Pr men sta se oči pa mami zmenla, da če bom punčka bo dal ime oči, če bom pa fantk pa mami. No in tko mi je dal ime oči..Mami je navijala drgač za ime Eva, sam je oči izberu in tko sem Anja. Sam bi bla rajši Eva.
Meni je dala ime mami. Je gledala na to, da v našem kraju ni nobene druge s tem imenom. Če bi si sama izbirala ime, bi izbrala raje kaj drugega.
Ko sva se o imenih pogovarjala s fantom, je pa rekel, da bi otroku ime izbrala jaz - kao ker ga ženska 9 mesecev nosi, ima ona pravico izbrati ime (ne vem, od kod mu to). Ampak bi vseeno upoštevala tudi njegovo mnenje.
Sprva mi je bilo namenjeno ime Neža, ker imam brata Anžeta in so enake črke. Pa je fotr protestiru tolk dolgo da sem zdaj Pia. Bi bila pa z obema zadovoljna.
Meni ga je oči izbral Ker je bila od enega kolega mala sestra/nečakinja/sestrična (ne vem točno kaj) Maša in je bila baje ful sladka in so jo imeli vsi ful radi
Še dobro, ker mama mi je hotla dat ime Kaja (brez zamere vsem Kajam ) oz. če bi bila fantek Primož.. Pa še ene par eksotičnih je imela za fanta, npr Kostja
No ko pa se je brat rodil, pa smo bili soglasni, da če bo fant bo Žiga, če pa punca pa Sara ali Alja.
Letting him prove how much he loves you is SO today
prej sm bla sanela, po eni pevki, sam sm hodila v dost nacionalistično šolo in ni bilo sprejemljivo tako ime oz. čefurka vsak dan in se je oče spomnu, da ma dost tega in me je pelu zamenat. zdej sm tina
Groza, kaj znajo otroc bit kruti...oz. kaj poberejo doma Jst tud vem za mojo bivšo sošolko iz srednje, da si je šla v OŠ priimek spremenit, ker so jo tud vsi zajbaval, ker je mela pač priimek na -ić in je po cele dneve jokala doma.
Sam si prov ne predstavljam, da ti je pač že tolk in tolk let tko ime in da si pol spremeniš ime...jst se pomojem sploh ne bi mogla navadt in bi se še skoz smatrala za tist, kokr mi je blo v originalu ime
ma otroci znajo bit kruti. pri meni sploh ni biu problem pri zamenjavi. to sm nardila med počitnicami. pol naslednji let so nas premenjal v razredih, tko da so bili novi sošolci in za njih sem bila tina. uno ime sem toliko sovražila da sem se ga brez težav odpovedala. po parih mescih sploh nism več reagirala na sanela. sploh se ne spomnim več kako je bilo s tem imenom.
Meni je pa mami hotla dat ime Laura. no v bistvu Lavra (bolj slovensko), pa so vsi govorili, da je to ful čudno ime, potem pa je šla gledat po koledarju in prvo ime, ki ji je blo kok tok všeč mi ga je dala. Nadja. Mam pa mlajšo sestrco Lavro
meni ga je tudi zbrala mama....če bi blo po tatovem bi bla Patricija, ki pa tudi ni slabo ime.... drgač pa sem s svojim imenom prow zadovoljna, sicer ko sm bla bol mala mi ni blo glih ušeč ....če bi bla pa fantek pa bi bla Blaž....