Damjan Murko
-
- Kofetarica
Jao tale tema je po št. postov druga najbolj obiskana tema v Cosmo zvezdah
Pred njim je samo še tema od britney spears. 

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:zadnjič sem bla na murkotovem koncertu. ful sem se zrihtala pa vse... pa za čist brezveze... ker ko sm prišla tja ni blo nikjer nobenga. sam murko in ene pet otrok okol njega.
![]()
![]()
In dejansko si se uredila zanj?!?

A misliš, da te je opazil v tej nepregledni množici ljudi?

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Kofetarica
ja, itaaak da me je opazil. dve uri sem se sam zanjga rihtala.
zdelo se mi je, da so se najine oči za trenutek ujele... samo za trenutek.. in v njegovih se je zalesketala iskrica. in potem mi je poklonil pesem "srečen sem, ker dekle ob mojem pogledu zardeva". ostala množica je pa mahala z zastavcami, na kerih so bli gor srčki narisani.

Kapo dol osebi, ki se s svojo pojavo in izjavami poniža pred celotno Slovenijo, ki se okliče za prvega slovenskega slavčka, obtoži Natalijo da ga izkorišča za svojo prepoznavnost in doseže da ravno zaradi tega VSI govorimo o njem...pa čeprav negativno
Sej veste...sam da si opažen in da se govori o teb...pa ni važno če lepo al grdo 
Bravo Murko - konc koncev sploh nisi tok neumen

Bravo Murko - konc koncev sploh nisi tok neumen

Upam, da je tole nova novica in da še ne veste: napovedal je da se bo poročil z Majo. Ampak datuma nam pa še ne razkrije. Danny mu je prerokoval iz kart in jima napovedal uspešno zvezo.
Kaj naj rečem, čestitam Damjan