Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

Uporabniški avatar
_radovedna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _radovedna »

Men se zdi da je to osebna stvar in stvar prepričanj, navad, kulture v kateri se rodiš pa še od velik dejavnikov. nezdi se mi nč slabega da punca počaka d čuti pa vidi d je res tapravi pa se pol odloči. Zakaj pa ne? Zdj vem da bodo padale kontra kritike. sam mislim in to je zgolj moje prepričanje da... da ma tip raje in jo bolj spoštuje če mu ne da takoj. Men je tud všeč da se morm za kako stvar potrudt pa pol dobim dvakratbolj poplačano,.. Odnosi niso formula in še ne pomeni da če te bo čaku eno leto to pomeni da bo tvoj in samo tvoj. Meni je zanimivo če dva nimata spolnih odnosov pa se mata še vedno fajn skupi poleg sexa je še velik stvari, a se vam ne zdi? in men se zdi enkratno da se dva dopolnjujeta na vseh področjih kot pa samo zapolnjujeta sexualno. In drage moje,... Imam še jaz vprašanje za vas: če nebi sexale z vašimi dragimi kaj bi počele? imate skupne točke? Pogosto opazim da nekateri pari majo kratke zveze lih zarad tega kr ko mine strast opazjo da nimajo več ničesar s čimer bi se dopolnjevali. Tako upam da nebom preveč razburkala vode in da se neboste jezile in razburjale ampak forum je za mnenja in moje je tako pa vam všeč al manj. pa lep dan ;)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Res je. Jaz sem pri sedanjem čisto navdušena, ker sva lahko cel dan skupaj in mi ne bo dolgčas pa čeprav ne bo priložnosti za seks. Pri bivšem mi je pa kar nekaj manjkalo, če seksa ni bilo.

Kar se pa čakanja in spoštovanja tiče je pa prepogosto res tako, čeprav v tem ne vidim smisla. Kot sem že rekla je spoštovanje nekaj, kar si nekdo zasluži prej z marsičem drugim kot pa s tem koliko mu/ji je uspelo zavlačevati s seksom. Ne razumem zakaj bi odrekanje užitkov povzročalo spoštovanje. Menim, da je to zgolj še vedno tako zakoreninjeno v družbi da nekateri ne morejo mimo tega. Se mi pa zdi, da se obrača na bolje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Največ čakal kakšen teden... do poroke na roke? 21. stoletje...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Točno eno leto :) Pri šestnajstih letih se enostavno še nism počutla tko, da bi sexala.
Uporabniški avatar
Ania*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Ania* »

Hm...

3 tedne.. in še vedno sva skupaj :hearts:
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

midva na začetku nisma mislila tako hitro, kr sma oba mela slabe izkušnje od prej in sva obe prej veze gradila na strasti, ki pa slej ko prej se zmanjša in potem zveza več ne funkcionira, ampak sem jaz šla na potovanje za dalj časa in sma mogla prej, tako da sva po slabem mescu :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

2 tedna :wink:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Se ne strinjam glih da je seks bistvo, ampak ok.
Zadnjič spremenil Josephina, dne 13. Maj. 2009 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
.:małeNa:.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Cosmopolitanija

Neprebrana objava Napisal/-a .:małeNa:. »

hja, če use skupi seštejem (pa odštejem 10 mescov, k sma bla narazn) me je čaku 1 let pa 3 mesce...je biu moj prvi (zaenkrat še edini)...mislm, da sma šla glih zarad tega narazn, sam noče prznat...no, zdej je u glavnem tk k je treba....drgač pa...ni mi žau, mogoče mal, k sm tolk časa nucala-stvar je prou kul :) - ampak sm ponosna na to, da sm ga lahk dost spoznala pred tako imenovanim Bistvom
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Hmm... Midva sva mela srečo, da sva si najprej sam dopisvala po mobiju, ker, ko sva se po enem tednu vidla (se prvič dobila) se pač nisva mogla zadržat :D Tko da... po enem tednu, ja...
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

par dni.. preprosto napetost med nama je bila gromozanska :D sva komaj do stanovanja prišla :lol: in še sva skupaj :)
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

3 tedne ( pa se to bilo prej, ce bi imela priloznost) s tem , da sva se ze prej 2leti poznala.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

1 mesec
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

men tud naslov ni najbolj primeren, ker sex res ni bistvo. no kakor za koga
drugač pa moj je čakal se mi zdi da dober mesec. čeprov sm bla še nedolžna, se mi je zdel ful brezveze čakat, k sm itak mela filing da bova še dolg časa skupaj. in zaenkrat se še nism zmotila
sm bla pa tud tega mnenja, da dokler ni sexa, partnerja sploh ne spoznaš v resnici, kakšen je, da zveza ni polna.ker pač sex nekako zaokroži vse skupaj
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objava Napisal/-a rozica_ »

3 tedne. Ampak sem v bistvu bolj jaz cakala, ker je bilo zanj prvic.
Odgovori