Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Saj sigurno je moral vedeti, da je rezerva. Zato pa je po prsutu takoj rekel, da tisti kovcek, ker je valda slutil, ni pa bil siguren :)

Drugace pa res dooobraaa oddaja :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

moi T napisal/-a:Jest sm tudi čist razočarana nad odločitvijo BB, res ni fer! Dokaz, da je dobrota... sirota!!! Bi mogli bit svinje očitno! Sam je pa tle en +, trenutni podložniki si pridobivajo točke pri gledalcih, če si jih že ne glede luksuza :wink:.

Drgač pa zanimiva oddaja! :zustimm: Ful je lušna od Tyeba punca! Pa ta druga tudi ni slaba. No, bomo vidli, kakšne bojo notr. Drgač pa... me zanima, če bosta Mateja in Tyeb skupej :?:

se z vsem strinjam. ni pošteno glede sedanjih podložnikov. bili so res fer, pokazali so "človeško" plat, medtem ko so bili sedanji gospodarji že prej do njih škrti (kar se hrane tiče), pa tudi prejšnji teden so bili ogromno v luksuzu. sploh niso občutili pravega "čara" podložništva. pa še kuhali si niso sami. ni bilo pošteno. ampak zaradi tega so mi podložniki še bolj všeč (vsi, razen naskeja). in včeraj, ko so kazali sebastjana, je res zgledalo, kot da gre v ring :D ... z glasbo so vse še bolj zdramatizirali, tisto je prav dobro zgledalo :D . sicer pa menim, da je do revolucije prišlo le zato, da se dvigne gledanost in stopnjuje napetost med tekmovalci.

saša je simpatična. se kar malo bojim, da je sandi dobil novo žrtev, na katero se bo naslanjal. ampak potem slutim, da gre sandi z prvimi nominacijami domov. sta se prejšnji teden lepo ujela z tjašo... bomo videli ta teden. vsekakor pa mi je saša všeč tudi zato, ker ji je najboljša tjaša...

eltyeb... ej, takih čustev pa še ne. meni je bil tako simpatičen, da kar ne morem verjeti. ta človek jo ma res rad in ona njega. jaz sem skoraj jokala. :D res komaj čakam nadaljevanja... ta jo bo še kje tam zaprosil. :D drugače pa dvomim, da je vedel. se mi je zdelo, da je s tistim pršutom začel sumiti, drugače pa je sama mateja povedala, da mu je kastinge prikrivala. pa tudi reakcija je bila zelo pristna. :gut: tajb je včeraj po mojem mnenju pridobil kar nekaj pozitivnih točk pri gledalcih.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

ela85 napisal/-a:eltyeb... ej, takih čustev pa še ne. meni je bil tako simpatičen, da kar ne morem verjeti. ta človek jo ma res rad in ona njega. jaz sem skoraj jokala. :D res komaj čakam nadaljevanja... ta jo bo še kje tam zaprosil. :D drugače pa dvomim, da je vedel. se mi je zdelo, da je s tistim pršutom začel sumiti, drugače pa je sama mateja povedala, da mu je kastinge prikrivala. pa tudi reakcija je bila zelo pristna. :gut: tajb je včeraj po mojem mnenju pridobil kar nekaj pozitivnih točk pri gledalcih.

men je edina škoda, da nista skup no..men se direkt smili, da jo bo mogu tam čez rešetke gledat.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Men je bil pa prav beden. Pride bejba not, vidi, da je ona, on pa začne neki tulit in stran hodit. Da bi bila js na njegovem mestu bi skočila do nje in jo tko stisnla, da bi vse kosti popokale. :) To me je mal zmotilo... dobr, res da je bil presenečen, sam veš kaj... Na njenem mestu bi mu to še lep čas očitala :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

^ Ampak res, ona tam pri rešetkah stoji on pa tuli stran in hodi okoli, NE DA bi takoj skočil k njej. Bedno, res. Jaz bi bla takoj pri njej.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

čakaj malo... pa veš kaj se mu je moralo dogajati? meni se je zdelo čist normalna reakcija.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sej je pol vtaknu glavo skoz rešetke in se je takoj odkupu za uno valanje po tleh... :D

jst sam upam, da ne bo ta medijska pozornost uničla njune zveze...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

jaoo...zamislite kak šok bi vam bil, da bi ble 6 tednov v hiši, pa bi kar naenkrat prišo nov sostanovalec, ki bi bil vaš fant...vsak pač odreagira drugače... :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

ninc napisal/-a:^ Ampak res, ona tam pri rešetkah stoji on pa tuli stran in hodi okoli, NE DA bi takoj skočil k njej. Bedno, res. Jaz bi bla takoj pri njej.

Men pa ni bla njegova reakcija čist nč čudna. Itak da je bil čist šokiran ko jo je zagledu, pomoje kr ni mogu vrjet. Sj pol je pa takoj k njej skoču pa jo objemu pa lupčku. Joj prov vid se mu da je čist zalublen. Sam škoda da nista v isti skupini.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni sta sicer ElTyb in Mateja skupaj zgledala simpaticno, ampak ona sama se mi zdi ful samovsecna. Pa tud to, ko ma napisano: Posebnosti: kljub svoji nadnaravni lepoti imam na rokah dva prisrčno iznakažena palca; Hobiji & šport: sončenje (poleti na plaži, pozimi v solariju) ,kofetkanje, fitnes, tenis, kolesarjenje.
To je hobi? No, kakor komu.
Jaz tud sumim, da je ElTyb vedel, da pride ona ali pa vsaj sumil, ker je tak navijal za kovcek B, pa tud ko so pricakovali drugo tekmovalko se je skoz nekaj za glavo drzal in tak...
Ta Sasa mi zgleda fino, nasmejana.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

_Petra_ napisal/-a:Meni sta sicer ElTyb in Mateja skupaj zgledala simpaticno, ampak ona sama se mi zdi ful samovsecna. Pa tud to, ko ma napisano: Posebnosti: kljub svoji nadnaravni lepoti imam na rokah dva prisrčno iznakažena palca; Hobiji & šport: sončenje (poleti na plaži, pozimi v solariju) ,kofetkanje, fitnes, tenis, kolesarjenje.
To je hobi? No, kakor komu.
.

:lach: evo Petrca, to je mene tui zmotlo malo! Đizs kera narcisoidna LOL
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Zelo na glas po Alyino

Meni je bolj ušeč Ninina verzija! Ful bolj ušeč!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Joooj to njeno zavijanje. :stumm:

Drugač pa, men se je tud zdelo ful sumljivo to z Eltajbom včeri - ker ko so čakali na nove tekmovalke, je ful tak čudno gledal pa tak napet je deloval, ne vem no, js mislim da je vseen mogu vsaj neki sumit, če že ni vedu. Pa men je to čist mimo, da gresta takle oba skup not in je njuna zveza na očeh cele Slovenije.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

moi T napisal/-a:Zelo na glas po Alyino

Meni je bolj ušeč Ninina verzija! Ful bolj ušeč!

Jah,definitivno je boljša Ninina verzija.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js pa kr ne morem pozabt, kako sta tybe in mateja lepo zgledla skupi...jooooj js sm se začela skor jokat, ker jih je blo tko lepo videt :) res se vidi, da se mata rada...
Odgovori