S katero ocene bi ocenili sebe
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Js bi si kar se karakterja tiče dala kar eno dobro 9...ker se mi zdi da sem vredu oseba, ker se mi zdi, da sem ful dobrega srca in ker se mi zdi, da bi tako poštenega človeka težo našli...
Res karakterno si nimam kaj očitat in tud mnogi me majo radi zato ker sem taka kot sem...
Itak pa noben res ni popoln, zato 10 pač najbrž nikomur ne pristoji prav po resnici...oz.vsak zase bi blo itak najbolš da bi si dal 10.
Kar se pa izgleda tiče: ni niti ne vem kk dobro, niti ne vem kk slabo...lahk bi blo bolš, a pod drugi strani bi lahk blo slabš
Kako 7 si pa že dam 

Itak pa noben res ni popoln, zato 10 pač najbrž nikomur ne pristoji prav po resnici...oz.vsak zase bi blo itak najbolš da bi si dal 10.
Kar se pa izgleda tiče: ni niti ne vem kk dobro, niti ne vem kk slabo...lahk bi blo bolš, a pod drugi strani bi lahk blo slabš

Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
kot ste že vse poprej dejale.. sam sebe je tezko ocenjevat. ampak cisto iskreno moj znacaj ne cveti ravno. mam dneve, kjer si celo zasluzim 10. ampak, ker prevladuje vecina dni klasicn, povprecen znacaj je slednji ocenjen med 7 in 8. bolj dobra 7/slaba 8.
vizualno pa nekako 9, tud 10. odvisno od dneva, priloznosti. pač očitn je perfect 'pakungo' z vsebino in embalazo tezko najdt 

- Bittersweet
- Komunikatorka
- little bee
- Komunikatorka
Mojchy_18 napisal/-a:hehe jah nvem sebe mal bol teško ocent
Mogoče 8 za karakter(mogoče malo preveč trmasta sam včasih to prov pride)
Za zunanji izgled pa mislim da mi nč ne manjka(no neki mi sam ne povem kaj haha)
Jaz vem,haha!Jaz ti manjkam,ccc

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj