bila sem v hotelu Diamond. ki je prav tako kategoriziran s 3*. Hotel je v strogem centru, bazen je tudi majhen, ampak se vsaj lahko v miru kopaš, ker je ograjen, ter nobenih miz okrog. Hrana je bila dobra, mi smo se ful zaštekali s kuharjem, zadnji teden nas je že spraševal kaj si želimo za večerjo in nam to kuhal. Drugače pa je to manjši hotel, tako, da ni neke gužve, mi smo se zaštekali z vsem osebjem, skupaj smo hodili na beachvolley, nogomet, pili smo ga skupaj, ma res je bilo dobro. Veliko Slovencev hodi v ta hotel, v tem času, ko smo bili mi, jih je bilo vsaj 10-15. Kar se tiče pa nasploh hotela, sobe so vse prenovljene s klimo, balkonom in tv-jem, ni to nek luksuz 5*, ampak za 550eur / 14 dni je blo to res zakon! takoj bi šla spet. Nama s fantom so na začetku dal mal manjšo sobo, pa sem se jst zbunila

in so naju takoj brez prerekanja premestil v večjo. Ma res je blo dobr vse skupi.
Kar se tiče pa plaže, ne priporočam ti Antalye. Bila sem na izletu tam in je sama svinjarija. To je pač industrijsko mesto, mal večje in pol veš kako je s tem. Zdejlahko, da ima Antalya še kake plažice lepše, ampak jaz kogarkol poznam, da je letoval tam, pravi, da je bila plaža obupna, pa tud ta, ki sem jo jaz videla, adijo res. Ampak sej veš, lahko, da jo je kdo drugače doživel, moje mnenje pač. V Alanyi je plaža lepa (Kleopatrina), nič ne rečem, je peščena, čista, mene so samo tisti kamni ob vhodu noter motili, drugače je notri, ko greš mal bolj v globljo, spet mivka. Ampak fora je v tem, da sem bila lani v Tuniziji, kjer je plaža sama mivka brez enega samega kamenčka in sem pač to plažo v Alanyi primerjala. Samo zato. Pa še ena fora je v Alanyi. Če hočeš met hotel zraven Kleopatrine plaže, ne boš v centru. Če hočeš met pa hotel v centru, se boš morala s hotelskim buskom peljat do Kleopatre (5minut). Tisti hoteli, ki so v centru sicer imajo plažo, ampak je poden od podna, Kleopatrina je lepša. ne vem no, meni je bolj sedlo, da smo nastanjeni v centru, ker si zvečer potem v središču dogajanja. Drugače pa morje je fuuuul fuuul toplo, kot bi se doma namakal v kadi. je čisto, ampak zelo zelo toplo

. Kar se tiče žuranja in shopinga - Alanya - raj!! Tko, če te še karkoli zanima, vprašaj.