Yazmeen napisal/-a:Jst pa še zmer mislm, da bolj uživa v seksu una ženska, ki ji pride, kokr pa una, k ji ne. Pa da se razumemo, ne trdim, da une ženske, k jim ne pride, ne uživajo, ampak, če doživiš orgazem, je pa to pomojem češnjica na vrhu smetance

Dej ne bljuzi nekej v 3 krasne.Ta orgazem sploh ni poanta sea...in če ne bi uživala v sexu enostavno ne bi sexala.jao zdej boš ti rekla,da ti skos pride bla bla bla...
eto spet ta bedasta prepričanja,da nekej ne štima če ne doživimo orgazma...itak je tud že tolk o tem po vseh možnih rubrikah o sexu pisano,da glava peče.orgazem ni cilj sexa!!!!in vidim da jih je tle kar nekejki majo podobno mnenje kot jaz.s svojim partnerjem že 4 leta pridno sexava,,,pa mi je sam parkrat vaginalno pršlo...pa kaj...
preberte si od Valdimira Mergerta zbirko Anastazija.Mislim da je v knjigi Proastranstvo ljubezi al pa v zveneče cedre tajge-ne vem zdaj točno- v enem poglavju napisano nekej o tem...bote vidle...pa še res je!piše nekak tak,da je človeku dovolj,da sam enkrat doživi orgazem za lepo življenje.
raje ga doživim parkrat pa kvalitetno.
ne mi srat,da mi,ki nam ne pride ne uživamo vv sexu.pa ko je bil moj kr parkrat jezen sam nase,ko sm mu rekla da mi ni pršlo(to me skoraj skos vpraša če mi je).pa je krivu nekej sebe,da je problem v njemu,ker da jaz pol ne uživam.in sem mu lepo razložila,da sploh orgazem ni point sexa...da jaz z njim uživam pa če mi pride al ne.
Tak kot ni sex glavni pokazatlj zveze,tak ni nit orgazem glavni pokazatelj sexa!!!!