Mlajši moški?
Jst sem star 23 moje dekle pa 25. Izvrstno sva se ujela že prvič ko sva se pogovarjala in med nama ni nikoli prišlo do konfliktov. So pa moji starši rabli nekaj časa da so sprejel dejstvo da imam starejšo dekle.
Je pa res da sem že po naravi takšen da se bolje razumem s starejšimi osebami, nikakor pa ne z vrstniki ali mlajšimi. Saj sem že imel dekle ki je bila stara toliko kot jaz, pa se mi je zdela otročja, popolnoma nedorasla in brez ciljev za naprej. Da o tistih še mlajših sploh ne govorim...
Je pa res da sem že po naravi takšen da se bolje razumem s starejšimi osebami, nikakor pa ne z vrstniki ali mlajšimi. Saj sem že imel dekle ki je bila stara toliko kot jaz, pa se mi je zdela otročja, popolnoma nedorasla in brez ciljev za naprej. Da o tistih še mlajših sploh ne govorim...

Sej jst tud rečem za kakšnega mlajšega da je simptičen, ampak da bi imela nekaj z njim NE. Še enkrat povem, nimam nič proti mlajšim ampak od začetka so mi starejši bili všeč, adrenalin skače
Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic.
Večina starejših moških je bolj izkušenih - to je precej logično, saj so na tej ljubi Zemlji preživeli določeno število let več, kar jim je prineslo več izkušenj in znanja, tako na umskem kot tudi posteljnem področju.
Punce ne me ubit zdej, nič slabega nism mislila, samo povem svoje mnenje

Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic.
Večina starejših moških je bolj izkušenih - to je precej logično, saj so na tej ljubi Zemlji preživeli določeno število let več, kar jim je prineslo več izkušenj in znanja, tako na umskem kot tudi posteljnem področju.
Punce ne me ubit zdej, nič slabega nism mislila, samo povem svoje mnenje

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Liefde napisal/-a:Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic.
res so bolj izkušeni, tut v postli ja:)
Jz sem tudi ena izmed tistih, ki jo privlačijo starejši, ne vem sicer zakaj, ampak tak je. Pa ne zdej starejši 10 let al več, meni osebno je to že malo prevelika razlika v letih, tko starejši tam do enih 5, 6 let se mi zdi idealno

Liefde napisal/-a:Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic.
Čeprav imam mlajšega in še vedno trdim da cifra ne pomeni nič, važno je kako ima tip pošlihtane stvari v glavi se v tem delu nekako strinjam s tabo...
Tudi sama opažam, da so starejši tipi na splošno drugačni - sej so izjeme itak ampak jaz takim tipom pravim ˝stara garda˝ oziroma ˝stara šola˝

Ta mlajša generacija pa je nekako odraščala ˝pod vplivom˝ emancipacije žensk in feminizma in potem imajo to že nekako v glavi, da mi ženske itak hočemo enakopravnost....no pa jo imejte....na vseh področjih in so zato tudi nasplošno manj tolerantni do nežnejšega spola...
Mal posplošeno povedano ampak je nekaj na tem...
hej.js ga trenutno mam (3leta mlajšega) pa morm priznat da zmaga pri vsem!, v primerjavi s katerim starejšim (dost starejšim)...zabavava se,spet se počutim, kot da lahko uživam vsak dan znova, da mi občutek da ni vredna starost ampak občutek( hehe,pa še rima se:))...me razvaja in skrbi zame. res mi je fajn:)
-
- Komunikatorka
moj fant je 1 leto mlajši od mene in sva skupaj že vrsto let in se imava fenomenalno. Nimam občutka, da bi bil otročji al pa kakorkoli bolj nezrel od mene, ker tud jaz pri 24 še nisem neki pripravljena bit neka gospodinja in mamica, ampak bi še ful enih stvari rada počela, doživela in ne rabm ob seb enga ne vem recimo 30+, ki bi me pri tem zaviral zato, ker bi pa on se že mal ustalil, pa družinco mel pa ne vem kaj še vse. To je ful odvisno kak tip človeka si. Moj oči je 5 let mlajši od mami, pa sta poročena že 25 let in se razlika v letih sploh ne opazi. Jaz mislim, da leta niso pomembna, če ti čutiš, da bi se s tem človekom lahko ujela kot par.
Sej tud z moškim ki je star 30+ lahko uživaš...
Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic. Prav tako so ponavadi radodarnejši tudi v postelji. Ženske imajo rade, da jih razvajajo ter ljubijo - starejša generacija moških pa pride tu kot naročena!
Če moški v letih dobro zgleda in ima možnost uspeha pri brhkih mladih samičkah - zakaj pa ne? Ob mladi ženski se tako tudi sam počuti mlajše in bolj zadovoljen sam s sabo, kar spet posledično pozitivno vpliva na njegov dober izgled.
Starejši moški so veliko bolj potrpežljivi, v življenju so večinoma že dosegli, kar so nameravali, zato se raje posvečajo svojim izbrankam kot pa karieri. Ni se jim treba ves čas dokazovati, zato jim tudi v spolnosti pomeni užitek ženske več kot lastni orgazem. Imajo tudi manj testosterona kot mladi fantje, zato so v razmerju manj muhasti, saj se ne želijo prepirati zaradi majhnih stvari, so pa tudi manj tekmovalni, zato v nesporazumih večkrat obvelja partneričina beseda.
Starejši moški so bolj tolerantni in razumevajoči od svojih mladih različic. Prav tako so ponavadi radodarnejši tudi v postelji. Ženske imajo rade, da jih razvajajo ter ljubijo - starejša generacija moških pa pride tu kot naročena!
Če moški v letih dobro zgleda in ima možnost uspeha pri brhkih mladih samičkah - zakaj pa ne? Ob mladi ženski se tako tudi sam počuti mlajše in bolj zadovoljen sam s sabo, kar spet posledično pozitivno vpliva na njegov dober izgled.
Starejši moški so veliko bolj potrpežljivi, v življenju so večinoma že dosegli, kar so nameravali, zato se raje posvečajo svojim izbrankam kot pa karieri. Ni se jim treba ves čas dokazovati, zato jim tudi v spolnosti pomeni užitek ženske več kot lastni orgazem. Imajo tudi manj testosterona kot mladi fantje, zato so v razmerju manj muhasti, saj se ne želijo prepirati zaradi majhnih stvari, so pa tudi manj tekmovalni, zato v nesporazumih večkrat obvelja partneričina beseda.

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Liefde tema je "Mlajši moški" in ne starejši, lahko pa ti odpreš svojo temo, če maš rada stare, pardon starejše
.
Men moj mladi moški nudi vse, kar si zaželim in je radodaren na vseh področjih (ljubezen, komplimenti...), ne samo v postelji. Je tudi zelo razumevajoč, zabaven, pameten, samozavesten... v glavnem poseduje vse, kar moški, ki ga želim imeti ob sebi, mora imeti. Pač enim so bolj kul starejši, jaz pa pravim, da tud če je fant isto star kot ženska, ali kako leto mlajši, ni nobene panike, če se ujameta. Leta naj ne bodo predsodek!

Men moj mladi moški nudi vse, kar si zaželim in je radodaren na vseh področjih (ljubezen, komplimenti...), ne samo v postelji. Je tudi zelo razumevajoč, zabaven, pameten, samozavesten... v glavnem poseduje vse, kar moški, ki ga želim imeti ob sebi, mora imeti. Pač enim so bolj kul starejši, jaz pa pravim, da tud če je fant isto star kot ženska, ali kako leto mlajši, ni nobene panike, če se ujameta. Leta naj ne bodo predsodek!