti, eno zdravilo.
* Se ga spomnim, da če se ti simptomi po jemanju zdravila poslabšajo (v h. nekaj dni, ne dlje), je zdravilo ta pravo.
* Je pa vedno govoril, da se mi glede psiholoških zadev ne bo nič poslabšalo...
* Tale izbruh na LZ-ja in na vas... gledam kot poslabšanje...
* Kaj je pol sledilo?... tečen sem bil v službi, itak, ker tako pozno ne hodim spat... so še druge zadeve, ampak ne rabim detajlov pisat
* Popoldne sem še en kup jeze nosil v sebi, pol grem na sprehod s slušalkami... in... nič... kar odnese me v tek... naenkrat imam ful energije, tečem... tečem zelo malo, kriva je plesna poškodba, recimo izgovor
* Bi zdaj tudi bilo pametno, da grem tečt še pred temo in čimprej zaključim priznanja
* No to mi je dalo upanje, da zgleda da bo.
* Danes sem že bil čisto drug, kot nov, kot cukrček... tud na šihtu... naenkrat nobenih težav s koncentracijo... odspim kar mi manjka po šihtu in čist v prijetnih občutkih, neverjetno
* Kar mi daje upanje je to, da res upam, da je tokrat alternativec mal bolj zadel zdravilo kot doslej. In to poslabšanje in hitra povrnitev dajeta spodbudo.
* Energija se ja pa itak takoj popravila. Takoj ko zmiksam v vodi, je to to. Zdajle zjutraj sem kot jutanji tip človeka.
* Ves ta čas sem kršil oz. sem se še antidotiral z alkoholom. Tega je/bo konec. Ne vem, ko sem preboleval SPB... takrat sem opazil, da mi alkohol več ne paše.
* Mislim, alternativc mi preveč ni težil, mi je pa rekel kolk lahk spijem in da pač spijem preveč in me to antidotira...
* Pač ne morem preveč stvari naenkrat popravljat. Nekak me je toleriral, da je bilo treba več flikat, ker jaz pač rabim zunaj spit.
* Ne vem, če vidite ljudi, ki so izrazito nesamozavestni v klubih. Prva stvar, ko sem pred leti prvič stopil v mal boljši klub oz. normalen klub (kot študent nikoli)... nisem vedel kam bi se postavil, iskal sem steber, da mi podpre hrbet... pač občutek... ker veš, da ne znaš plesati in res ne veš kam bi se postavil
* In zdele mi je pač funny kdaj opaziti folk, ki naredi isto (kot jaz nekoč)... najde steno, steber, kjer se počuti varnega
* Ampak v tem času se je ful stvari spremenilo. Plesati vem dovolj za klub, še preveč
* Mi je (so)plesalka iz poletja razložila, da pač v klubih se ne gre za ples, sploh ne... gre se za flirt - mislim, da mi je to treba pri teh letih razlagat
* No uredu, treba izkoristit dan. Nisem se še odločil kaj bom z vami
* Mislim, da mi neki hudo zameril ne boste... v kolikor ne bo neke pavze

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)