Drugace pa res dooobraaa oddaja

moi T napisal/-a:Jest sm tudi čist razočarana nad odločitvijo BB, res ni fer! Dokaz, da je dobrota... sirota!!! Bi mogli bit svinje očitno! Sam je pa tle en +, trenutni podložniki si pridobivajo točke pri gledalcih, če si jih že ne glede luksuza.
Drgač pa zanimiva oddaja!Ful je lušna od Tyeba punca! Pa ta druga tudi ni slaba. No, bomo vidli, kakšne bojo notr. Drgač pa... me zanima, če bosta Mateja in Tyeb skupej
ela85 napisal/-a:eltyeb... ej, takih čustev pa še ne. meni je bil tako simpatičen, da kar ne morem verjeti. ta človek jo ma res rad in ona njega. jaz sem skoraj jokala.res komaj čakam nadaljevanja... ta jo bo še kje tam zaprosil.
drugače pa dvomim, da je vedel. se mi je zdelo, da je s tistim pršutom začel sumiti, drugače pa je sama mateja povedala, da mu je kastinge prikrivala. pa tudi reakcija je bila zelo pristna.
tajb je včeraj po mojem mnenju pridobil kar nekaj pozitivnih točk pri gledalcih.
ninc napisal/-a:^ Ampak res, ona tam pri rešetkah stoji on pa tuli stran in hodi okoli, NE DA bi takoj skočil k njej. Bedno, res. Jaz bi bla takoj pri njej.
_Petra_ napisal/-a:Meni sta sicer ElTyb in Mateja skupaj zgledala simpaticno, ampak ona sama se mi zdi ful samovsecna. Pa tud to, ko ma napisano: Posebnosti: kljub svoji nadnaravni lepoti imam na rokah dva prisrčno iznakažena palca; Hobiji & šport: sončenje (poleti na plaži, pozimi v solariju) ,kofetkanje, fitnes, tenis, kolesarjenje.
To je hobi? No, kakor komu.
.