-* konec Božiča, yes! Nisem Grinch, samo preveč hrane, preveč interakcij z ljudmi z katerimi nimam nič skupnega, obisk cerkve d.o.o....to je preveč zame.
-* sem zadnjič delal z nekimi high-class umetniki (beri: bogati otroci), in v življenju še nisem srečal bolj toksičnih ljudi. Priznam, izdelki so bili dobri, samo toliko hvaljenja, nadutosti in vzvišenosti še nisem videl na kupu. To da so snifali iz zlatega pladnja je bilo samo, aham, jup, you did it.
-* gremo danes na naš vikend z kolegi, lepo bomo športali, jedli, kartali, igrali Risk in streljali z lokom. Pa še vreme je čista šajba, vikend je komplet prenovljen, tako da bo majka

.
-* bi teti včeraj pogorela hiša če ne bi bil moj bratranec doma, nepravilno očiščen dimnik, segrel okoli, začelo goreti...hvalabogu je spraznil štiri gasilne aparate, tako da, dobro očistite dimnike, da na božič ne ostanete brez doma

.
-* je res tisto kar je pisala exterminate, nekaj let se res pozna, če se jaz spomnim kakšen sem bil 3-4 leta nazaj se začnem režati

. Zdaj me tako boli k***c da je skoraj že nevarno, sem mnogo bolj agresiven, socialne sposobnosti sem nadgradil na mojsterski nivo, in nasploh sem bolj samozavesten, ker končno delam na temu kar hočem biti.
-* sem ugotovil da je meja 30 let pri moškemu zelo pomembna, tam se tipi ločijo na tiste ki se zredijo in tiste ki začnejo bolj skrbeti zase

.
-* grem jaz mesit testo za pico, vi se imejte pa fajn.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.