Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]
- _radovedna
- Sramežljivka
Men se zdi da je to osebna stvar in stvar prepričanj, navad, kulture v kateri se rodiš pa še od velik dejavnikov. nezdi se mi nč slabega da punca počaka d čuti pa vidi d je res tapravi pa se pol odloči. Zakaj pa ne? Zdj vem da bodo padale kontra kritike. sam mislim in to je zgolj moje prepričanje da... da ma tip raje in jo bolj spoštuje če mu ne da takoj. Men je tud všeč da se morm za kako stvar potrudt pa pol dobim dvakratbolj poplačano,.. Odnosi niso formula in še ne pomeni da če te bo čaku eno leto to pomeni da bo tvoj in samo tvoj. Meni je zanimivo če dva nimata spolnih odnosov pa se mata še vedno fajn skupi poleg sexa je še velik stvari, a se vam ne zdi? in men se zdi enkratno da se dva dopolnjujeta na vseh področjih kot pa samo zapolnjujeta sexualno. In drage moje,... Imam še jaz vprašanje za vas: če nebi sexale z vašimi dragimi kaj bi počele? imate skupne točke? Pogosto opazim da nekateri pari majo kratke zveze lih zarad tega kr ko mine strast opazjo da nimajo več ničesar s čimer bi se dopolnjevali. Tako upam da nebom preveč razburkala vode in da se neboste jezile in razburjale ampak forum je za mnenja in moje je tako pa vam všeč al manj. pa lep dan 

Res je. Jaz sem pri sedanjem čisto navdušena, ker sva lahko cel dan skupaj in mi ne bo dolgčas pa čeprav ne bo priložnosti za seks. Pri bivšem mi je pa kar nekaj manjkalo, če seksa ni bilo.
Kar se pa čakanja in spoštovanja tiče je pa prepogosto res tako, čeprav v tem ne vidim smisla. Kot sem že rekla je spoštovanje nekaj, kar si nekdo zasluži prej z marsičem drugim kot pa s tem koliko mu/ji je uspelo zavlačevati s seksom. Ne razumem zakaj bi odrekanje užitkov povzročalo spoštovanje. Menim, da je to zgolj še vedno tako zakoreninjeno v družbi da nekateri ne morejo mimo tega. Se mi pa zdi, da se obrača na bolje.
Kar se pa čakanja in spoštovanja tiče je pa prepogosto res tako, čeprav v tem ne vidim smisla. Kot sem že rekla je spoštovanje nekaj, kar si nekdo zasluži prej z marsičem drugim kot pa s tem koliko mu/ji je uspelo zavlačevati s seksom. Ne razumem zakaj bi odrekanje užitkov povzročalo spoštovanje. Menim, da je to zgolj še vedno tako zakoreninjeno v družbi da nekateri ne morejo mimo tega. Se mi pa zdi, da se obrača na bolje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
midva na začetku nisma mislila tako hitro, kr sma oba mela slabe izkušnje od prej in sva obe prej veze gradila na strasti, ki pa slej ko prej se zmanjša in potem zveza več ne funkcionira, ampak sem jaz šla na potovanje za dalj časa in sma mogla prej, tako da sva po slabem mescu 

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
- .:małeNa:.
- Sramežljivka
- Kraj: Cosmopolitanija
hja, če use skupi seštejem (pa odštejem 10 mescov, k sma bla narazn) me je čaku 1 let pa 3 mesce...je biu moj prvi (zaenkrat še edini)...mislm, da sma šla glih zarad tega narazn, sam noče prznat...no, zdej je u glavnem tk k je treba....drgač pa...ni mi žau, mogoče mal, k sm tolk časa nucala-stvar je prou kul
- ampak sm ponosna na to, da sm ga lahk dost spoznala pred tako imenovanim Bistvom

-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
men tud naslov ni najbolj primeren, ker sex res ni bistvo. no kakor za koga
drugač pa moj je čakal se mi zdi da dober mesec. čeprov sm bla še nedolžna, se mi je zdel ful brezveze čakat, k sm itak mela filing da bova še dolg časa skupaj. in zaenkrat se še nism zmotila
sm bla pa tud tega mnenja, da dokler ni sexa, partnerja sploh ne spoznaš v resnici, kakšen je, da zveza ni polna.ker pač sex nekako zaokroži vse skupaj
drugač pa moj je čakal se mi zdi da dober mesec. čeprov sm bla še nedolžna, se mi je zdel ful brezveze čakat, k sm itak mela filing da bova še dolg časa skupaj. in zaenkrat se še nism zmotila
sm bla pa tud tega mnenja, da dokler ni sexa, partnerja sploh ne spoznaš v resnici, kakšen je, da zveza ni polna.ker pač sex nekako zaokroži vse skupaj