Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Oh, ja. Če bi sodili slovensko žensko populacijo po tem forumu, bi imeli zelo, zelo, zelo spolno sproščeno in zadovoljeno populacijo. :D

Spadam med tiste, ki seksa čisto po občutku. Včasih mi nista 2 orgazma na noč zadosti, včasih mi je dovolj ga čutit v sebi in ni prav nobene potrebe po orgazmu.
Se pa spomnim bivšega, ki je skozi težil, da mi mora priti. Tako sem se - da ne bi težil in, da bi se počutil bolj "moškega" - skoncentrirala in orgazmirala... in vsakič ugotovila, da ni bilo vredno truda. Učasih orgazem paše, učasih ne.

Di bi pametnejše ženske težje doživljale orgazme? A ni, da se že tekom predigre skuša izklopit težave, službo, aktualne teme? V kolikor ni tega, niti gospodinja s 85 IQja ne bo lih uživala.
Glupe ankete ki delajo napačne stereotipe. :lol:
Imaš, da me vikaš!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

In kakšna je razlika med vaginalnim in navadnim orgazmom???Jst sploh ne vem poznam samo en orgazem in to je ta me draži pač po ščegetavčku po domač povedan.Kako pa sploh pride do vaginalnega orgazma??In je drugačen občutek al isti samo pač močnejši.Mene učasih k doživim orgazem skor raznese pa neki cajta sploh dihat ne morm.A to je pol to??
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Vaginalnega bi doživela, če bi med draženjem ščegetavšča še doživela penetracijo. Pri meni je blo prvič tako, da sem se sama dražila, moj pa je počasi in globoko penetriral v položaju, da sem jaz ležala na hrbtu, on pa je sedel (ga tako najboljše čutim). In potem, ko se je orgazem bližal, je bilo z vsakim njegovim sunkom boljše. Orgazem sem takrat dejansko pol čutila še kot da prihaja "iz notranjosti"
Imaš, da me vikaš!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Aha,pol jst usakič ubistvu doživim vaginalni orgazem.Ker ga ponavad doživim točno tko k si ti rekla.Hvala za rastvetljenje.
Ja drgač je pa tko,da moj dragi je ful nezadovoljen če mi ne pride.Pa ga sploh ne razumem zakaj.Učasih se mi res ne da ubadat s tem da mi pride ampak samo hočem da me poseksa.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

trapa, a ni tako da je vaginalni brez draženja ščegetavčka; samo prodiranje? :gruebel:
Ker če je tako, kot si napisala, jaz redno vaginalno orgazmiram pa sploh ne vem za to. :eek: :versteck:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Kokr jst vem, vaginalni orgazem doživiš samo s penetracijo, brez draženja ščegetavčka :?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Je, ja, sem bilajaz premalo natančna.

Da kopiram svojo razlago iz druge teme:
trapa napisal/-a:Jaz sem si z draženjem ščegetavčka pomagala preko mentalne prepreke. Bolj kot čakaš in pričakuješ če "bo", manj se bo zgodilo. In si v začaranem krogu.

Tako se je vse skupaj zgodilo naključno: ob drgnjenju je užitek naraščal in ko sem bla res zrajcana, ščegetavčka (in kar si počnem) sploh nisem več čutla, ampak sem čutla samo še kaj mi tič dela.
Imaš, da me vikaš!
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Joj tipi...js mojga prov ne zastopim...zarad mojih zdravstvenih težav nisva mogla sexat..zdej mam js končno mal mer in bi fuuul hotla, pa njega neki križ boli in prav da ne more...sej ni panike...sam k vidm da je njemu čist vseen, js pa umiram ker že več k mesec nism :( in k mu kej rečem, prav da sej ga matra sam to tok ravnodušno, da vem, da ga ne...seveda ker sm js vmes dečka tud zadovoljevala drugače, ker pač sexat nism mogla...on pa nič...kvečem reče, da mu ni panike, če ga hočem zadovoljit...to je pa vse...mislim kaj pa js?? :roll:
Ke od vseh tipov na tem svetu sm js dobila tistga k ga boli za sex in mu je čist ravno tud če ne sexa...medtem k bi pa js skoz :cry:
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

to je zakleto..

