freaky napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Prav imaš. Sem stara koka

. Ampak še vedno se zgodi, da zažuramo s prijatelji. Moji prijatelji so pa moj fant in še nekaj drugih parov. Včasih se spontano zgodi kak žur tudi, ko njega ni zraven. (ali njemu, ko ni mene). Da bi pa ravno planirala desetdnevni žur sama zase, pa ne..
Da ne bo pomote

Ni bilo mišljeno, da nisi več za žur, ampak da te mogoče ne mikajo več žurke samo s prijatelji in s tem vključeno tudi morje brez fanta. Samo toliko, da ne izpadem grda grda, ker te označujem za staro koko

sej konec koncev ne rabiš bit star 25+, da ti take stvar več ne sedejo.
jst recimo sem začela žurat na začetku prvega letnika in tam nekje do dvjstga žurala na polno.Obiskala od različnih žurerskih festivalov (soča reggie riversplash, metal camp itd..), partijev, koncertov, diskoteke po ljubljani in izven ljubljane, se ga včas mal preveč nacedila, se zadela s travo, lupčkala s tem in onim, tralala.Skratka vzela sem si ga na hard, odnesla najlepše spomine potem sem se pač mal ustavila, ker sem imela že vsega počas preveč.In zdej mi nekak ne sede niti mal več kar mi je prej.Ne predstavljam si da bi na Koprski noči dva dni zaporedoma spala na parkirišču brez podlage spodaj na pesku, pod glavo pa imela torbico.enostavno so šle take stvari že mimo.In ravno zato mi je zdej tud ljubše, da greva na morje samo midva in niti ne sama s kom, niti to ne da gre kdo z nama.Nekak pač hočem uživat vsak tistih par di popolno življenje samo v dvoje, brez kogarkoli zraven.In če bi mi to vzel, ker bi šel raje s kolegi na morje, potem definitivno nebi šla mirno mimo tega.To bi bil potem že znak, da ne misliva več enako in da nekje šrkiplje.
pa ne govorim za kakšen vikend in tko,ampak za glavni dopust.
za vikend pa itak greva tudi sama na morje, ker nama je pač tko tud všeč.Lahko gre takrat kdo zraven, ga mal zažuramo in to, ampak nekak mi je samoumnevno da sva midva.In mislim, da tudi njemu.Pomoje sploh šel nebi če nebi šla jst, ker pač hoče bit z mano.
In primer, ki ga je opisala =zabica=...v tem primeru bi bla jst ful užaljena.zakaj druge puncelahko gredo, jaz pa ne in zakaj em tvoja družba kot jasno partnerko ni povabila zraven, on pa ni ničesar njim omenil, poleg tega tudi o morju z mano?nevem, men je to ful grdo, sploh grdo od družbe.pri nas mamo tko da so "prikolce" jasno vedno v paketu.smo pač tko, da imava dost isto družbo, predvsem po njegovi strani na našem koncu, ker moja družba je malce izven ljubljane in skos ne more h nam hodt.in če se gre kamorkoli se vsi strinjajo da bom šla jst ali on če se gre z mojo.In noben en komplicira prav nič.sva tud oba družana, v družbi se ne kaževa kot zaljubljenca prvega dne in nima koga karkoli za motit.seveda pa greva tud posebej, ampak nikol ni tko, ne ti ne smeš z mano.razen kšne kolektivne zabave so valda posebej in podobno.
da me ne povabi na morje, bi pa zihr po mizi usekala, sploh če bi šle še druge punce zraven.ampak sej pravm, naša družba je odprta in nihče ne teži zarad tega.