Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

:D :D :D K sm prvič videla to zadevo v trgovini, sem tud najprej pomislila, če je že prišel čas da nastavim pehar za darila... Čist parkljast kostum :)

Nč ne rečem, zadeva je verjetno res topla, samo tudi jaz ne bi vedela, s kakšnimi oblačili naj zadevo kombiniram.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

CaliLove* napisal/-a:Saj ni treba, da ti je. Pomoje Ally ni pisala sem z namenom, da dobi odobritev od sirove strucke.

a misliš? :gruebel:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men se je pa prikupil tak brezrokavnik. Imela ga sicer nebi, ampak na enih zna super izpast (super visokih, suhih puncah). Samo stran od kakih punčkastih stvari, nizkih čevljev :) Js ga vidim k kakim usnjenim hlačam in ekstra visokim petkam.

Sicer pa mislim, da je treba kar potrpet in brez jakne/bunde čez ali spodaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

Js mam tut eno vprašanje :D Pa bo mogoče izpadlo neumno, sam ja ...

Pač, moja malenkost pri 165 centimetrih vaga nekje med 65 in 70 kil (okej, ni glih malenkost :D ). Moj stil je nekako casual/elegantno/rokerski/vintage (oja, zdej sem se pa opredelila xD ). V glavnem, zanima me, kakšne so kej možne kombinacije za moj stil in postavo. Če ma katera kak predlog. Če pa ne pa tut ne bom jezna, ker res nisem glih fajn opisala svojga stila oblačenja, sam res ne znam drugač.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

pod to si res težko predstavljam tvojo postavo. Mogoče najdeš kje kakšno podobno tebi, ali da malce bolj opišeš (ali imaš bolj hruškasto obliko, itd...).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

Huh, zdej me pa maš ...

Pač, takole bom rekla. Obseg pasu mam nekje 80, zgornji del neke povprečne velikosti, boke mam bolj široke, velika rit (ki mi je všeč, btw), močnejša stegna in (pre)močna meča, zaradi katerih mam ful problemov s škornji. Številko noge imam 36, tako da so mi vsi škornji, ki so mi na stopalu dovolj veliki, v mečah pretesni. Obliko postave overall pa imam nekje med peščeno uro in hruškasto.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Dej kakšno svojo fotko gor, da se ti lahko kaj svetuje. Al pa kakšen kos oblačila, ki ti je kul.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

A se da prstane kako zozat al pa podlozit, ce so ti prevelki? Res nevem kdo bi mel lahko tok debele prste kokr delajo na asosu onesize prstane - sploh dvojne, groza :D
vpvp
Sramežljivka
Sramežljivka

mnenje?

Neprebrana objava Napisal/-a vpvp »

hej! kaj pravite na te škornje? ne morem se odločit ali so mi všeč ali ne! nekaj na njih me vleče da jih kupim,ampak.....hmmm....kaj pa vem....kaj mislite?....http://www.nkd.com/damenmode-damen-desi ... 167303.htm
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

brez zamere,ampak meni so grozni.. :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ ne hvala, meni tudi niso vsec
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Niti meni niso všeč. Če bi imeli zgoraj čisto ravno pa brez nekih okraskov naprej na špicu, še mogoče. Takšne pa raje ne...Brez zamere. :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Če so tebi všeč, si jih pač kupi. Jaz osebno si jih pa ne bi (joj, tiste resice spredaj....brrrr).
honneybunny
Sramežljivka
Sramežljivka

kvačkan nakit

Neprebrana objava Napisal/-a honneybunny »

Kakšno pa imate kaj mnenje o kvačkanem nakitu, ki se zadnje čase na ulicah vedno pogosteje pojavlja. Moja sestra se ga je tudi lotila, ampak ne iz cenene plastike tako kot večinoma vidiš na stojnicah (kar je meni osebno čisti kič) ampak iz poldragih kamnov, Swarovski kristalov in stekla.
http://www.facebook.com/pages/PerLea/235200693202140
Pa me čist tko zanima če tudi vam kaj pomeni iz česa je nakit narejen?[/url]
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

meni grejo ti kristali swarovski že na živce, ker jih povsod tiščijo, tale nakit, ki ga reklamiraš, mi je pa tudi kičast.
Zaklenjeno