Yazmeen napisal/-a:mucamaca5 napisal/-a:*LittleBug* napisal/-a:Men gre osebno zlo na žiuce č mi kšna grozi oz komu od mojih bližnjih sam itk nimaš nč za nardit k ti pol še pou familije prpele pa tko

?kaj mislte o tem?ste že kdaj vidle,dožvele to?
Js pa mislm, da so tko sposobne grozit sam ksne rahlo iz juga

A res? Hmmm, čudn, da je mene pol slovenka napadla za brezveze (a si morte mislt...slovenka?!?

) in še zdj ne vem zakaj, sam pršla je k men, mi neki zagrozila, da me bo ubila in me udarla direkt v glavo

in pol še skočila name! Pol sm jo bla primorana razbit k kanto za smeti

Me zanima, kera tlele bi jo sam gledala in ji rekla:"Punce se ne smejo pretepat, dejva se rajš poment!" Sm jo pa zgleda kr presenetla, ker sm jo vrgla na tla in je vsa v šoku vpila, da sam še 2x gre na trening, pa me bo lahko razbila

Še zdj ne vem, zakva se je takrat spravla name, tud sanja se mi ne.
Jaz bi šla vstran, ker če bi jo udarla nazaj (sem bolj majhna in me ni dosti

), bi me po mojem razčef*****. Se raje umaknem in odidem, čeprav še tega nisem doživela. No, v oš mi je enkrat en težil, ker nisem hotela biti z njim in toliko da me ni prisilil, da greva VSAJ na sok. Pa me je že hotel porinit ali nekaj takega in sem sam šla vstran. Pol mu je pa blo itak žal kasneje.

Drugače pa... tisto kar je Poison Girl omenla... jaz sem enkrat na netu vidla posnetek iz ene od poklicnih šol, ko so se spravle punce (mislim da dve) na eno punco iz šole, jo porivale in brcale, da je že na tleh bla

, pol je pa (končno!) prišel mislim da nek profesor, pa so vsi sam izginili nekam. Prej je pa folk kar zraven gledal, se smejal pa še navijal so za one punce.

Ne vem kaj je punca nardila, mogoče nič takega, mogoče je res bla kakšna biatch, sam se ne moreš (ne glede na razlog) na nekoga kar tako spravit. Kultura na nuli mislim!