In potem jaz dobim tako, k ji je dost parkrat tedensko in je po orgazmu mrtva vsaj pol ure... :lol:

Zakaj ni enkrat tko k mora bit... ? :roll: :lol:

tanika: enostavno se slec in mu jo nabij na nos... pa naj si misli svoje... Grdo rečeno, ampak j**** ga :razz: :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

haha dobra...no očitno je blo bl potrebno to, da sm mu včer povedala, da vidm, da je čist ravnodušen in pol sm bla še cel večer slabe vole...tko da se je dons dečko zmigal...ma nevem, sej vse lepo in fajn, sam a zdej bom mogla pa vedno bit prvo fuul slabe vole da bom dobila al kaj...brezveze, k pol mi sam sex nič ne pomeni...in sm mu tud rekla, da če je sam zarad tega, pol sploh nebi blo treba...sam baje je tud on hotu tko da....bomo vidl kaj bo. mislim totalna beda no :roll:
Maped100
Debatorica
Debatorica

lahko kako pomagam? :roll: :D :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

nažalost mi ni pomoči :D
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Yazmeen napisal/-a:Jst pa še zmer mislm, da bolj uživa v seksu una ženska, ki ji pride, kokr pa una, k ji ne. Pa da se razumemo, ne trdim, da une ženske, k jim ne pride, ne uživajo, ampak, če doživiš orgazem, je pa to pomojem češnjica na vrhu smetance :)

Dej ne bljuzi nekej v 3 krasne.Ta orgazem sploh ni poanta sea...in če ne bi uživala v sexu enostavno ne bi sexala.jao zdej boš ti rekla,da ti skos pride bla bla bla...
eto spet ta bedasta prepričanja,da nekej ne štima če ne doživimo orgazma...itak je tud že tolk o tem po vseh možnih rubrikah o sexu pisano,da glava peče.orgazem ni cilj sexa!!!!in vidim da jih je tle kar nekejki majo podobno mnenje kot jaz.s svojim partnerjem že 4 leta pridno sexava,,,pa mi je sam parkrat vaginalno pršlo...pa kaj...
preberte si od Valdimira Mergerta zbirko Anastazija.Mislim da je v knjigi Proastranstvo ljubezi al pa v zveneče cedre tajge-ne vem zdaj točno- v enem poglavju napisano nekej o tem...bote vidle...pa še res je!piše nekak tak,da je človeku dovolj,da sam enkrat doživi orgazem za lepo življenje.
raje ga doživim parkrat pa kvalitetno.
ne mi srat,da mi,ki nam ne pride ne uživamo vv sexu.pa ko je bil moj kr parkrat jezen sam nase,ko sm mu rekla da mi ni pršlo(to me skoraj skos vpraša če mi je).pa je krivu nekej sebe,da je problem v njemu,ker da jaz pol ne uživam.in sem mu lepo razložila,da sploh orgazem ni point sexa...da jaz z njim uživam pa če mi pride al ne.
Tak kot ni sex glavni pokazatlj zveze,tak ni nit orgazem glavni pokazatelj sexa!!!!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Maped100
Debatorica
Debatorica

je je :D

to je šlo za taniko in ne zate merisima :)

Tko, da se strinjam, da orgazem ni glavni pokazatelj sexa :) K tvojga maila sploh vidu nism k sm odgovarjal.

Ena dobra:
"Zaljubljena punca svojemu partnerju spregleda, če ji ne pride med sexom, fu**** pa nemore"
Je res, da je razočaranje večje.. djte pisat tiste k veste ne tiste k mislite :)
Zadnjič spremenil Maped100, dne 15. Dec. 2008 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori