smotkA napisal/-a: Milan Dekleva - Pimlico.
a to pomen, da ni tok bedna kukr kaže prvih 10 strani. Jz sploh nemorm brt naprej, ker so mi prve strani kr neki.
laram napisal/-a:VaNiLliA napisal/-a:Ste prebrale knjigo: PREDEN GREM SPAT SI STOKRAT POČEŠEM LASE?
Jap, jaz sem.
Mi je bila všeč, čeprav nisem pričakovala, da se bo skoraj vse odvijalo okrog spolnosti & podobnih stvari.
ribicaX napisal/-a:tako, končno sem se po dolgem času odločila, da bom spet začela brat knjige. mal sm prečekirala celo temo in si naredila seznam knjig, ki ste jih vi priporočili za branje. nekaj sm brskala tud doma med knjigami in sem našla naslednje iz seznama: Viharni vrh, črni tulipan in ana karenina. sej jih je še več, samo men so te tri padle v oči. zdaj me pa zanima ali se mi splača da začnem brat ano karenino, k baje da je ful težek roman, al naj najprej kej bolj lahkotnega preberem, glede na to, da nism brala knjig že vsaj ene 5 let? (shame on me)
ANSAF napisal/-a:Jst sem bila zdele v beogradu in na JZ Srbije, no in tam so prodajali full knjig - kaksna izbira !!!!
pa Čitati Lolitu u Teheranu ...
upam, da bojo kmal prevedene, ce ze niso...![]()
kr.ena napisal/-a:Jodi Picoult: Vanishing Acts
pravkar pa sem začela brat njeno Salem Falls...
Ne morem pričakat, da prevedejo v slovenščino, pa vseeno upam, da bodo čimprej, ker bom sigurno še enkrat brala. Vanishing acts mi ni bila tako dobra kot Rojena iz tvojega življenja, ampak mogoče tudi zato, ker v angleščini ne morem slediti vseh skritih pomenov za tekstom.
Moram pa reči, da se pri drugi knjigi že pozna, da lažje berem v angleščini kot prej...
Vsekakor pa ostajam fenica gospe Picoult in jo priporočam.
kr.ena napisal/-a:Deveto življenje Louisa Draxa (mislim, da je avtorica Jensen). Lepa knjiga, mimogrede sem še psihoanalizirala avtorico![]()
Beigbeder: Ljubezen traja tri leta- ok
Velouria napisal/-a:Za Salem Falls pa praviš, da ti je bila všeč?Sama sem si z neta sprintala prvo poglavje, pa me nekako ni pritegnilo, mogoče zaradi tematike, ne vem...
Jodi Picoult je definitivno zakon! In komaj čakam njeno naslednjo knjigo Nineteen Minutes, ki baje izide marca 2007.
Kaj sploh je Louis Drax, nekakšen triler oz. kriminalka, rahlo spooky?Prebrala sem sicer začetek (kar v knjigarni) in mi je bil ful všeč, samo niti ne vem, kaj lahko pričakujem od te knjige...
kr.ena napisal/-a:Mimogrede, si brala Anne Fienberg: Sposojena svetloba? Malo me spominja na Picoultovo. Po stilu in tematiki.